Je li Grcima zaista bolje?
Page 1 of 1
Je li Grcima zaista bolje?
PDV 24% a žive od turizma i ako im se zagovnja u Egejskom moru gotovi su
http://m.dw.com/hr/je-li-grcima-zaista-bolje/a-43545131
Gotovi su oni i ovako samo je pitanje kad će doći do potpunog sloma
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Je li Grcima zaista bolje?
RayMabus wrote:PDV 24% a žive od turizma i ako im se zagovnja u Egejskom moru gotovi su
ne kenjaj
njima je 10 bolje nego pretpostavljas
koji si ti bednik kad šansaš da komsiji pukne nevolja da bi tebi bilo bolje, u turizmu.
vi ste male mace za njih u turizmu !
Guest- Guest
Nisam ja to rekao o Egejskom moru nego Grk u tekstu
Pročitaj tekst pa komentiraj
Pročitaj tekst pa komentiraj
2014-04-11
Neznaš , ja bi da se oni zakaće ali nema veze sa turizmom šta više nama je pun kurac turista pa akoš iskreno ako je to razlog onda mi više odgovara da odu u Grčkupizzon wrote:znam ja tvoju koncepciju
2014-04-11
Turizam ti je samo gužva na cestama i sezonski radnicipizzon wrote:znam ja tvoju koncepciju
To da ja imam hotel, restoran onda bi ti bio u pravu međutim nemam i ja bi njih sve turiste potira tako da si fulao ceo fudbal
2014-04-11
Grci će kao narod kao i dobar broj naroda u Evropi jednostavno fizički nestati s mape
Ove brojnije generacije od 35 godina pa naviše to za koju godinu sve nereproduktivno a kapitalistička šema da će mladi ljudi plačat režije sami se snalazit na tržištu rada i onda uza sve to imat vremena i novca za podizanje djece nedrži vodu
Oni će fizički nestati kao narod i ne samo oni nego mnogi narodi u Evropi
Ove brojnije generacije od 35 godina pa naviše to za koju godinu sve nereproduktivno a kapitalistička šema da će mladi ljudi plačat režije sami se snalazit na tržištu rada i onda uza sve to imat vremena i novca za podizanje djece nedrži vodu
Oni će fizički nestati kao narod i ne samo oni nego mnogi narodi u Evropi
2014-04-11
pizzon wrote:znam ja tvoju koncepciju
???????
Daj ne seri, nitko živ ne konta ovog lika.
Guest- Guest
Nema se tu šta skontat Uskoro ulazimo u doba velikog pomora evropskog stanovništva kojemu uzrok nije ni metak ni neki virus nego činjenica da brojnije generacije prelaze u četrdesetu kad nisu reproduktivnom stanovništvo a ove mlađe su malobrojnije a društvo se i dalje drži ideologije zvana kapitalizam tj gdje mladi ljudi moraju plaćati režije sami se snalazit na tržištu rada i onda uza sve to imat novca i vremena za podizanje djece
To se neće naravno desiti nego slijedi pomor
To se neće naravno desiti nego slijedi pomor
2014-04-11
Similar topics
» PUTIN SE NAKLONIO OVOM VAŽNOM HRVATU! Ovim se zaista, ALI ZAISTA, malo ko može pohvaliti!
» Zaostrilo izmedju Rusije i Grcke!Rusi poslali Grcima prosvjednu notu zbog proturuskog ponasanja
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Buđenje Spartanskog duha u Grcima
» Na levo krug : Mladim Grcima još tri mjeseca dodatno vojnog roka da služe otadžbini
» Zaostrilo izmedju Rusije i Grcke!Rusi poslali Grcima prosvjednu notu zbog proturuskog ponasanja
» Sve je bolje i bolje.. parazitske udruge spremaju prosvjed protiv novog min. kulture
» Buđenje Spartanskog duha u Grcima
» Na levo krug : Mladim Grcima još tri mjeseca dodatno vojnog roka da služe otadžbini
Page 1 of 1