Kriza sve oštrija:Hrvatska povlači veleposlanika iz Beograda ako ovi zabrane ulazak u Srbiju jednom hrvatskom ministru
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kriza sve oštrija:Hrvatska povlači veleposlanika iz Beograda ako ovi zabrane ulazak u Srbiju jednom hrvatskom ministru
Kavran wrote:Gnječ wrote:Kavran wrote:Gnječ wrote:Kavran wrote:
ćut' bre tamo ... ima da putuješ kroz 'rvatsku samo u misli.
a jaka ti je rvacka u pičku materinu šiptaru.
pičko pederska ... poziv za pivo vrijedi i dalje .... sve ti žensko jebem.
smanji inače ti ja krenem jebat kćerku i ostalo potomstvo može? tebe ću ostavit da sve to gledaš.
e papak .... ne seri.
a pičku ti materinu rvacku jebem krkane rvacki.
Guest- Guest
Re: Kriza sve oštrija:Hrvatska povlači veleposlanika iz Beograda ako ovi zabrane ulazak u Srbiju jednom hrvatskom ministru
pa bbb-ovcu ofarbali kosu u crno da ga delije ne prepoznaju..MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:ali najjace mi je u tom filmu 'zg80' gdje su grobari predstavljeni kao saveznici bbb.ovaca..
Jeli? Na koju foru molim te ako nije problem da mi objasniš to?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gnječ wrote:Kavran wrote:Gnječ wrote:Kavran wrote:Gnječ wrote:
a jaka ti je rvacka u pičku materinu šiptaru.
pičko pederska ... poziv za pivo vrijedi i dalje .... sve ti žensko jebem.
smanji inače ti ja krenem jebat kćerku i ostalo potomstvo može? tebe ću ostavit da sve to gledaš.
e papak .... ne seri.
a pičku ti materinu rvacku jebem krkane rvacki.
kad te uhvatim ... kastrirat ću te pleme ti istarsko-šiptarsko jebem.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
vuksadinare wrote:pa bbb-ovcu ofarbali kosu u crno da ga delije ne prepoznaju..MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:ali najjace mi je u tom filmu 'zg80' gdje su grobari predstavljeni kao saveznici bbb.ovaca..
A bbb-ovca u automehaničara doveo delija. Ili griješim?
A prije nego su došli kod njih ih je naganjao tko?
Guest- Guest
nego malo gledao novu amatersku snimku onih nereda iz maximira 13.5.1990..a u picku ejsmo ludi tad bili..liku pored vuha prosao bacen suzavac..a lik i dalje baca kamenje na drotove...
2015-09-08
đango i ekipa...MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:pa bbb-ovcu ofarbali kosu u crno da ga delije ne prepoznaju..MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:ali najjace mi je u tom filmu 'zg80' gdje su grobari predstavljeni kao saveznici bbb.ovaca..
A bbb-ovca u automehaničara doveo delija. Ili griješim?
A prije nego su došli kod njih ih je naganjao tko?
2015-09-08
Mislim, kome piste muda da li ce kvislinska vlada zabraniti neosustaskoj posetu ministara i obrnuto... Sutra da im gazda kaze, ljubili bi se 4 puta... Pozoriste za polusvet...kaja wrote:jako im je loše, vuku je najteže..Stanojko wrote:auuuu...kolko vama nije dobro....kakve przenice...
Stanojko wrote:Mislim, kome piste muda da li ce kvislinska vlada zabraniti neosustaskoj posetu ministara i obrnuto... Sutra da im gazda kaze, ljubili bi se 4 puta... Pozoriste za polusvet...kaja wrote:jako im je loše, vuku je najteže..Stanojko wrote:auuuu...kolko vama nije dobro....kakve przenice...
alo bre ... smanji to sa čokanjče jebemu ... mi smo ''ustase'', a ne ''sustase''.
2017-10-12
Ljudi su penziji ili sjede na porti, shvati dosadno im je, oni cijeli dan čekaju razvoj događaja :)Stanojko wrote:Mislim, kome piste muda da li ce kvislinska vlada zabraniti neosustaskoj posetu ministara i obrnuto... Sutra da im gazda kaze, ljubili bi se 4 puta... Pozoriste za polusvet...kaja wrote:jako im je loše, vuku je najteže..Stanojko wrote:auuuu...kolko vama nije dobro....kakve przenice...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nista od rata...da je tu peca panker nesto bi se slutilo ovako picousti onda nista
2015-09-08
Stanojko wrote:Mislim, kome piste muda da li ce kvislinska vlada zabraniti neosustaskoj posetu ministara i obrnuto... Sutra da im gazda kaze, ljubili bi se 4 puta... Pozoriste za polusvet...kaja wrote:jako im je loše, vuku je najteže..Stanojko wrote:auuuu...kolko vama nije dobro....kakve przenice...
dobro to stoji ali svejedno... koji ćete nam kurac?
I obrnuto...marcellus wrote:Stanojko wrote:Mislim, kome piste muda da li ce kvislinska vlada zabraniti neosustaskoj posetu ministara i obrnuto... Sutra da im gazda kaze, ljubili bi se 4 puta... Pozoriste za polusvet...kaja wrote:jako im je loše, vuku je najteže..Stanojko wrote:auuuu...kolko vama nije dobro....kakve przenice...
Guest- Guest
Stanojko wrote:I obrnuto...marcellus wrote:Stanojko wrote:Mislim, kome piste muda da li ce kvislinska vlada zabraniti neosustaskoj posetu ministara i obrnuto... Sutra da im gazda kaze, ljubili bi se 4 puta... Pozoriste za polusvet...kaja wrote:jako im je loše, vuku je najteže..Stanojko wrote:auuuu...kolko vama nije dobro....kakve przenice...
napokon probjesedasmo ''zajedničkim jezikom''.
2017-10-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jupiter Bem najavio:'U četvrtak ćemo odlučiti kojem hrvatskom ministru je zabranjen ulaz u Srbiju'
» Srbijanskom ministru Aleksandru Vulinu zabranjen ulazak na Kosovo
» Crna gora i Srbija na rubu prekida diplomatskih odnosa?!Milo povlaci na razgovor crnogorskog veleposlanika u Beogradu
» Kriza u Njemačkoj vladi zbog zabrane automobila sa benzinskim i dizel motorima
» Srbiju bi trebalo bombardirati barem jednom godišnje
» Srbijanskom ministru Aleksandru Vulinu zabranjen ulazak na Kosovo
» Crna gora i Srbija na rubu prekida diplomatskih odnosa?!Milo povlaci na razgovor crnogorskog veleposlanika u Beogradu
» Kriza u Njemačkoj vladi zbog zabrane automobila sa benzinskim i dizel motorima
» Srbiju bi trebalo bombardirati barem jednom godišnje
Page 3 of 3