Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Hajduk Split
Dobar igrač...isključivi krivac wrote:SLUŽBENO: Hajduk otkupio Adama Gyurcsa
Al pojedincima se triba zahvalit...
;)
Guest- Guest
"Zašto Hajdukovci često odlaze na misu?
Zato što jedino u crkvi mogu vidjeti čovjeka u bijelom kako podiže pehar"
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:"Zašto Hajdukovci često odlaze na misu?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
To svakako.fridrih_niche wrote:Dobar igrač...isključivi krivac wrote:SLUŽBENO: Hajduk otkupio Adama Gyurcsa
Al pojedincima se triba zahvalit...
;)
Guest- Guest
"Zašto Dinamovci ne odlaze često na misu?
Zato što im klub nosi komunističko ime"
Zato što im klub nosi komunističko ime"
Guest- Guest
Kaj misliš, kol'ko si sad pametniji nego što si prije prepravljanja ovoga ?
Zeko-
2015-08-26
Da, i ? Bravo majstore bicikle su izmislili komunisti, jer imaju dinamo.
dinamo | (grč. dynamis) stroj za proizvodnju električne struje mehaničkim radom, okretanjem vodiča kroz magnetno polje |
Zeko-
2015-08-26
Imali smo do 2000 najlipse ime bilo je Croatiacassanowa wrote:Boli me kurac. Mogu bit i glup, ali Dinamo je komunističko ime.
Ali udba nam je sudba pa vratise komunisticko
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kako kome. Velikoj većini navijača Dinama sigurno nije bilo najljepše. Kako objasniti činjenicu da, pogotovo u europskim utakmicama, na terenu igra Croatia a tribine skandiraju Dinamo ? Kako objasniti činjenicu da je Dinamo sa brojke od 45 tisuća članova krajem '80-ih, pao na neke 2-3 tisuće članova od početka pa do kraja '90-ih godina ?
Zeko-
2015-08-26
Ne znam jel se ti prviš glup ili ne znaš notorne činjenice.Zeko wrote:Da, i ? Bravo majstore bicikle su izmislili komunisti, jer imaju dinamo.
dinamo (grč. dynamis) stroj za proizvodnju električne struje mehaničkim radom, okretanjem vodiča kroz magnetno polje
Ako želite biti u istočnjačkom ex komunističkom društvu iz Moskve, Tirane, Bukurešta, Dresdena, Pančeva, Minska, Kijeva, Tbilisija baš me briga...vaša stvar. Činjenica je da su svim tim klubovima komunisti dali ime. Zato je Dinamo komunističko ime.
Ako se i Zagreb tu uklapa uživajte.
U stvari, do jučer ste imali i Trg maršala usred grada...
A za ovo s biciklama se slažem...stvarno imaju dinamo.
Guest- Guest
Glas razuma.Desert_fox wrote:Imali smo do 2000 najlipse ime bilo je Croatiacassanowa wrote:Boli me kurac. Mogu bit i glup, ali Dinamo je komunističko ime.
Ali udba nam je sudba pa vratise komunisticko
Guest- Guest
Ne znam JEL SE TI PRAVIŠ GLUP ili ne znaš notorne činjenice.cassanowa wrote:Ne znam jel se ti prviš glup ili ne znaš notorne činjenice.Zeko wrote:Da, i ? Bravo majstore bicikle su izmislili komunisti, jer imaju dinamo.
dinamo (grč. dynamis) stroj za proizvodnju električne struje mehaničkim radom, okretanjem vodiča kroz magnetno polje
Ako želite biti u istočnjačkom ex komunističkom društvu iz Moskve, Tirane, Bukurešta, Dresdena, Pančeva, Minska, Kijeva, Tbilisija baš me briga...vaša stvar. Činjenica je da su svim tim klubovima komunisti dali ime. Zato je Dinamo komunističko ime.
1945. godine kad je Građanski postao Dinamo, kakva je država bila Jugoslavija ? Komunistička ? Bravo, otišli smo korak dalje. Kak se ti zoveš ? Recimo da si Vladimir i recimo da ti je tata bil komunista. Ne mora to biti točno, ali u Hrvatskoj ima pun kurac ljudi kojima su očevi i majke bili komunisti i dali im ime. Znači da svi ti ljudi imaju komunistička imena. Isto k'o i Dinamo. A spomenutog Vladimira isto imaš i u Rusiji i u Ukrajini i u Bjelorusiji i u Srbiji i u Gruziji i u Rumunjskoj. Nisam baš siguran da su u Hrvatskoj "komunistički Vladimiri" početkom '90-ih masovno mijenjali svoja komunistička imena. Mijenjali su imena Jovan, Aleksandar, Stevo i slični koji su htjeli prikriti svoje porijeklo. A kaj se Dinama tiče, da je u 2. svjetskom ratu pobijedio Pavelić, Dinama nikad ne bi bilo i to iz razloga što nitko ne bi dekretom zabranio djelovanje Građanskom i HAŠK-u. A kaj se Trgova tiče, ova država ima toliko pametnijeg posla da mi je to o trgovima, ulicama, partizanima i ustašama, jednostavno presmiješno. Kaj se mene tiče Trg može biti i Pavelićev i Hitlerov i Staljinov i Titov, zabole me kurac za to, samo daj ljudima da normalno žive.
Zeko-
2015-08-26
Izgleda da se ti ne praviš glup. Još nisi shvatio da su vam komunisti dali ime. Niste ih mogli odbit. Dinamo je komunističko ime i točka. Samo sam to rekao.Zeko wrote:Ne znam JEL SE TI PRAVIŠ GLUP ili ne znaš notorne činjenice.cassanowa wrote:Ne znam jel se ti prviš glup ili ne znaš notorne činjenice.Zeko wrote:Da, i ? Bravo majstore bicikle su izmislili komunisti, jer imaju dinamo.
1945. godine kad je Građanski postao Dinamo, kakva je država bila Jugoslavija ? Komunistička ? Bravo, otišli smo korak dalje. Kak se ti zoveš ? Recimo da si Vladimir i recimo da ti je tata bil komunista. Ne mora to biti točno, ali u Hrvatskoj ima pun kurac ljudi kojima su očevi i majke bili komunisti i dali im ime. Znači da svi ti ljudi imaju komunistička imena. Isto k'o i Dinamo. A spomenutog Vladimira isto imaš i u Rusiji i u Ukrajini i u Bjelorusiji i u Srbiji i u Gruziji i u Rumunjskoj. Nisam baš siguran da su u Hrvatskoj "komunistički Vladimiri" početkom '90-ih masovno mijenjali svoja komunistička imena. Mijenjali su imena Jovan, Aleksandar, Stevo i slični koji su htjeli prikriti svoje porijeklo. A kaj se Dinama tiče, da je u 2. svjetskom ratu pobijedio Pavelić, Dinama nikad ne bi bilo i to iz razloga što nitko ne bi dekretom zabranio djelovanje Građanskom i HAŠK-u. A kaj se Trgova tiče, ova država ima toliko pametnijeg posla da mi je to o trgovima, ulicama, partizanima i ustašama, jednostavno presmiješno. Kaj se mene tiče Trg može biti i Pavelićev i Hitlerov i Staljinov i Titov, zabole me kurac za to, samo daj ljudima da normalno žive.
A Hajduku su ime dali hrvatski intelektualci još za Austro-Ugarske...
I Hajduk je 45-e glatko odbio da bude vojni klub JNA... Imali su muda..Isto kao što su imali muda reći i Talijanima da neće igrati za njih...
Guest- Guest
Tak je. Zato su i bili Hajduk NOVJ. Valjda zato jer su imali muda reći NE.
Zeko-
2015-08-26
Hajduk raskinuo ugovor s Carbonierijem, ugovor istiće Almeidi.
Politika dovođenja tolikog broja igrača s strane je promašaj. Neman ništa protiv stranaca, ali imam protiv 15 stranaca od kojih 10 nisu kvaliteta za klub ili je njihovo vrijeme prošlo.
Nadam se da će se novi SD (Bjelanović ili netko drugi) pozabaviti s tim pitanjem i pitanjem ugovora. Kao i da će novi predsjednik imati malo drugačiju praksu po pitanju ugovora nego onakvu kakvu je imao ovaj na odlasku gdje nije vidio problem da igračima na koje računaju ugovor nude 6 mjeseci prije isteka.
Nakon ove dvojice, treba se na ovaj ili onaj način zahvaliti još nekima. Primjerice pozicija livi bek. Hajduk ima u kadru tri igrača stranca na toj poziciji.
Guest- Guest
Koja si ti budala. Hajduk je bio i ostao svoj. Nije nikad bio režimski klub. Bolje biti hrvatski klub u bilo kojoj asocijaciji nego talijanski. Napslijetku, zločini nad hrvatskim narodom su se desili tek nakon rata... U miru... I Hajduk ne trpi politiku. Hajduk je dio vječnosti baš zbog toga. MOGU SE MINJAT I CARI I KRALJI A HAJDUK IDE DALJE!!!! NEĆE MINJAT IME!Zeko wrote:Tak je. Zato su i bili Hajduk NOVJ. Valjda zato jer su imali muda reći NE.
Guest- Guest
Ne vrijeđaj majmune napušeni. Bori se argumentima, kojih nemaš, naravno. Ja sam jedino siguran da Dinamo nikada nije bio Dinamo NOVJ i isto sam tako siguran da je jedini hrvatski klub koji je početkom '70-ih u grbu imao šahovnicu, a ne TVORNICU ULJA ZVIJEZDA - ZAGREB.cassanowa wrote:Koja si ti budala. Hajduk je bio i ostao svoj. Nije nikad bio režimski klub. Bolje biti hrvatski klub u bilo kojoj asocijaciji nego talijanski. Napslijetku, zločini nad hrvatskim narodom su se desili tek nakon rata... U miru... I Hajduk ne trpi politiku. Hajduk je dio vječnosti baš zbog toga. MOGU SE MINJAT I CARI I KRALJI A HAJDUK IDE DALJE!!!! NEĆE MINJAT IME!Zeko wrote:Tak je. Zato su i bili Hajduk NOVJ. Valjda zato jer su imali muda reći NE.
Zeko-
2015-08-26
Meni je acroatia lipeZeko wrote:Kako kome. Velikoj većini navijača Dinama sigurno nije bilo najljepše. Kako objasniti činjenicu da, pogotovo u europskim utakmicama, na terenu igra Croatia a tribine skandiraju Dinamo ? Kako objasniti činjenicu da je Dinamo sa brojke od 45 tisuća članova krajem '80-ih, pao na neke 2-3 tisuće članova od početka pa do kraja '90-ih godina ?
2015-09-13
Konju, i ja sam isto siguran da Dinamo nikada nije bio Dinamo NOVJ. Ime je dobio tek nakon rata. Nije ni mogao.Zeko wrote:Ne vrijeđaj majmune napušeni. Bori se argumentima, kojih nemaš, naravno. Ja sam jedino siguran da Dinamo nikada nije bio Dinamo NOVJ i isto sam tako siguran da je jedini hrvatski klub koji je početkom '70-ih u grbu imao šahovnicu, a ne TVORNICU ULJA ZVIJEZDA - ZAGREB.cassanowa wrote:Koja si ti budala. Hajduk je bio i ostao svoj. Nije nikad bio režimski klub. Bolje biti hrvatski klub u bilo kojoj asocijaciji nego talijanski. Napslijetku, zločini nad hrvatskim narodom su se desili tek nakon rata... U miru... I Hajduk ne trpi politiku. Hajduk je dio vječnosti baš zbog toga. MOGU SE MINJAT I CARI I KRALJI A HAJDUK IDE DALJE!!!! NEĆE MINJAT IME!Zeko wrote:Tak je. Zato su i bili Hajduk NOVJ. Valjda zato jer su imali muda reći NE.
A isto tako sam 100% siguran da su mu ime dali komunisti, a Hajduku hrvatski intelektualci...Samo sam to i želio reći u ovome svemu i ništa više...
Istina boli?
Prvi Dinamov grb!
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50