Trump : Razorit ću Iran ako mi se usprotivi
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Trump : Razorit ću Iran ako mi se usprotivi
Pa ako će prestati razvijati balističke rakete onda neće
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Trump je u pravu , Iran ako želi koliko toliko normalu treba stat sa tim balističkim sranjima, koji će ti kurac raketa dometa iznad tri tisuće metara za obranu
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ghadr-110
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ghadr-110
2014-04-11
crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Nafta je resurs tako da u kojoj valuti kupac plača nedirigira Iran a ni Amerika
Jesi li čuo ti za nešto što se zove "petrodolar"? Jel znaš što je to?
Obračunsko sredstvo odnosno valuta u trgovini naftom. Ne nužno i sredstvo plaćanja odnosno obračun cijene u petrodolarima ne podrazumjeva obavezu plaćanja nafte na tržištu isključivo u američkim dolarima.
Guest- Guest
Pa normalnoslidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Nafta je resurs tako da u kojoj valuti kupac plača nedirigira Iran a ni Amerika
Jesi li čuo ti za nešto što se zove "petrodolar"? Jel znaš što je to?
Obračunsko sredstvo odnosno valuta u trgovini naftom. Ne nužno i sredstvo plaćanja odnosno obračun cijene u petrodolarima ne podrazumjeva obavezu plaćanja nafte na tržištu isključivo u američkim dolarima.
Trump želi da se u ovaj ugovor ubaci i prekid razvoja balističkih raketa
2014-04-11
Jebem im mater nesposobnu ako je već nisu razvili :kidd:RayMabus wrote:Iran tajno razvija atomsku bombu , nije uopće pitanje oće li oni njih izrokati ko Dresden nego kada će to biti
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa netreba im puno, razvijaju balističke rakete sa kojima već sad mogu gađat cijelu Evropu i onda taj mali korak i eto ti život pod nuklearnom prijetnjom u Evropi a ove za razliku od Sjeverne Koreje nitko nekontrolira jer Sjevernu Koreju su Rusi i Kinezi držali na uzdi a ovi su svojimelkior wrote:Jebem im mater nesposobnu ako je već nisu razvili :kidd:RayMabus wrote:Iran tajno razvija atomsku bombu , nije uopće pitanje oće li oni njih izrokati ko Dresden nego kada će to biti
2014-04-11
RayMabus wrote:
a ove za razliku od Sjeverne Koreje nitko nekontrolira jer Sjevernu Koreju su Rusi i Kinezi držali na uzdi a ovi su svoji
Zapravo su Allahovi. Iran je teokracija i po njihovom Ustavu državom zapravo upravlja Allah, makar posredno preko svjetovnih i tzv. duhovnih vlasti.
Last edited by slidingdoorsoperator on 25/4/2018, 09:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:724101-Tramp-Severna-Koreja-mora-da-unisti-svoj-nuklearni-arsenal
Sjeverna Koreja i Iran
Saveznici Huta u Jemenu , svako malo neki projektil poleti prema Rijadu jer to su zemlje koje neznaju napravit lovački avion novije generacije nit išta takvo ali zato balističke rakete puna su im skladišta istih
Sjeverna Koreja i Iran
Saveznici Huta u Jemenu , svako malo neki projektil poleti prema Rijadu jer to su zemlje koje neznaju napravit lovački avion novije generacije nit išta takvo ali zato balističke rakete puna su im skladišta istih
2014-04-11
slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:
a ove za razliku od Sjeverne Koreje nitko nekontrolira jer Sjevernu Koreju su Rusi i Kinezi držali na uzdi a ovi su svoji
Zapravo su Allahovi. Iran je teokracija i po njihovom Ustavu državom zapravo upravlja Allah, makar posredno preko svjetovnih i tzv. duhovnih vlasti.
Za razliku od sekularnih država u kojima i po formalnom ustavnom određenju vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu.
Guest- Guest
Još mi samo objasni zašto Izrael smije držati Europu na nišanu, a Iran ne smije. Samo zato jer su Iranci muslimani Ma daj molim te. Pa Židovi su Semiti, a to je puno gore. Uostalom, prvi koji je pokrenuo utrku u nuklearnom naoružanju na Bliskom istoku je upravo Izrael, a preko Izraela posredno Njemačka, koja je u ime dokazivanja kako eto, više nije nacistička, za Izrael gradila nuklearne podmornice. Ako na Bliskom istoku ikad dođe do uporabe nuklearne bombe, to je prije svega biti zahvaljujući denacificiranoj Njemačkoj, tzv. CDU-u i SPD-u.RayMabus wrote:Pa netreba im puno, razvijaju balističke rakete sa kojima već sad mogu gađat cijelu Evropu i onda taj mali korak i eto ti život pod nuklearnom prijetnjom u Evropi a ove za razliku od Sjeverne Koreje nitko nekontrolira jer Sjevernu Koreju su Rusi i Kinezi držali na uzdi a ovi su svojimelkior wrote:Jebem im mater nesposobnu ako je već nisu razvili :kidd:RayMabus wrote:Iran tajno razvija atomsku bombu , nije uopće pitanje oće li oni njih izrokati ko Dresden nego kada će to biti
2015-08-09
Što će reći da je narod bolji od Allaha jer je narod demokraski, a Allah nijeslidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:
Za razliku od sekularnih država u kojima i po formalnom ustavnom određenju vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu.
2015-08-09
I Francuskoj naravno, koja im je dala nuklearke. Složna EU braća su naoružala Izrael nuklearkama.melkior wrote:Još mi samo objasni zašto Izrael smije držati Europu na nišanu, a Iran ne smije. Samo zato jer su Iranci muslimani Ma daj molim te. Pa Židovi su Semiti, a to je puno gore. Uostalom, prvi koji je pokrenuo utrku u nuklearnom naoružanju na Bliskom istoku je upravo Izrael, a preko Izraela posredno Njemačka, koja je u ime dokazivanja kako eto, više nije nacistička, za Izrael gradila nuklearne podmornice. Ako na Bliskom istoku ikad dođe do uporabe nuklearne bombe, to je prije svega biti zahvaljujući denacificiranoj Njemačkoj, tzv. CDU-u i SPD-u.RayMabus wrote:Pa netreba im puno, razvijaju balističke rakete sa kojima već sad mogu gađat cijelu Evropu i onda taj mali korak i eto ti život pod nuklearnom prijetnjom u Evropi a ove za razliku od Sjeverne Koreje nitko nekontrolira jer Sjevernu Koreju su Rusi i Kinezi držali na uzdi a ovi su svojimelkior wrote:Jebem im mater nesposobnu ako je već nisu razvili :kidd:RayMabus wrote:Iran tajno razvija atomsku bombu , nije uopće pitanje oće li oni njih izrokati ko Dresden nego kada će to biti
2015-08-09
melkior wrote:Što će reći da je narod bolji od Allaha jer je narod demokraski, a Allah nijeslidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:
Volju naroda je barem lako provjeriti, a ona Allahova ostaje vječni misterij, čak i za religijsku hijerarhiju, a gdje ne bi za mule nižeg ranga čiji utjecaj ionako prevladava u Iranu.
Guest- Guest
Njemačka ne proizvodi podmornice na nuklearni pogonmelkior wrote:
Još mi samo objasni zašto Izrael smije držati Europu na nišanu, a Iran ne smije. Samo zato jer su Iranci muslimani Ma daj molim te. Pa Židovi su Semiti, a to je puno gore. Uostalom, prvi koji je pokrenuo utrku u nuklearnom naoružanju na Bliskom istoku je upravo Izrael, a preko Izraela posredno Njemačka, koja je u ime dokazivanja kako eto, više nije nacistička, za Izrael gradila nuklearne podmornice. Ako na Bliskom istoku ikad dođe do uporabe nuklearne bombe, to je prije svega biti zahvaljujući denacificiranoj Njemačkoj, tzv. CDU-u i SPD-u.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dolphin-class_submarine
To je dizelska podmornica koja može ispaljivati rakete
2014-04-11
Volju Allaha je zapisao drug Muhamed, pa prema tome, njegova volja je jasna i konzistentna, nepromjenjiva od stoljeća...pa sedmogslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Što će reći da je narod bolji od Allaha jer je narod demokraski, a Allah nijeslidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:
Volju naroda je barem lako provjeriti, a ona Allahova ostaje vječni misterij, čak i za religijsku hijerarhiju, a gdje ne bi za mule nižeg ranga čiji utjecaj ionako prevladava u Iranu.
Nego narod je problem jer narod često ni sam ne zna koja mu je i kakva volja, pa onda moraš ispitivat javno mnijenje, pa upitnici pa ankete, pa IPSOS PULS, pa namještanje izbora i kandidata, pa PR...
2015-08-09
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
melkior wrote:
Volju Allaha je zapisao drug Muhamed
O tome bi se dalo raspravljati s obzirom na činjenicu da je prorok zapravo bio nepismen.
Guest- Guest
Njemačka je prije par godina gradila nuklearnu podmornicu za Izrael, kakvu nema ni njemačka vojska. 2016. ili 2015. je puštena u more.RayMabus wrote:Njemačka ne proizvodi podmornice na nuklearni pogonmelkior wrote:
Još mi samo objasni zašto Izrael smije držati Europu na nišanu, a Iran ne smije. Samo zato jer su Iranci muslimani Ma daj molim te. Pa Židovi su Semiti, a to je puno gore. Uostalom, prvi koji je pokrenuo utrku u nuklearnom naoružanju na Bliskom istoku je upravo Izrael, a preko Izraela posredno Njemačka, koja je u ime dokazivanja kako eto, više nije nacistička, za Izrael gradila nuklearne podmornice. Ako na Bliskom istoku ikad dođe do uporabe nuklearne bombe, to je prije svega biti zahvaljujući denacificiranoj Njemačkoj, tzv. CDU-u i SPD-u.
2015-08-09
Bila je nepismena i Baba Vanga, pa ju to nije spriječilo da postane najveća proročica u svom kraju, a i šire Uostalom, ako ćemo zapravo, ni isus nije ništazapisivao, pa kako onda možemo vjerovati da je ono što je zapisano u Evanđeljima baš tako i nikako drugačije, i da se ne radi o slobodnoj interpretaciji napušenih ribara ljudi koji su htjeli biti veći od života?slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:
Volju Allaha je zapisao drug Muhamed
O tome bi se dalo raspravljati s obzirom na činjenicu da je prorok zapravo bio nepismen.
2015-08-09
Njemačka ne proizvodi podmornice na nuklearni pogon, to je podmornica na dizelski pogon koja može ispaljivati krstareće projektile
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Submarine-launched_cruise_missile
Krstateće raketa Popaj dakle nekakvi izraelski Tomahawk
Krstateće raketa Popaj dakle nekakvi izraelski Tomahawk
2014-04-11
Neproizvode podmornice na nuklearni pogon , samo dizel električnemelkior wrote:Njemačka je prije par godina gradila nuklearnu podmornicu za Izrael, kakvu nema ni njemačka vojska. 2016. ili 2015. je puštena u more.RayMabus wrote:Njemačka ne proizvodi podmornice na nuklearni pogonmelkior wrote:
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Trump šalje bombardere na Iran
» Meter: TRUMP IZOLIRA AMERIKU, A NE IRAN
» Trump: Kiša pada, Iran propada... no mi to ne želimo
» 10 minutes before the attack: what caused trump to cancel a strike on Iran
» Trump ukida sankcije Rusiji da im ovi pomognu vratit vlast u Iraku i bombardirat Iran
» Meter: TRUMP IZOLIRA AMERIKU, A NE IRAN
» Trump: Kiša pada, Iran propada... no mi to ne želimo
» 10 minutes before the attack: what caused trump to cancel a strike on Iran
» Trump ukida sankcije Rusiji da im ovi pomognu vratit vlast u Iraku i bombardirat Iran
Page 3 of 4