Bavarska: Križ na ulazima u sve službene zgrade
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bavarska: Križ na ulazima u sve službene zgrade
Bavarska konzervativna vlada naredila je postavljanje krsta na ulazu svih pokrajinskih administrativnih zgrada.
Regionalna Vlada saopćila je da krstove ne treba gledati kao vjerske simbole, već one koji odražavaju kulturni identitet Bavarske i kršćansko-zapadni uticaj.
Njemačka agencija DPA javila je da se novi dekret ne odnosi na općinske i savezne institucije u Bavarskoj.
Krst je već obavezan u državnim školama i učionicama u većinski katoličkoj Bavarskoj, podsjeća AP.
Regionalna Vlada saopćila je da krstove ne treba gledati kao vjerske simbole, već one koji odražavaju kulturni identitet Bavarske i kršćansko-zapadni uticaj.
Njemačka agencija DPA javila je da se novi dekret ne odnosi na općinske i savezne institucije u Bavarskoj.
Krst je već obavezan u državnim školama i učionicama u većinski katoličkoj Bavarskoj, podsjeća AP.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Bavarska: Križ na ulazima u sve službene zgrade
Kasno marko na kosovo stize.
dijagram-
2015-08-09
Ajmo i mi sada to tražiti na prosvjedu..
I pribiti nekoga na križ , od zena, da ne bude bas isto.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Trazi, prava si proleterka:)kaja wrote:Ajmo i mi sada to tražiti na prosvjedu..
dijagram-
2015-08-09
hahahakofein wrote:Drug Debo i ja bilježimo +.
njah
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:hahahakofein wrote:Drug Debo i ja bilježimo +.
njah
Nema ga ovijeh dana. Duhovna obnova u kockici biće....?
Guest- Guest
a ne znam, mozda si je nasao prijatelja i,...takokofein wrote:dijagram wrote:hahahakofein wrote:Drug Debo i ja bilježimo +.
njah
dijagram-
2015-08-09
kofein wrote:Drug Debo i ja bilježimo +.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Bezvezne, obično mazanje očiju svom biračkom tijelu kako su oni protiv useljavanja radne snage iz islamskih zemalja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da... Bavarska je to, a ne Titoslavija ili ti promašena država Hrvatska u kojoj efendija Mesić i Yusip orkestriraju sa svojim dvorskim ludama u vidu Emira Tire, Mrak Sataraš, Bokija Cenzozera-rezonera Glavaševića i ostalih komunističkih potomaka, a i ovih poput Don Anemija, Jace Kosor, Gordana Wikileaksa Jandrokovića Njonje, etc.
Daleko od bajnog tamo u Bavarskoj kad je ovo sve u pitanju, no eto... Barem se inzistira na formalnosti i stavljanju sebe u prvi red ovom odlukom. Nije do simbola koliko do ljudi u istinskoj kršćanskoj-katoličkoj akciji.
Hrvatska je najbolji pokazatelj od samostalnosti do danas, a izričito od 2008. do danas kako su simboli jedno, a akcija ljudi totalno nešto drugo gdje jedno odudara od drugog.
Simboli su konstanta i kao takvi su bili, jesu i bit će takvi, no življenje... E tu je problem.
Daleko od bajnog tamo u Bavarskoj kad je ovo sve u pitanju, no eto... Barem se inzistira na formalnosti i stavljanju sebe u prvi red ovom odlukom. Nije do simbola koliko do ljudi u istinskoj kršćanskoj-katoličkoj akciji.
Hrvatska je najbolji pokazatelj od samostalnosti do danas, a izričito od 2008. do danas kako su simboli jedno, a akcija ljudi totalno nešto drugo gdje jedno odudara od drugog.
Simboli su konstanta i kao takvi su bili, jesu i bit će takvi, no življenje... E tu je problem.
Guest- Guest
kofein wrote:Drug Debo i ja bilježimo +.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a možda ga dečko opet nalemo, đaba je krečio, IK ga nije zaštitiladijagram wrote:a ne znam, mozda si je nasao prijatelja i,...takokofein wrote:dijagram wrote:hahahakofein wrote:Drug Debo i ja bilježimo +.
njah
Šandor Winnetou-
2017-12-31
jesi vidjela, najbogatija regija u njemačkoj a tako nazadni. Trebaš otići tamo napraviti reda i reći im da su zatucani sektaši i kotalibani a da si ti prava kršćanka i zastupaš prave vrijednosti i naučiti ih gdje im je mjestokaja wrote:Ajmo i mi sada to tražiti na prosvjedu..
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Bio je križ i u sudnici kad se sudilo udbašima u minkenu
milina za gledat
milina za gledat
marcellus wrote:Bio je križ i u sudnici kad se sudilo udbašima u minkenu
milina za gledat
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ljubav je totre wrote:a možda ga dečko opet nalemo, đaba je krečio, IK ga nije zaštitiladijagram wrote:a ne znam, mozda si je nasao prijatelja i,...takokofein wrote:dijagram wrote:hahahakofein wrote:Drug Debo i ja bilježimo +.
njah
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Križ nije nužno samo vjerski simbol, mada je i to, to je i civilizacijski simbol.....simbol civiliziranosti.
.
.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
[size=34]Predsjednik Njemačke biskupske konferencije protiv križeva u javnim institucijama Bavarske[/size]
http://www.index.hr/black/clanak/predsjednik-njemacke-biskupske-konferencije-protiv-krizeva-u-javnim-institucijama-bavarske/1041897.aspx
http://www.index.hr/black/clanak/predsjednik-njemacke-biskupske-konferencije-protiv-krizeva-u-javnim-institucijama-bavarske/1041897.aspx
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
haahhahaha jebeni soyboysi i marksisti u katoličkoj crkvi
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bavarska zahvalna Hrvatskoj na zaštiti granice EU-a
» Bavarska uvodi zabranu prekrivanja lica velom
» Bavarska protiv Merkel: Zatvaramo granicu, pa makar prekršili njemačke zakone
» Izrađivala je službene značke MUP-a, SOA-e... pa je 'prešla' u ilegalu
» Šuica: Ne može se protiv službene šalabahter demokracije