Srbija okrenila tenkovske cijevi na Novosadsku katoličku katedralu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srbija okrenila tenkovske cijevi na Novosadsku katoličku katedralu
Pravoslavci u Hrvatskoj bi pozdravili svaki tenk, bez obzira na vrstu i resurs.
Guest- Guest
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
...i bas kod katedrale..ne postoje drugi trgovi u novom sadu...livade...kao sto je i obicaj da tu budu izlozbe bar drugdje..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sto da smo mi dovezli tenkove i oruzje na cvjetni trg ispred pravoslavne crkve.. ..ne mogu zamisliti kakava bi halabuka bila.sa druge strane dunava a i domacih kmecavaca
2015-09-08
pa imam goste iz srbije preko puta svako ljeto..kaja wrote:epikur37 wrote:Gotovo je počelo je, oni su prvi počeli...sad kad krene bit će opet isto
traktorijada ahaahh
Ja vidim vec zabezeknutog vuka kako u čudu gleda goste iz Srbije na plazi
- Helouu, pa rat je, kako se kupate??!!!
2015-09-08
navijek..tko nije spreman leti u neboHektorović wrote:vuksadinare wrote:uostalom cemu izlozba bas kod katolicke katedrale a en negdje drugdje..daj mojme..mogli su neku livadu naci bez problema..bar ih u novom sadu ne nedostajeGnječ wrote:Ovo su slike pre postavljanja izložbe kada su tenkovi doveženi, kada je izložba otvorena nisu ovako stajali. Svaka izložba kada se pravi dok se ne postavi kako treba izložbene stvari stoje svakako. Ne treba biti na kraj srca i sa poslednjim namerama .
a ovako je bilo na izložbi:
dakle cijevi tenkova nisu uperene u katedralu. a ti vuče odi se lječit pere te neka paranoidna šizofrenija ili neka slična fobija.
Vadiš oružje s tavana? :) jesi spreman?
2015-09-08
zar jos uvijek?crvenkasti wrote:A mome susjedu Milanu, Srbinu ništa. Nitko mu ne razbija prozore po noći.
2015-09-08
Šta je bilo sa katedralom? Jesu li je srušili ili još stoji?
....uglavnom kako je odgovorio Hasanbegovic na pitanje novinara iz N1 tv nekidan je Juznoj Koreji i Sj.Koreji trebalo 60 kada ocekuje poboljsanje odnosa između Hrvatske i Srbije:'Vjerojatno ne prije 2050?Ako je Sjevernoj i Juznoj Koreji da s epomaknu sa mrtve tocke trebalo 60-taki godina to bi otprilike bilo to'
2015-09-08
..najbolje da su ej jos srusilči pa valjda im ostalo pokoje zrno soli u glavi..dzango wrote:Šta je bilo sa katedralom? Jesu li je srušili ili još stoji?
2015-09-08
Cevi bile prazne? E jebiga.vuksadinare wrote:..najbolje da su ej jos srusilči pa valjda im ostalo pokoje zrno soli u glavi..dzango wrote:Šta je bilo sa katedralom? Jesu li je srušili ili još stoji?
zato uvijek moras imat za nikad se ne zna metak(granatu) u cijevidzango wrote:Cevi bile prazne? E jebiga.vuksadinare wrote:..najbolje da su ej jos srusilči pa valjda im ostalo pokoje zrno soli u glavi..dzango wrote:Šta je bilo sa katedralom? Jesu li je srušili ili još stoji?
2015-09-08
..inace jedan moj dobar frend koji poslovno nerjetko putuje u srbiju...znao mi je prepricati tamosnje neformalne razgovore sa srbima i sto im najvise smeta kod njih tamo..veli on meni mogu srbi preci preko toga da im i jebes majku ali nikako ne mogu prozvakati i najvise im smeta kad ih mi bockamo da su prpađije..to ko da ih bocnes iglom...
2015-09-08
..ne kuzim cemu halabuka..zar nije bilo najavljeno dolaskom vucica,nikolica i sns-a na valst 2012 da sa 'komsijama vise nece biti suradnje tipa pospremnaja pod tepih radi drugih ineteresa vec otvoreni razgovori bez fige u đepu..'..dakle komsije su to prihvatile i sad bunđijanje istih onih koji su to trazili..ali ocito samo da bi oni uperili strelice prema komsijama a ovi sutjeli ili im tepali..'da,da u pravu ste'....ne ide...
2015-09-08
jebiga sto sijes to i zanjes..hoces otvorene i boksacke razgovore pripremi se....a ne da trazis od suprotne strane da pristane cutke na tvoje boksanje i da ne uzvraca..kad dobijes uzvratne udarce onda kukulele nije fer oni igraju prljavo nismo s etako dogovorili oni trebaju biti ti koje cemo mi koksati
2015-09-08
ne znam na ciju su spiku Suljo i ekipa nasjeli po sistemu 'vi ste sad glavni u regionu pa pucajte drugi ce trpjeti' je budalastina...ocito navlacenje zednoga preko vode...i da je tako ocito je onda onaj koji je navukao vucica i ekipu na to isto malo tezi politicki naivac...i ne misli dobro ovim prostorima i nista nije naucio iz bliznje proslosti
2015-09-08
vucko ne kenjaj gluposti
Guest- Guest
dobro ti znas sto ja zborim ti demantiraj ako imas dokaze..pizzon wrote:vucko ne kenjaj gluposti
2015-09-08
vuksadinare wrote:....uglavnom kako je odgovorio Hasanbegovic na pitanje novinara iz N1 tv nekidan je Juznoj Koreji i Sj.Koreji trebalo 60 kada ocekuje poboljsanje odnosa između Hrvatske i Srbije:'Vjerojatno ne prije 2050?Ako je Sjevernoj i Juznoj Koreji da s epomaknu sa mrtve tocke trebalo 60-taki godina to bi otprilike bilo to'
Do tada ćemo s njima ratovati najmanje jedanput...i zauvijek riješiti ovo pitanje srba, već jednom.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja uvek imam metak u cevi. Ni jednoj ne pretim praznim oružjem.vuksadinare wrote:zato uvijek moras imat za nikad se ne zna metak(granatu) u cijevidzango wrote:Cevi bile prazne? E jebiga.vuksadinare wrote:..najbolje da su ej jos srusilči pa valjda im ostalo pokoje zrno soli u glavi..dzango wrote:Šta je bilo sa katedralom? Jesu li je srušili ili još stoji?
ZOO MAXIMIR JE SPREMANepikur37 wrote:vuksadinare wrote:....uglavnom kako je odgovorio Hasanbegovic na pitanje novinara iz N1 tv nekidan je Juznoj Koreji i Sj.Koreji trebalo 60 kada ocekuje poboljsanje odnosa između Hrvatske i Srbije:'Vjerojatno ne prije 2050?Ako je Sjevernoj i Juznoj Koreji da s epomaknu sa mrtve tocke trebalo 60-taki godina to bi otprilike bilo to'
Do tada ćemo s njima ratovati najmanje jedanput...i zauvijek riješiti ovo pitanje srba, već jednom.
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bomba raznila katoličku katedralu na Filipinima : najmanje 19 mrtvih
» Suljo na pet minuta tenkovske voznje
» I Nizozemska se okrenila protiv Erdogana
» Njemačka: energetski div RWE uništio cijelo selo i katedralu
» Probilo cijevi na nordstream 1 i 2...
» Suljo na pet minuta tenkovske voznje
» I Nizozemska se okrenila protiv Erdogana
» Njemačka: energetski div RWE uništio cijelo selo i katedralu