Šešelj:'Razmilećemo se po Hrtkovcima'
Page 1 of 1
Šešelj:'Razmilećemo se po Hrtkovcima'
http://www.blic.rs/vesti/politika/razmilecemo-se-po-hrtkovcima-seselj-ne-odustaje-od-radikalskog-durdevdanskog-uranka-i/2c05ep9
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šešelj:'Razmilećemo se po Hrtkovcima'
...ovaj doista naumio tamo sranje napraviti..lepo,lepo..vojo..samo napred..kad ti se moze i kad ti daju deri..
2015-09-08
Zločinac se uvijek vraća na mjesto zločina, tako barem kažu, a ovaj je zbog zločina u Hrtkovcima i pravomoćno osuđen u Haagu na 10 godina kao ratni zločinac.
Sa ovim sad samo želi reći nije to ništa.
Sa ovim sad samo želi reći nije to ništa.
Guest- Guest
...do balcaka ce njima seselj mislim na vucica i ekipu...a kad se osvjeste bice kasno
2015-09-08
i to gadno sranje;vuksadinare wrote:...ovaj doista naumio tamo sranje napraviti..lepo,lepo..vojo..samo napred..kad ti se moze i kad ti daju deri..
Ako nas policija napadne, mi ćemo odmah da sednemo na zemlju. To je naša stara taktika, tada policija ne tuče.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma nije problem sa policijom..nego neke njegove bitange tamo da ne naprave sranje nad preostalim hrvatima..zao ono..'razmilecemo se..'kaja wrote:i to gadno sranje;vuksadinare wrote:...ovaj doista naumio tamo sranje napraviti..lepo,lepo..vojo..samo napred..kad ti se moze i kad ti daju deri..
Ako nas policija napadne, mi ćemo odmah da sednemo na zemlju. To je naša stara taktika, tada policija ne tuče.
2015-09-08
b.t.w i danas je seselj u parlamentu nekoliko puta namjerno prolazio pokraj zastupnice u parlamentu jerkov i vrijeđao je glasno sa 'ustaska kurvo'..sto mislite je'l predsjedavajuci u parlamentu reagirao?..ma jok..jos je ukorio sranackog kolegu od jerkov da je optuzio njega da stiti seselja ne davajuci mu opomene..
2015-09-08
aha, hoće sigurno, ko i ovi naši što naprave sranje al s parolama..vuksadinare wrote:ma nije problem sa policijom..nego neke njegove bitange tamo da ne naprave sranje nad preostalim hrvatima..zao ono..'razmilecemo se..'kaja wrote:i to gadno sranje;vuksadinare wrote:...ovaj doista naumio tamo sranje napraviti..lepo,lepo..vojo..samo napred..kad ti se moze i kad ti daju deri..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Saša Matijevic
'Nije mi jasno kako šešelj moze da tako slobodno vređa poslanike i nitko mu nista ne moze.Ovde se ne radi vise o ludosti,rasejanju i sta ti ja znam.Ovo mi sve vise slici na otvoreni dogovor Vucica i Seselja da ovaj radikalski mamlaz odrađuje prljave poslove za njega u zamenu da cuti o Vucicevim nedelima u proslosti.Ovaj otvoreno preti svima a drzava i vlast nista ne cine da zastite makar minimalno one koji su ovom mamalzu na meti.Dakle slazu se precutno sta radi Seselj i tu nema nikakve isprike i opravdanja'.
'Nije mi jasno kako šešelj moze da tako slobodno vređa poslanike i nitko mu nista ne moze.Ovde se ne radi vise o ludosti,rasejanju i sta ti ja znam.Ovo mi sve vise slici na otvoreni dogovor Vucica i Seselja da ovaj radikalski mamlaz odrađuje prljave poslove za njega u zamenu da cuti o Vucicevim nedelima u proslosti.Ovaj otvoreno preti svima a drzava i vlast nista ne cine da zastite makar minimalno one koji su ovom mamalzu na meti.Dakle slazu se precutno sta radi Seselj i tu nema nikakve isprike i opravdanja'.
2015-09-08
Voša
'Suljo je diktator a Seselj njegov pretorijanac i njegovi radikali.To sada mora biti jasno i onim naivcinama koji smatraju Seselja za ludaka i pozera'.
'Suljo je diktator a Seselj njegov pretorijanac i njegovi radikali.To sada mora biti jasno i onim naivcinama koji smatraju Seselja za ludaka i pozera'.
2015-09-08
Cune
'O Srbijo stala pod šljivu docekasmo da ovaj ludak Seselj vodi glavnu politicku rec u Srbiji,da određuje koga ce da bije a koga da ne.Da određuje koga da vređa a koga ne.Da određuje ko sme da poseti Srbiju a ko ne sme.Da određuje sta policija sme a sta ne sme.A sta radi picousti?Cuti ili mlako kudi Seselja a jos vise opravdava njegove postupke'.
'O Srbijo stala pod šljivu docekasmo da ovaj ludak Seselj vodi glavnu politicku rec u Srbiji,da određuje koga ce da bije a koga da ne.Da određuje koga da vređa a koga ne.Da određuje ko sme da poseti Srbiju a ko ne sme.Da određuje sta policija sme a sta ne sme.A sta radi picousti?Cuti ili mlako kudi Seselja a jos vise opravdava njegove postupke'.
2015-09-08
Šešelj može sve.
ŠEŠELJ POBEDIO RAK! ČUDO NEVIĐENO: Skener potvrdio, metastaze su potpuno nestale! Hag u šoku!
https://www.kurir.rs/vesti/politika/2951677/seselj-pobedio-rak-cudo-nevidjeno-skener-potvrdio-metastaze-su-potpuno-nestale
ŠEŠELJ POBEDIO RAK! ČUDO NEVIĐENO: Skener potvrdio, metastaze su potpuno nestale! Hag u šoku!
https://www.kurir.rs/vesti/politika/2951677/seselj-pobedio-rak-cudo-nevidjeno-skener-potvrdio-metastaze-su-potpuno-nestale
Guest- Guest
Similar topics
» Šešelj kupio kuću u Hrtkovcima? "Videli ga da razgleda"
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Seseljevanje u Hrtkovcima,vrijedjao Hrvate,prijetio a za one koji govore da je bio genocid u Sreberenici trazi za takve dozivotni zatvor
» Nove nevolje na vidiku u Srbiji.Razljučeni Čeda prijeti Šešelju:Spriječit ćemo tvoj miting u Hrtkovcima ako neće policija.Dosta nam je tvog divljanja i prijetnji.
» Šešelj for President
» Sergej Trifunović:Šešelj je Hrvat iz Mostara!Šešelj:Da ti promenim lični opis
» Seseljevanje u Hrtkovcima,vrijedjao Hrvate,prijetio a za one koji govore da je bio genocid u Sreberenici trazi za takve dozivotni zatvor
» Nove nevolje na vidiku u Srbiji.Razljučeni Čeda prijeti Šešelju:Spriječit ćemo tvoj miting u Hrtkovcima ako neće policija.Dosta nam je tvog divljanja i prijetnji.
» Šešelj for President
Page 1 of 1