Sve više kaubojske dijalektike u hrvatsko-srpskim odnosima!Srbijanska ministrica otkantala hrvatske novinere:Ja određujem kome ću dati izjavu!
Page 1 of 1
Sve više kaubojske dijalektike u hrvatsko-srpskim odnosima!Srbijanska ministrica otkantala hrvatske novinere:Ja određujem kome ću dati izjavu!
http://www.vecernji.hr/vijesti/srpska-ministrica-odbila-hrvatske-novinare-ja-odre-ujem-kome-cu-dati-izjavu-1241116
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sve više kaubojske dijalektike u hrvatsko-srpskim odnosima!Srbijanska ministrica otkantala hrvatske novinere:Ja određujem kome ću dati izjavu!
..svi odahnuli.. .....mogla je i stiklom nekog pogoditi
2015-09-08
Re: Sve više kaubojske dijalektike u hrvatsko-srpskim odnosima!Srbijanska ministrica otkantala hrvatske novinere:Ja određujem kome ću dati izjavu!
Počinju opet, samo što nije krenulo...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Počinju opet, samo što nije krenulo...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
epi ovi iz srbije i hrvatske bu te totalno izludili...koliko su ludi jos i mogu i zaratiti..i ode u kurac sve..bakir ce da vlada cijelom bosnomepikur37 wrote:Počinju opet, samo što nije krenulo...
2015-09-08
A vidi, nije joj lako. Mora biti odana i spomenuti vrhovnog zapovjednika , da ce dati izjavu na njegovu komandu ili nešto tako
A plenki joj moze lupit zabranu jer je na dijeti i živčan je.
Na kraju ce samo vrhovni moći doci u Hrvatsku jer ima vezu na Pantovčaku a vlada na granici.
A plenki joj moze lupit zabranu jer je na dijeti i živčan je.
Na kraju ce samo vrhovni moći doci u Hrvatsku jer ima vezu na Pantovčaku a vlada na granici.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ovo je uvreda koja se može sprati samo krvlju...
Guest- Guest
Neukusno je uopce dotegliti tenkove pred crkvu, kakva god i cija god bila.
Srbaljska posla, seljacija ko seljacija.
Srbaljska posla, seljacija ko seljacija.
dijagram-
2015-08-09
ko je ova?kofein wrote:....je ljuta.
yoda i ja,...jebga, nema problema
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ko je ova?kofein wrote:....je ljuta.
Pa ministarka pobogu Dijagrame. Saosećaj malo.
Guest- Guest
dobro, ako yoda nece, ja cu to utesiti, bit ce vesela vesela veselakofein wrote:dijagram wrote:ko je ova?kofein wrote:....je ljuta.
Pa ministarka pobogu Dijagrame. Saosećaj malo.
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Tvtko Milović: Predavanje o hercegbosansko-srpskim odnosima
» Od 1.siječnja 2021 spaja se hrvatsko tržište rada sa srpskim i bošnjačkim
» ''MOST PRELOMIO, PRIHVATILI SU PLENKOVIĆEV PRIJEDLOG! 'Sutra ćemo dati zajedničku izjavu, točno u podne' ''
» Čardak perverzije: Vlada će prikupljati donacije građana, ali sama odlučivati kome će dati novac
» Tvtko Milović: Predavanje o hercegbosansko-srpskim odnosima
» Od 1.siječnja 2021 spaja se hrvatsko tržište rada sa srpskim i bošnjačkim
» ''MOST PRELOMIO, PRIHVATILI SU PLENKOVIĆEV PRIJEDLOG! 'Sutra ćemo dati zajedničku izjavu, točno u podne' ''
» Čardak perverzije: Vlada će prikupljati donacije građana, ali sama odlučivati kome će dati novac
Page 1 of 1