Hrvatska više neće priznavati diplome iz BiH i Srbije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvatska više neće priznavati diplome iz BiH i Srbije
e moja kajo..ovi odlucli smazat ove sa istoka..sakom od stol..'dosta je bilo'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sve se menja sem kamenja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Smazali su svoje biračko tijelo čini mi se :)vuksadinare wrote:e moja kajo..ovi odlucli smazat ove sa istoka..sakom od stol..'dosta je bilo'
Al ti ces to skuzit za koji dan, da legne
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Sta sad, svi u Zg holdingu sjede s bezveze diplomama?!
pa da. jedino Bandić još nema diplomu. 1974. godine upisao je Fakultet političkih znanosti uz koji je radio fizičke poslove poput istovara šećera i žbukanja fasada i kasnije financiranje studija nastavio građenjem javnih sanitarnih čvorova, fontana...još studira.
Guest- Guest
Nisukaja wrote:Smazali su svoje biračko tijelo čini mi se :)vuksadinare wrote:e moja kajo..ovi odlucli smazat ove sa istoka..sakom od stol..'dosta je bilo'
Al ti ces to skuzit za koji dan, da legne
Prvo sveučilište u Mostaru može a ove starije diplome to u Zagrebu sto eura nekom HDZ profesoru po preporuci od Plenkovića i pečat i gotovo
Jedino diplome iz Prnjavora i Kalesije obrišite dupe
2014-04-11
RayMabus wrote:Odjeb je lansiran
https://beta.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1040617&return_url=http%3A%2F%2Findex.hr%2Fmobile%2Fclanak.aspx%3Fcategory%3Dvijesti%26id%3D1040617%26noredirect=true
Nikakav odjeb nego BiH ima 35 printarnica diploma...
Prema dostupnim podacima, BiH ima 45 visokoškolskih ustanova, od čega je deset javnih i 35 privatnih. Studentima se nudi 1600 studijskih programa.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
BiH ima 45 visokoškolskih ustanova od čega 10 javnih i 35 privatnih
Sve skupa nudi se 1600 studija
Jedino veleučilište u Mostaru i studiji na njemu se priznaju
A ovi ostali daleko vam kuća
2014-04-11
RayMabus wrote:BiH ima 45 visokoškolskih ustanova od čega 10 javnih i 35 privatnih
Realno, nešto akademske kvalitete ima u Mostaru (zapadnom), Sarajevu i Banja Luci, ostalo je smijurija... Iako i u ova tri ovisi od fakulteta i smjerova.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
To je njihov problem, oni se sa tim mogu zapošljavati po BiH a u Hrvatskoj sa time obriši dupeHektorović wrote:RayMabus wrote:Odjeb je lansiran
https://beta.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1040617&return_url=http%3A%2F%2Findex.hr%2Fmobile%2Fclanak.aspx%3Fcategory%3Dvijesti%26id%3D1040617%26noredirect=true
Nikakav odjeb nego BiH ima 35 printarnica diploma...
Prema dostupnim podacima, BiH ima 45 visokoškolskih ustanova, od čega je deset javnih i 35 privatnih. Studentima se nudi 1600 studijskih programa.
2014-04-11
To Hrvatsku nezanima , dešava se pad učenika i u Hrvatskoj na fakultetima a ovako to spašavaju koliko tolikoHektorović wrote:RayMabus wrote:BiH ima 45 visokoškolskih ustanova od čega 10 javnih i 35 privatnih
Realno, nešto akademske kvalitete ima u Mostaru (zapadnom), Sarajevu i Banja Luci, ostalo je smijurija... Iako i u ova tri ovisi od fakulteta i smjerova.
Niks diplome iz BiH sem mostarskog sveučilišta
2014-04-11
i dalje kada se sjetim moga frenda HDZovca.. koji se nogama i rukama tukao u HDZu da se uhljebi.. ima srednju stručnu spremu(trogodišnju).. simpatičan momak iskreno.. ali mi ga sprdali, jer non stop slike sa jacom, sanaderom, plenkovićem, bandićem.. za svake izbore aktivan, vuče rodbinu za rukav da glasuju, trga plakate SDPa i MOSTa itd.. i ovi mu rekli "aj zaposlit ćemo te, nabavi samo neku VSS" diplomu.. i on tako završio u mostar neki studij, i opet ga nisu zaposlili.. iskida iskaznicu HDZa i evo ga vanka
Guest- Guest
on priča "ja aktivan u HDZu sve ovo ono, trudim se, dajem sve od sebe, trgam prije izbora plakate SDPa i sve to, a ono dođe neki "tatin sin" od nekog HDZovca, bude tu par puta, i nakon izbora dobije posao u ministarstvu ili općini a ja ništa".. i da je to "nepravedno" itd. i tako godinama i godinama
Guest- Guest
A jbga triba je u neku manju stranku di je manja konkurencijaPinochet wrote:i dalje kada se sjetim moga frenda HDZovca.. koji se nogama i rukama tukao u HDZu da se uhljebi.. ima srednju stručnu spremu(trogodišnju).. simpatičan momak iskreno.. ali mi ga sprdali, jer non stop slike sa jacom, sanaderom, plenkovićem, bandićem.. za svake izbore aktivan, vuče rodbinu za rukav da glasuju, trga plakate SDPa i MOSTa itd.. i ovi mu rekli "aj zaposlit ćemo te, nabavi samo neku VSS" diplomu.. i on tako završio u mostar neki studij, i opet ga nisu zaposlili.. iskida iskaznicu HDZa i evo ga vanka
Evo meni mater s kojom ja nepričam niti živi ovdje jer sam je izbacija iz kuće i ono imaš stan pa živi tamo sama kad si u kurcu aktivna u HNS i sad zetu dakle od sestre mi muž u Elektrodalmaciji ili tako nešto Elektroprivrede tako nekineki kurac plača pet tisuća kuna drka kurac trinaesta plaća jebe ga se
2014-04-11
Tribaš u manju stranku di je manja konkurencijaPinochet wrote:on priča "ja aktivan u HDZu sve ovo ono, trudim se, dajem sve od sebe, trgam prije izbora plakate SDPa i sve to, a ono dođe neki "tatin sin" od nekog HDZovca, bude tu par puta, i nakon izbora dobije posao u ministarstvu ili općini a ja ništa".. i da je to "nepravedno" itd. i tako godinama i godinama
Evo meni stara u HNS a ona ti je sposobna i ambiciozan pun kurac tako da to samo poči svoje samo je ovan u horoskopu a ja bik pa to bejzbol palice rade tako da već sedam osam godina nepričam , potira san je
2014-04-11
Ako ne priznaju one s medresa u Bih past ce tuzba za antiislamizam, brrrr odmah se najezim od toga uzasa. Sto se tice Srbije ne vidim razlog za nepriznavanje osim politickog nadjebavanja.
omni-
2014-04-12
Taj tvoj prijatelj je debilPinochet wrote:on priča "ja aktivan u HDZu sve ovo ono, trudim se, dajem sve od sebe, trgam prije izbora plakate SDPa i sve to, a ono dođe neki "tatin sin" od nekog HDZovca, bude tu par puta, i nakon izbora dobije posao u ministarstvu ili općini a ja ništa".. i da je to "nepravedno" itd. i tako godinama i godinama
Velika stranka = mala bara puno krokodila a baš zato šta su velika ništa im neznačiš
Mala stranka = mala bara ali malo krokodila i baš zato šta su mala značiš im jer im svaki glas triba
Prijatelj ti je kreten
2014-04-11
Prijatelj ti je obični kreten i sad ću ti to matematički objasnit
On nema debelu vezu u toj velikoj stranci i dvadeseti je na redu em pomaže njima da budu jači em je dvadeseti na redu
Sad gledaj baze pomažeš maloj i onda velika gubi glasove i mora koalirat ali u maloj stranci ti si peti po redu plus za koaliciju ovi traže uhljebljenje za svih pet
Čak i da nije tako nego reciprocitet ti si tamo deseti po redu jer jedan njihov jedan tvoj a ti si peti po redu onda si tu deseti po redu
I onda je taj tvoj prika idiot koji je dvadeseti po redu u velikoj stranci u praksi četedeseti po redu tj nećeš se nikad uhljebiti
Lik je kreten
On nema debelu vezu u toj velikoj stranci i dvadeseti je na redu em pomaže njima da budu jači em je dvadeseti na redu
Sad gledaj baze pomažeš maloj i onda velika gubi glasove i mora koalirat ali u maloj stranci ti si peti po redu plus za koaliciju ovi traže uhljebljenje za svih pet
Čak i da nije tako nego reciprocitet ti si tamo deseti po redu jer jedan njihov jedan tvoj a ti si peti po redu onda si tu deseti po redu
I onda je taj tvoj prika idiot koji je dvadeseti po redu u velikoj stranci u praksi četedeseti po redu tj nećeš se nikad uhljebiti
Lik je kreten
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Diplome iz BiH i Srbije više se neće priznavati automatizmom
» Dok sam predsjednik, Hrvatska više neće popuštati oko prava Hrvata u BiH
» Gazde u BiH ljute: Hrvatska nam otima radnike koji sad više neće da rade za 500 maraka
» Hrvatska od ponoći više nikad neće biti ista- SRETNA NOVA GODINA!
» '' Hrvatska KOALICIJSKI PROBLEMI BRKIĆ U ELEMENTU GOVORIO O HNS-OVCIMA: ‘Skrušeno su se pokajali i obećali da više neće griješiti”''
» Dok sam predsjednik, Hrvatska više neće popuštati oko prava Hrvata u BiH
» Gazde u BiH ljute: Hrvatska nam otima radnike koji sad više neće da rade za 500 maraka
» Hrvatska od ponoći više nikad neće biti ista- SRETNA NOVA GODINA!
» '' Hrvatska KOALICIJSKI PROBLEMI BRKIĆ U ELEMENTU GOVORIO O HNS-OVCIMA: ‘Skrušeno su se pokajali i obećali da više neće griješiti”''
Page 2 of 2