''MISTIČNI AMERIČKI STONEHENGE: Na njemu je uklesano 10 Antikristovih zapovijedi, a prva je posebno uznemirujuća''
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ''MISTIČNI AMERIČKI STONEHENGE: Na njemu je uklesano 10 Antikristovih zapovijedi, a prva je posebno uznemirujuća''
pa i nismo bas tamo gdje smo bili prije mnogo godina kao vrsta, ali da se ostvari ovaj plan po tim nekakvim 666 smjernicama plocama onda bi bili...red wolf wrote:To su oni koji će dobiti priliku ponovno izgrađivati ljudsku vrstu...Netko im je ostavio smjernice da ovaj puta ipak budu bolji...Ovi prije njih nisu uspjeli...Jer smo opet ovdje gdje smo bili prije mnogo godina prije kao vrsta...Triny wrote:Da demistificiramo tih 500 mil.
Toliko upravo ima EU, mrvu više.
To vam je to, ne morate više razbijati glavice.
Guest- Guest
Re: ''MISTIČNI AMERIČKI STONEHENGE: Na njemu je uklesano 10 Antikristovih zapovijedi, a prva je posebno uznemirujuća''
Točno...Iznad Deklaracije je ''budno oko'' Velikog Arhitekta...סמאל wrote:Da,ali tek nakon francuske revolucije.red wolf wrote:Jer je izgrađena pod budnim ''okom'' Velikog Graditelja...kic wrote:Triny wrote:Da demistificiramo tih 500 mil.
Europa je jedini normalni dio svijeta + Japan
red wolf-
2016-02-10
coravo...red wolf wrote:Točno...Iznad Deklaracije je ''budno oko'' Velikog Arhitekta...סמאל wrote:Da,ali tek nakon francuske revolucije.red wolf wrote:Jer je izgrađena pod budnim ''okom'' Velikog Graditelja...kic wrote:Triny wrote:Da demistificiramo tih 500 mil.
Guest- Guest
Ne. Svevideće.Leteca Pegla wrote:coravo...red wolf wrote:Točno...Iznad Deklaracije je ''budno oko'' Velikog Arhitekta...סמאל wrote:Da,ali tek nakon francuske revolucije.red wolf wrote:Jer je izgrađena pod budnim ''okom'' Velikog Graditelja...kic wrote:
red wolf-
2016-02-10
Ti čitaš časopis Nexus?red wolf wrote:Ne. Svevideće.Leteca Pegla wrote:coravo...red wolf wrote:Točno...Iznad Deklaracije je ''budno oko'' Velikog Arhitekta...סמאל wrote:Da,ali tek nakon francuske revolucije.red wolf wrote:
Jer je izgrađena pod budnim ''okom'' Velikog Graditelja...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne. Podržavam ih.jastreb wrote:Ti čitaš časopis Nexus?red wolf wrote:Ne. Svevideće.Leteca Pegla wrote:coravo...red wolf wrote:Točno...Iznad Deklaracije je ''budno oko'' Velikog Arhitekta...סמאל wrote:
Da,ali tek nakon francuske revolucije.
red wolf-
2016-02-10
Samo,mislim kako ti i ja nemamo istu percepciju oko tog arhitekta.Trebaš spoznat oba principa svevidećeg oka i onaj svjetli i onaj tamni.red wolf wrote:Točno...Iznad Deklaracije je ''budno oko'' Velikog Arhitekta...סמאל wrote:Da,ali tek nakon francuske revolucije.red wolf wrote:Jer je izgrađena pod budnim ''okom'' Velikog Graditelja...kic wrote:Triny wrote:Da demistificiramo tih 500 mil.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
pa ovisi sto smatras pod svevidece, ali meni ta svevidljivost jako lici na coravost...red wolf wrote:Ne. Svevideće.Leteca Pegla wrote:coravo...red wolf wrote:Točno...Iznad Deklaracije je ''budno oko'' Velikog Arhitekta...סמאל wrote:Da,ali tek nakon francuske revolucije.red wolf wrote:
Guest- Guest
Ne...Dovoljno je spoznati Oca u skrovitosti...Kad su Jakova Pravednika bacili s Hrama i kamenovali, on se prije smrti molio ne Bogu sucu, već Ocu u skrovitosti...Isus Vas je naučio kroz svoje učenje da postoji Otac laži...סמאל wrote:Samo,mislim kako ti i ja nemamo istu percepciju oko tog arhitekta.Trebaš spoznat oba principa svevidećeg oka i onaj svjetli i onaj tamni.red wolf wrote:Točno...Iznad Deklaracije je ''budno oko'' Velikog Arhitekta...סמאל wrote:Da,ali tek nakon francuske revolucije.red wolf wrote:Jer je izgrađena pod budnim ''okom'' Velikog Graditelja...kic wrote:
red wolf-
2016-02-10
Leteca Pegla wrote:pa ovisi sto smatras pod svevidece, ali meni ta svevidljivost jako lici na coravost...red wolf wrote:Ne. Svevideće.Leteca Pegla wrote:coravo...red wolf wrote:Točno...Iznad Deklaracije je ''budno oko'' Velikog Arhitekta...סמאל wrote:
Ezek je dobar dečko,upravo onakav kakav je potreban Novom svjetskom poretku.
2015-07-23
A, ne...Ja sam noćna mora za vaš usrani svjetski poredak...Meni ne možete ništa...hahahahahahahahahahaha...סמאל wrote:Leteca Pegla wrote:pa ovisi sto smatras pod svevidece, ali meni ta svevidljivost jako lici na coravost...red wolf wrote:Ne. Svevideće.Leteca Pegla wrote:coravo...red wolf wrote:
Točno...Iznad Deklaracije je ''budno oko'' Velikog Arhitekta...
red wolf-
2016-02-10
u tome i jest stvar,u ovom trenutku,dok to pišeš,nisi niti svjestan kako si i ti kotačić u mehanizmu novog svjetskog poretka.red wolf wrote:A, ne...Ja sam noćna mora za vaš usrani svjetski poredak...Meni ne možete ništa...hahahahahahahahahahaha...סמאל wrote:Leteca Pegla wrote:pa ovisi sto smatras pod svevidece, ali meni ta svevidljivost jako lici na coravost...red wolf wrote:Ne. Svevideće.Leteca Pegla wrote:
coravo...
2015-07-23
ma okani se vise tog NWOa. Pa sto si toliko fasciniran s time? Sta ti je to nekakav nadomjestak za pokemone ili sta? Daj nadji drugu neku fiksaciju, neku zdraviju po mogocnusti, a pusti se ovih babskih nekakvih svjedskih poredaka. Pa kako ti se da? Meni bi dodijalo to nakon 5 minuta...סמאל wrote:u tome i jest stvar,u ovom trenutku,dok to pišeš,nisi niti svjestan kako si i ti kotačić u mehanizmu novog svjetskog poretka.red wolf wrote:A, ne...Ja sam noćna mora za vaš usrani svjetski poredak...Meni ne možete ništa...hahahahahahahahahahaha...סמאל wrote:Leteca Pegla wrote:pa ovisi sto smatras pod svevidece, ali meni ta svevidljivost jako lici na coravost...red wolf wrote:
Ne. Svevideće.
Guest- Guest
red wolf wrote:Ne...Dovoljno je spoznati Oca u skrovitosti...Kad su Jakova Pravednika bacili s Hrama i kamenovali, on se prije smrti molio ne Bogu sucu, već Ocu u skrovitosti...Isus Vas je naučio kroz svoje učenje da postoji Otac laži...סמאל wrote:Samo,mislim kako ti i ja nemamo istu percepciju oko tog arhitekta.Trebaš spoznat oba principa svevidećeg oka i onaj svjetli i onaj tamni.red wolf wrote:Točno...Iznad Deklaracije je ''budno oko'' Velikog Arhitekta...סמאל wrote:Da,ali tek nakon francuske revolucije.red wolf wrote:
2015-07-23
A ne, ja sam ovdje kroz moj cinizam i ironiju pokazao ljudima što ih čeka s vaše strane...Čak su pomislili da sam ja vaš...hahahahahahahahahahaסמאל wrote:u tome i jest stvar,u ovom trenutku,dok to pišeš,nisi niti svjestan kako si i ti kotačić u mehanizmu novog svjetskog poretka.red wolf wrote:A, ne...Ja sam noćna mora za vaš usrani svjetski poredak...Meni ne možete ništa...hahahahahahahahahahaha...סמאל wrote:Leteca Pegla wrote:pa ovisi sto smatras pod svevidece, ali meni ta svevidljivost jako lici na coravost...red wolf wrote:
Ne. Svevideće.
red wolf-
2016-02-10
a sta nisi ono nesto bio govorio na nekom topiku da neces vise raditi fotomontaze...סמאל wrote:red wolf wrote:Ne...Dovoljno je spoznati Oca u skrovitosti...Kad su Jakova Pravednika bacili s Hrama i kamenovali, on se prije smrti molio ne Bogu sucu, već Ocu u skrovitosti...Isus Vas je naučio kroz svoje učenje da postoji Otac laži...סמאל wrote:Samo,mislim kako ti i ja nemamo istu percepciju oko tog arhitekta.Trebaš spoznat oba principa svevidećeg oka i onaj svjetli i onaj tamni.red wolf wrote:Točno...Iznad Deklaracije je ''budno oko'' Velikog Arhitekta...סמאל wrote:
al vidim, jos ti uvijek dobro idu...
Guest- Guest
Tako je...Pusti mrtvace da pokapaju mrtve, a ti pođi zamnom...U Život...סמאל wrote:red wolf wrote:Ne...Dovoljno je spoznati Oca u skrovitosti...Kad su Jakova Pravednika bacili s Hrama i kamenovali, on se prije smrti molio ne Bogu sucu, već Ocu u skrovitosti...Isus Vas je naučio kroz svoje učenje da postoji Otac laži...סמאל wrote:Samo,mislim kako ti i ja nemamo istu percepciju oko tog arhitekta.Trebaš spoznat oba principa svevidećeg oka i onaj svjetli i onaj tamni.red wolf wrote:Točno...Iznad Deklaracije je ''budno oko'' Velikog Arhitekta...סמאל wrote:
red wolf-
2016-02-10
Zapravo,uopće nisam previše fasciniran s NWO,jedino što želi,vidit propast svih abrahamskih sljedbi,pa ako je taj NWO alat,onda lajkam NWO.Leteca Pegla wrote:ma okani se vise tog NWOa. Pa sto si toliko fasciniran s time? Sta ti je to nekakav nadomjestak za pokemone ili sta? Daj nadji drugu neku fiksaciju, neku zdraviju po mogocnusti, a pusti se ovih babskih nekakvih svjedskih poredaka. Pa kako ti se da? Meni bi dodijalo to nakon 5 minuta...סמאל wrote:u tome i jest stvar,u ovom trenutku,dok to pišeš,nisi niti svjestan kako si i ti kotačić u mehanizmu novog svjetskog poretka.red wolf wrote:A, ne...Ja sam noćna mora za vaš usrani svjetski poredak...Meni ne možete ništa...hahahahahahahahahahaha...סמאל wrote:Leteca Pegla wrote:
pa ovisi sto smatras pod svevidece, ali meni ta svevidljivost jako lici na coravost...
2015-07-23
da remiziramo
500 milijuna odabranih = arijevaca
pobit virusima ostale = plin skup i neucinkovit
sve pod budnim okom velikog arhitekte = hitlera
kob reko da su ljevicari tako napredni
500 milijuna odabranih = arijevaca
pobit virusima ostale = plin skup i neucinkovit
sve pod budnim okom velikog arhitekte = hitlera
kob reko da su ljevicari tako napredni
2014-04-19
Zbog toga si ti upravo savršen alat u njihovim rukama...Ne ja...Ja nisam na njihovoj strani kako ti vjeruješ...Ja sam njihova noćna mora...סמאל wrote:Zapravo,uopće nisam previše fasciniran s NWO,jedino što želi,vidit propast svih abrahamskih sljedbi,pa ako je taj NWO alat,onda lajkam NWO.Leteca Pegla wrote:ma okani se vise tog NWOa. Pa sto si toliko fasciniran s time? Sta ti je to nekakav nadomjestak za pokemone ili sta? Daj nadji drugu neku fiksaciju, neku zdraviju po mogocnusti, a pusti se ovih babskih nekakvih svjedskih poredaka. Pa kako ti se da? Meni bi dodijalo to nakon 5 minuta...סמאל wrote:u tome i jest stvar,u ovom trenutku,dok to pišeš,nisi niti svjestan kako si i ti kotačić u mehanizmu novog svjetskog poretka.red wolf wrote:A, ne...Ja sam noćna mora za vaš usrani svjetski poredak...Meni ne možete ništa...hahahahahahahahahahaha...סמאל wrote:
Last edited by red wolf on 24/4/2018, 22:03; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» UZNEMIRUJUĆA SNIMKA IZ JERUZALEMA
» UZNEMIRUJUĆA PORUKA IZ HRVATSKE -"Moguć je rat sa Srbijom"
» Jedan od najizglednijih kandidata za ministra obrazovanja ima dvije knjige - "Oče naš" i "Deset zapovijedi"
» Austrija: EU ne širiti, posebno ne na Tursku
» UZNEMIRUJUĆA SNIMKA IZ JERUZALEMA
» UZNEMIRUJUĆA PORUKA IZ HRVATSKE -"Moguć je rat sa Srbijom"
» Jedan od najizglednijih kandidata za ministra obrazovanja ima dvije knjige - "Oče naš" i "Deset zapovijedi"
» Austrija: EU ne širiti, posebno ne na Tursku
Page 4 of 6