Bojan Glavašević kadrovira po večernjem
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bojan Glavašević kadrovira po večernjem
viđao sam telad koja je imala inteligentniji pogled
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Bojan nije glup.
Mama mu je sve objasnila ,a Pupi prosirio vidike.
Mama mu je sve objasnila ,a Pupi prosirio vidike.
dijagram-
2015-08-09
Dobar tekst ali potpuno nepotreban. Naime ne treba spominjati ovoga marginalca i davati mu na vaznosti. Muhahhahahhahahhahaha Kila mozga...... Kada se samo sjetim kako fa je Hase otresao ko seljak bale u onom suceljavanju. Pljas. Osobno se ne bih javno pojavljivao najmanje 70 godina dok ljudi ne zborave. Ok , zlatne ribice brzo zaboravljaju. Hahahhahahahhahaha Stvarno ,kila mozga......
2014-04-14
marcellus wrote:Hektorović wrote:Što bi Yoda reko IQ 90... no dovoljno za FFZG i HR politiku...
Bosna... bez uvrede, znam da si i ti odande, al... Bosna, jebiga.
Ja sam mješanac, još najmanje Bosanac. Više Imotska krajina, Ličko Lešće,... :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kaja wrote:Pa ako bi me ovako proždrljivo gledao ne bi mogla odoljeti . Ovo je pravi zov..
Seks na prvom dejtu?
2018-04-10
Bogtehebo
Marcelko nadmašio sam sebe
Ovaj clanak o glavasevicu je totalno ludilo , verbalni proljev i naoada na dostojanstvo jednog saborskog poslanika
Fuj smece od NOUNARa
Tebe ni štapom ne bi trebalo mlatiti
Samo pustiti da te citaju katotalibsni i kockastoglavi
I cekati efekat od tog
Marcelko nadmašio sam sebe
Ovaj clanak o glavasevicu je totalno ludilo , verbalni proljev i naoada na dostojanstvo jednog saborskog poslanika
Fuj smece od NOUNARa
Tebe ni štapom ne bi trebalo mlatiti
Samo pustiti da te citaju katotalibsni i kockastoglavi
I cekati efekat od tog
Vec sam naslov clanka GLAVASEVIC KADROVIRA ..
ma mrcine od Marcelka
Jel zna uopce sto znaci Kadrovira a sto bi bilo KRITIZIRA ..
taj gad od marcelka doista podrzava fašističku homogenost i cenzuru Mrs gade
Doma si po kuci seri a ne javno
ma mrcine od Marcelka
Jel zna uopce sto znaci Kadrovira a sto bi bilo KRITIZIRA ..
taj gad od marcelka doista podrzava fašističku homogenost i cenzuru Mrs gade
Doma si po kuci seri a ne javno
ovome nesretniku,da mu četnici nisu ubili oca.. ..Hektorović wrote:kaja wrote:Pa ako bi me ovako proždrljivo gledao ne bi mogla odoljeti . Ovo je pravi zov..
Seks na prvom dejtu?
da mu nije toga , niti bi lik šta jeba, niti bio bi saborski zastupnik, a zbog relativno prosječne inteligencije i ispod prosječnih ostalih karaketiristika, najdalje što bi dogurao je sezonski konobar u dalmaciji..
profitirao je ratom i sada je kao "faca", isto kao culej i njegovo potomstvo.. negativna selekcija..
najveću štetu su nam nanjeli srbi, - ne napadom i ratom, nego totalno su sjebali RH društvo, gdje su doslovno potaknuli negativnu selekciju unutar države, a to je uzrokovalo propadanje prvo državne administracije(uhljebljivanje, penzići, gori od gore političke odluke) a što dovodi do propadanja ekonomije, a to dovodi do ubrzanog izumiranja..
u konačnici postavlja se pitanje jesu li srbi onda i pobjedili u ratu?
Guest- Guest
Pinochet wrote:
ovome nesretniku,da mu četnici nisu ubili oca.. ..
da mu nije toga , niti bi lik šta jeba, niti bio bi saborski zastupnik, a zbog relativno prosječne inteligencije i ispod prosječnih ostalih karaketiristika, najdalje što bi dogurao je sezonski konobar u dalmaciji..
profitirao je ratom i sada je kao "faca", isto kao culej i njegovo potomstvo.. negativna selekcija..
najveću štetu su nam nanjeli srbi, - ne napadom i ratom, nego totalno su sjebali RH društvo, gdje su doslovno potaknuli negativnu selekciju unutar države, a to je uzrokovalo propadanje prvo državne administracije(uhljebljivanje, penzići, gori od gore političke odluke) a što dovodi do propadanja ekonomije, a to dovodi do ubrzanog izumiranja..
Pobjedio je Stevo... A i Glavašević se uhljebio...
STEVO CULEJ
HDZ
Stevo CulejRođen je 10. kolovoza 1964. u Vinkovcima. Završio Srednju strukovnu školu u Vinkovcima (SSS - bravar; policajac).
2018-04-10
Imamo SUBNOR nakon SUBNOR-a
2018-04-10
Pinochet wrote:
ovome nesretniku,da mu četnici nisu ubili oca.. ..
Otprilike, sad je elita
Hvala srbima. I za njega i za Stevu.
2018-04-10
Hektorović wrote:kaja wrote:Pa ako bi me ovako proždrljivo gledao ne bi mogla odoljeti . Ovo je pravi zov..
Seks na prvom dejtu?
Ovdje izgleda ko djevac koji se premetnuo u serijskog ubojicu.
mrincredible-
2014-04-16
nemam rijeci
2014-04-19
JePinochet wrote:ovome nesretniku,da mu četnici nisu ubili oca.. ..Hektorović wrote:kaja wrote:Pa ako bi me ovako proždrljivo gledao ne bi mogla odoljeti . Ovo je pravi zov..
Seks na prvom dejtu?
Drugi su krivi sto si ti glup ko kurac
A ne Srbi
Glavasevic je doktor znanosti
Pobjedu odnose pametnija drustva
I humanija i složnija unpogkedu nacionalnih vrijednisti
Takvi ko ti samo mogu sve osramotiti
I pobjedu i drzavu i sve
Ovdje prisutni bosanci imaju IQ manji od prosječnog
A Prcko bar prizna
Ko prizna pol mu se oprosti
A Prcko bar prizna
Ko prizna pol mu se oprosti
samo da napakostiš kleroustaškovatikanskosektaškim talibanima, ni stidnu dlaku neprijatelju :)kaja wrote::)marcellus wrote:Hektorović wrote:Što bi Yoda reko IQ 90... no dovoljno za FFZG i HR politiku...
usput kad već zajebavate kaju za stid.. kajo, da ste ti i ovo na slici zadnji ljudi na planeti i da od toga hoćete li se parit ovisi opstanak čovječanstva bil' mu dala?
Pa ako bi me ovako proždrljivo gledao ne bi mogla odoljeti . Ovo je pravi zov..
Šandor Winnetou-
2017-12-31
tre wrote:samo da napakostiš kleroustaškovatikanskosektaškim talibanima, ni stidnu dlaku neprijatelju :)kaja wrote::)marcellus wrote:Hektorović wrote:Što bi Yoda reko IQ 90... no dovoljno za FFZG i HR politiku...
usput kad već zajebavate kaju za stid.. kajo, da ste ti i ovo na slici zadnji ljudi na planeti i da od toga hoćete li se parit ovisi opstanak čovječanstva bil' mu dala?
Ma ni picajzlu! Što je naše, naše je!
Guest- Guest
nedostaje mi kaja, ona je bila pametna a ovo ovdje je sorin klon i nema veze sa kajomslidingdoorsoperator wrote:tre wrote:samo da napakostiš kleroustaškovatikanskosektaškim talibanima, ni stidnu dlaku neprijatelju :)kaja wrote::)marcellus wrote:Hektorović wrote:Što bi Yoda reko IQ 90... no dovoljno za FFZG i HR politiku...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Talibani nece priznati nikad da su Talibani
Tesko je s njima
Obuku one haljine i Mole boga
Pa se ti snađi
Tesko je s njima
Obuku one haljine i Mole boga
Pa se ti snađi
Sta si nadrkan na kaju i menetre wrote:nedostaje mi kaja, ona je bila pametna a ovo ovdje je sorin klon i nema veze sa kajomslidingdoorsoperator wrote:tre wrote:samo da napakostiš kleroustaškovatikanskosektaškim talibanima, ni stidnu dlaku neprijatelju :)kaja wrote::)marcellus wrote:
Da nema nas dvije s kim bi se svadili ?
ti nisi problem, ti si jednostavno nepovratno spržena i samo je pitanje ako je to zaista kaja koji joj kurac bi da krene tvojim neuro spaljenim stazamaSora wrote:Sta si nadrkan na kaju i menetre wrote:nedostaje mi kaja, ona je bila pametna a ovo ovdje je sorin klon i nema veze sa kajomslidingdoorsoperator wrote:tre wrote:samo da napakostiš kleroustaškovatikanskosektaškim talibanima, ni stidnu dlaku neprijatelju :)kaja wrote:
:)
Da nema nas dvije s kim bi se svadili ?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» IQ SDP-a iznenada porastao
» Bojan Glavasevic pokopao kraljicu
» Kako se Bojan Glavašević prosrao u tanke pantalonice
» Bojan Glavašević državna sredstva koristio u privatne svrhe
» Bojan Glavašević usporedio branitelje Vukovara sa kanibalima i teroristima iz Alepa
» Bojan Glavasevic pokopao kraljicu
» Kako se Bojan Glavašević prosrao u tanke pantalonice
» Bojan Glavašević državna sredstva koristio u privatne svrhe
» Bojan Glavašević usporedio branitelje Vukovara sa kanibalima i teroristima iz Alepa
Page 2 of 3