KUKAVICA I DAVALAC TUĐE KRVI
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: KUKAVICA I DAVALAC TUĐE KRVI
Kakogod,volio bih vidjeti hrabre likove sa ovog foruma kako bi smjli nes u lice reci seselju..slijedila bi samarcina poput lopate...
Guest- Guest
al ti bi ga sigurno raspalio desnim krošeom da legne o patos koliko je dugačak :)pismejker wrote:Kakogod,volio bih vidjeti hrabre likove sa ovog foruma kako bi smjli nes u lice reci seselju..slijedila bi samarcina poput lopate...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pismejker wrote:Kakogod,volio bih vidjeti hrabre likove sa ovog foruma kako bi smjli nes u lice reci seselju..slijedila bi samarcina poput lopate...
Pa dobro ja s kime god da sam se nasao a da sam bio u nekakvim sukobima, uvijek je to bilo doslovno svaki puta ugodno iskustvo
Guest- Guest
Nisam se jedino s onom budaletinom etnom nasao. A kako stoje stvari ni necu
Guest- Guest
tvoje trolovsko prejudiciranje je poznato,naravno nis temeljeno na logici..Noor wrote:al ti bi ga sigurno raspalio desnim krošeom da legne o patos koliko je dugačak :)pismejker wrote:Kakogod,volio bih vidjeti hrabre likove sa ovog foruma kako bi smjli nes u lice reci seselju..slijedila bi samarcina poput lopate...
Prvo nemam razloga da bi krenuo u fajt sa njim..ne serem po njemu,ne govorim kao hrpa iz tvojeg tabora da bi mu TREBALO napravito ovo i ono,.nis nemam protiv lika,protiv kojih se tvoji pjene,a u reali bi zasutali pred njim kao pitjke malo zesce,ili bi samo saputali mu iza ledja..
Da se pofajtam sa njim,dobio bih i ja definitivno po pitjki..to je fakat..lik je puno veci od mene i jaci,to je cinjenica..
Guest- Guest
..najeli se napili se...MaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:Kakogod,volio bih vidjeti hrabre likove sa ovog foruma kako bi smjli nes u lice reci seselju..slijedila bi samarcina poput lopate...
Pa dobro ja s kime god da sam se nasao a da sam bio u nekakvim sukobima, uvijek je to bilo doslovno svaki puta ugodno iskustvo
Guest- Guest
dobro sveto...ja samo mislila ako razbucas 5-6 arapa gdje ne bi šešelja.pismejker wrote:tvoje trolovsko prejudiciranje je poznato,naravno nis temeljeno na logici..Noor wrote:al ti bi ga sigurno raspalio desnim krošeom da legne o patos koliko je dugačak :)pismejker wrote:Kakogod,volio bih vidjeti hrabre likove sa ovog foruma kako bi smjli nes u lice reci seselju..slijedila bi samarcina poput lopate...
Prvo nemam razloga da bi krenuo u fajt sa njim..ne serem po njemu,ne govorim kao hrpa iz tvojeg tabora da bi mu TREBALO napravito ovo i ono,.nis nemam protiv lika,protiv kojih se tvoji pjene,a u reali bi zasutali pred njim kao pitjke malo zesce,ili bi samo saputali mu iza ledja..
Da se pofajtam sa njim,dobio bih i ja definitivno po pitjki..to je fakat..lik je puno veci od mene i jaci,to je cinjenica..
al.. ako nemaš ništa protiv njega i s njim bi ruku pod ruku....ok
nek si ti nama reko
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
bas...bar znamo tajnog obozavatelja seselčaj na ovom forumu...cak ni ovi nasi forumski srbi nisu za seselaj bar se javno tako deklarirajuNoor wrote:dobro sveto...ja samo mislila ako razbucas 5-6 arapa gdje ne bi šešelja.pismejker wrote:tvoje trolovsko prejudiciranje je poznato,naravno nis temeljeno na logici..Noor wrote:al ti bi ga sigurno raspalio desnim krošeom da legne o patos koliko je dugačak :)pismejker wrote:Kakogod,volio bih vidjeti hrabre likove sa ovog foruma kako bi smjli nes u lice reci seselju..slijedila bi samarcina poput lopate...
al.. ako nemaš ništa protiv njega i s njim bi ruku pod ruku....ok
nek si ti nama reko
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
evo ja bi...i sto sad?pismejker wrote:Kakogod,volio bih vidjeti hrabre likove sa ovog foruma kako bi smjli nes u lice reci seselju..slijedila bi samarcina poput lopate...
2015-09-08
sva sreća da vam ostali u vrhu države nisu upleteni u ratove devedesetih sa četničkih velikosrpskih pozicija jelpizzon wrote:to je njemu i cilj, da urusi sve mostove izmedju srbije i zapada
Šandor Winnetou-
2017-12-31
vulin dačić i vučko to nikada nebi, oni su svi dobrice, tako im ćosićakaja wrote:Dobro su ga analizirali . On bi silno bio neki faktor.
Jedino sto moze je napraviti sitan prostački incident a drži informacijama u šaci vlast.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ma mislim kako mogu mulajti..nevjerojatno..i to ono dok si rekao keks..kao nesto posve normalno...tre wrote:sva sreća da vam ostali u vrhu države nisu upleteni u ratove devedesetih sa četničkih velikosrpskih pozicija jelpizzon wrote:to je njemu i cilj, da urusi sve mostove izmedju srbije i zapada
2015-09-08
valjda dok si reko srbin oni nešto slažuvuksadinare wrote:ma mislim kako mogu mulajti..nevjerojatno..i to ono dok si rekao keks..kao nesto posve normalno...tre wrote:sva sreća da vam ostali u vrhu države nisu upleteni u ratove devedesetih sa četničkih velikosrpskih pozicija jelpizzon wrote:to je njemu i cilj, da urusi sve mostove izmedju srbije i zapada
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ovqaj vucko je pravo dosljedan..uvijek hrvati krivi(i drugi)...evo citao jedan njegov intervju prije dvije gdoine u svezi onih nereda na maximiru 13.5.1990...tko je kriv po vucku?..naravno izjavio je po obicaju hrvati...mi ne....a prije toga izvalio da su isli u zagreb sa namjerom da se 'marisemo'....tre wrote:valjda dok si reko srbin oni nešto slažuvuksadinare wrote:ma mislim kako mogu mulajti..nevjerojatno..i to ono dok si rekao keks..kao nesto posve normalno...tre wrote:sva sreća da vam ostali u vrhu države nisu upleteni u ratove devedesetih sa četničkih velikosrpskih pozicija jelpizzon wrote:to je njemu i cilj, da urusi sve mostove izmedju srbije i zapada
2015-09-08
ko bi reko da oni lažu i još da ih se uhvati u tomevuksadinare wrote:ovqaj vucko je pravo dosljedan..uvijek hrvati krivi(i drugi)...evo citao jedan njegov intervju prije dvije gdoine u svezi onih nereda na maximiru 13.5.1990...tko je kriv po vucku?..naravno izjavio je po obicaju hrvati...mi ne....a prije toga izvalio da su isli u zagreb sa namjerom da se 'marisemo'....tre wrote:valjda dok si reko srbin oni nešto slažuvuksadinare wrote:ma mislim kako mogu mulajti..nevjerojatno..i to ono dok si rekao keks..kao nesto posve normalno...tre wrote:sva sreća da vam ostali u vrhu države nisu upleteni u ratove devedesetih sa četničkih velikosrpskih pozicija jelpizzon wrote:to je njemu i cilj, da urusi sve mostove izmedju srbije i zapada
Šandor Winnetou-
2017-12-31
..jebiga...'tko od istine zivi i profitira'tre wrote:ko bi reko da oni lažu i još da ih se uhvati u tomevuksadinare wrote:ovqaj vucko je pravo dosljedan..uvijek hrvati krivi(i drugi)...evo citao jedan njegov intervju prije dvije gdoine u svezi onih nereda na maximiru 13.5.1990...tko je kriv po vucku?..naravno izjavio je po obicaju hrvati...mi ne....a prije toga izvalio da su isli u zagreb sa namjerom da se 'marisemo'....tre wrote:valjda dok si reko srbin oni nešto slažuvuksadinare wrote:ma mislim kako mogu mulajti..nevjerojatno..i to ono dok si rekao keks..kao nesto posve normalno...tre wrote:
sva sreća da vam ostali u vrhu države nisu upleteni u ratove devedesetih sa četničkih velikosrpskih pozicija jel
2015-09-08
pismejker wrote:..najeli se napili se...MaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:Kakogod,volio bih vidjeti hrabre likove sa ovog foruma kako bi smjli nes u lice reci seselju..slijedila bi samarcina poput lopate...
Pa točno to . Mada nikada to nisu bile neke planirane situacije nego generalno na utakmicama ili koncert onda vidim ic ce neko od tu i ono posalje covjek broj ili ja njemu ajde ako budes tu i tu idemo na pivo. I tako i bilo. Bila je svojevremeno jedna forumašica koja me nije mogla očima vidjeti, jako je htjela na jedan koncert ići a nije bilo karata, a tad je radila u zg spomenu firmu par puta ali nikad ime. Ja poslao dvije karte tamo ali nisam ime imao njeno onda stavio niknejm. Kasnije mi dolazi poruka "žoharu wtf?"
Guest- Guest
Mozemo i mi ostale s kreditom ocekivat obavijest banke da si ratu kredita namirio?
(Makar ja nemam, ali da druge znaju)
(Makar ja nemam, ali da druge znaju)
2014-04-12
pizzon wrote:seselj
svojim postupcima, direktno jaca revitalizaciju ustastva u hrvatskoj.
slabi poziciju srbije pred m.z. zapadom u nameri da zastiti srbe van srbije
daj ne seri idiote ... vojka vam je najbolje što ste imali ''vekovima''.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenković je kukavica, Petrov prevara, Bernardić antitalent
» Miro Bulj o Mesicu:'On je kukavica i nepogoda za Hrvatsku.Unistit cu ga'
» BRUTALNO:'Ratni dezerter,kukavica,kurviš ti češ pljuvat po Vasi'
» ''Krešo Beljak: ''Bandić je hodajući mrtvac, a Kožić vucibatina, izdajica i kukavica''
» Ne gubi vrijeme reagirajući na tuđe kritike
» Miro Bulj o Mesicu:'On je kukavica i nepogoda za Hrvatsku.Unistit cu ga'
» BRUTALNO:'Ratni dezerter,kukavica,kurviš ti češ pljuvat po Vasi'
» ''Krešo Beljak: ''Bandić je hodajući mrtvac, a Kožić vucibatina, izdajica i kukavica''
» Ne gubi vrijeme reagirajući na tuđe kritike
Page 2 of 2