Aerodrom Frankfurt zaposljava Hrvate bez profesije
Page 1 of 1
Aerodrom Frankfurt zaposljava Hrvate bez profesije
Fraport hiring Croatian workers
NEWS FLASH
Fraport's Frankfurt Airport has advertised job vacancies for workers from Croatia, Greece and Bulgaria. The company, which holds shares in about a dozen other airports around the world, including Ljubljana, is one of Germany's largest employers. However, Fraport is looking to expand its workforce even further, and has turned to some markets within the European Union with higher unemployment rates. "We want to speak directly to jobseekers in Greece, Bulgaria, and Croatia and ask them to come work for us", Fraport's Human Resources Manager, Michael Muller, told the DPA news agency. Throughout April, Frankfurt Airport is seeking to attract workers with at least a basic understanding of German and English. Fraport said they were looking for both unskilled workers and professionals, offering up to 30.000 euros gross annual pay. A list of available vacancies can be found here.
https://karriere.fraport.de/recruso/onbw?navigItem=fraport&language=de
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Aerodrom Frankfurt zaposljava Hrvate bez profesije
http://www.exyuaviation.com/2018/04/fraport-hiring-croatian-workers.html?m=1
2014-08-25
Evo tekst na naški
http://m.dw.com/bs/frankfurtski-aerodrom-traži-radnike-na-jugoistoku-evrope/a-43481431
Pa prometni aerodrom jako pa trebaju ljude
http://m.dw.com/bs/frankfurtski-aerodrom-traži-radnike-na-jugoistoku-evrope/a-43481431
Pa prometni aerodrom jako pa trebaju ljude
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Traze Nemacki, plus spominje Grcku i Bugarsku.
Otvoreni i za druge zemlje, realno ne znaju ni sami sta su hteli reci.
Otvoreni i za druge zemlje, realno ne znaju ni sami sta su hteli reci.
2014-08-25
Hoće reći da im trebaju ljudi dovoljno inteligentni da ne sjebu torbe kada ih bacaju na transportnu traku a opet nedovoljno inteligentni da krenu razmišljati koliku plaću bi takva vrsta posla trebala osiguravati
Guest- Guest
Sad cu se javit za hostesu.
u
2014-04-12
trenutno Svabija vapi za jeftinom neprofiliranom radnom snagom..Kozoyebi ih razocarali..Kako to da Arabe nece da rade..???MaximusDecimusMiridije wrote:Hoće reći da im trebaju ljudi dovoljno inteligentni da ne sjebu torbe kada ih bacaju na transportnu traku a opet nedovoljno inteligentni da krenu razmišljati koliku plaću bi takva vrsta posla trebala osiguravati
trend je i nepriznavanje diploma starijih,onijah koji dolaze sa Balkana,pa se ljudi brze bolje trpaju u najteze fahove,kao drifteri..
ja veleuman,kako sam i rodjen,vidio sam tu zamku jos prije koju godinu,pa sam se odlucio za šule...i eto..jos koji mjesec i nastavljam raditi..sad sa svim potrebnim papirima i diplomom,za jos brutalniju platju..
(krepite jalnushi..)
Guest- Guest
Ja bih se javio, ali na neku poziciju gdje nema puno posla. Upravitelj recimo čistača...onda na lošem njemačkom mogu ispaljivati fraze o radu i civilizaciji nesretnicima iz Bjelorusije!
Guest- Guest
pismejker wrote:trenutno Svabija vapi za jeftinom neprofiliranom radnom snagom..Kozoyebi ih razocarali..Kako to da Arabe nece da rade..???MaximusDecimusMiridije wrote:Hoće reći da im trebaju ljudi dovoljno inteligentni da ne sjebu torbe kada ih bacaju na transportnu traku a opet nedovoljno inteligentni da krenu razmišljati koliku plaću bi takva vrsta posla trebala osiguravati
trend je i nepriznavanje diploma starijih,onijah koji dolaze sa Balkana,pa se ljudi brze bolje trpaju u najteze fahove,kao drifteri..
ja veleuman,kako sam i rodjen,vidio sam tu zamku jos prije koju godinu,pa sam se odlucio za šule...i eto..jos koji mjesec i nastavljam raditi..sad sa svim potrebnim papirima i diplomom,za jos brutalniju platju..
(krepite jalnushi..)
Neka drago meni
Guest- Guest
Supervisor cistackog odjela za radnike iz ex yu, belorusije, bugaraske, etc.
Not bad.
Not bad.
2014-04-12
Prva grupa ljudi ono znaju odakle si.
Za drugu već se zovem jurgen, koristim masu briljantina, pijem amaro u pauzama i furam karirane košulje!
Vidio sam to u jednom Bugarskom filmu
Za drugu već se zovem jurgen, koristim masu briljantina, pijem amaro u pauzama i furam karirane košulje!
Vidio sam to u jednom Bugarskom filmu
Guest- Guest
Ma bježi, jbte...nema tih novaca za koje bih opet u školu.pismejker wrote:trenutno Svabija vapi za jeftinom neprofiliranom radnom snagom..Kozoyebi ih razocarali..Kako to da Arabe nece da rade..???MaximusDecimusMiridije wrote:Hoće reći da im trebaju ljudi dovoljno inteligentni da ne sjebu torbe kada ih bacaju na transportnu traku a opet nedovoljno inteligentni da krenu razmišljati koliku plaću bi takva vrsta posla trebala osiguravati
(krepite jalnushi..)
pismejker wrote:trenutno Svabija vapi za jeftinom neprofiliranom radnom snagom..Kozoyebi ih razocarali..Kako to da Arabe nece da rade..???MaximusDecimusMiridije wrote:Hoće reći da im trebaju ljudi dovoljno inteligentni da ne sjebu torbe kada ih bacaju na transportnu traku a opet nedovoljno inteligentni da krenu razmišljati koliku plaću bi takva vrsta posla trebala osiguravati
(krepite jalnushi..)
Nesto konkretno ili na osnovu papira veca plata?
2014-08-25
Similar topics
» Frankfurt preuzeli imigranti
» Poletio Boeing 737-300 iz Osijeka za Frankfurt
» Hasanbegović u Frankfurt šalje "Sedam veličanstvenih"
» Kinezi preuzimaju zračnu luku Frankfurt-Hahn
» Frankfurt : Muškarac nožem ubadao ljude na ulici
» Poletio Boeing 737-300 iz Osijeka za Frankfurt
» Hasanbegović u Frankfurt šalje "Sedam veličanstvenih"
» Kinezi preuzimaju zračnu luku Frankfurt-Hahn
» Frankfurt : Muškarac nožem ubadao ljude na ulici