Rojs:Jandroković nema 'onu mušku stvar'!Prvi put je u živo sreo četnika i zbrisao
Page 1 of 1
Rojs:Jandroković nema 'onu mušku stvar'!Prvi put je u živo sreo četnika i zbrisao
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/rojs-jandrokovic-nema-onu-musku-stvar-prvi-put-je-u-zivo-sreo-cetnika-i-zbrisao-1156407/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Rojs:Jandroković nema 'onu mušku stvar'!Prvi put je u živo sreo četnika i zbrisao
rojs kakav god bio ali stvarno u nekim stvarima je u pravu...samo nije mi jasno kako bi jandrokovic stisnuo sljagu seselju ili stao fizicki ispred njega..pa ovaj seki je za glavu visi od njega i siri duplo..kad bi ga seselj klepnio odletio bi deset metara.....ali ipak s jedne strane radilo se o ozbiljnim fizickim prijetnjama..jer prvo kako sam citao seselj je dosao potraziti jerkov koja mu je dan prije rekla da je ratni zlocinac pa nek je istaba..on je dosao potraziti ali istovremeno naletio na cro skupinu jer ovu nije nasao pa mu ovi dosli ko na volej..no mene vise zanima sto ce se događati u hrtkovcima..ako policija ne sprijeci najavljuje se ozbiljno tabanje..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Rojs:Jandroković nema 'onu mušku stvar'!Prvi put je u živo sreo četnika i zbrisao
Hehe nemoj da Kofein vidi ovo, napadaju mu predsjednika Sabora
Kermit-
2014-04-17
Jandroković je poster child IK...žena u tijelu muškarca, trećespolni genderfluid sa fetišom na uhljebničke anuse
2014-04-15
On je evoluirao od ljudskog bića u oblik čovjekolike čmarne bolestin_razbojnik wrote:Jandroković je poster child IK...žena u tijelu muškarca, trećespolni genderfluid sa fetišom na uhljebničke anuse
Kermit-
2014-04-17
koja kreacija u vrijeđanju
zaslužio si nobela :D
zgrackal bum ti piksu
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» 'Bljesak u pet minuta'!Prvi dan im zbrisao general.Cetnici iz osvete gadjali Zagreb
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» EU prijeti Musku
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Vucic tajno zbrisao u Ameriku
» Senzacionalna vijest, Informer po prvi put nema ni jednu vijest o Hrvatima i Hrvatskoj
» EU prijeti Musku
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Vucic tajno zbrisao u Ameriku
Page 1 of 1