Assad vratio Francuskoj orden legije časti
Page 1 of 1
Assad vratio Francuskoj orden legije časti
Car
.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:723137-ASAD-FRANCUSKOJ-VRATIO-ORDEN-Za-sirijskog-predsednika-nije-casno-da-nosi-odlikovanje-podanika-SAD
.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:723137-ASAD-FRANCUSKOJ-VRATIO-ORDEN-Za-sirijskog-predsednika-nije-casno-da-nosi-odlikovanje-podanika-SAD
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Assad vratio Francuskoj orden legije časti
Leviathan2 wrote:koji ce mu kurac francusko smece :)
Taj orden kao francuska auta.
catabbath-
2015-08-22
Triba je to vratiti puno ranije.
francuska auta su zadnjih 15godina postala zakon. ali odrenja nisu više :pcatabbath wrote:Leviathan2 wrote:koji ce mu kurac francusko smece :)
Guest- Guest
jbte, dali su to i saudima, onda mos mislitPinochet wrote:francuska auta su zadnjih 15godina postala zakon. ali odrenja nisu više :pcatabbath wrote:Leviathan2 wrote:koji ce mu kurac francusko smece :)
il nobelova nagrada, mislim, ko je sve dobio mene bi bilo sramota prihvatit je
jebala te francuska auta, punac do nedavno imao c5 uzeo novog bio, penzija pa nije sve skupa prešo 70 tisuća s njim al svejedno više bio na servisu nego u garaži a ode hidraulika ono dva soma eura ko ništa
moj 2013godište, francuz 170 000km, prezadovoljan. prominio upravo zupčasti remen, sam mjenjam ulje i kočinice, netreba bi mi više nikakav servis , osim ulja, idućih 5godina. ta auta se i ne kvare baš , HDI motori izdrže pola milijuna kilometara bez generalke, inače nebi svako drugo auto na cesti bio francuz.. firme su im bile pred propadanjem, ali su izbacili pegout 206, koji je bio hit auto prije 15ak godina.. spasilo francusku autoindustriju.. nakon toga sve vrhunski automobili.. zapravo imaju svoj cjenovni model.. gađaju srednju kategoriju, ono puno su jeftiniji od švaba, jeftiniji za održavanje, pa i nekvare se.. doma imamo još stari citrone saxo iz 2001 godine, taj auto u 17godina.. jedino se sjećam.. promjene baterije, jedan dio što prenosi struju(200kn trošak) i bogami se nesićam ničega drugoga.. kada se sjetim nismo mu niti kočinice niti ulje mjenjali ahaha(to je od staroga valjda se on brine), auto vozi kao zmaj... a troši 4-5litara dizela po gradu.. nakon 18godina auto se ne kvari, ne troši se, netrebaš ništa popravljati, ako i šta trebaš jeftini su djelovi, itd..marcellus wrote:Pinochet wrote:francuska auta su zadnjih 15godina postala zakon. ali odrenja nisu više :pcatabbath wrote:Leviathan2 wrote:koji ce mu kurac francusko smece :)
jebala te francuska auta, punac do nedavno imao c5 uzeo novog bio, penzija pa nije sve skupa prešo 70 tisuća s njim al svejedno više bio na servisu nego u garaži a ode hidraulika ono dva soma eura ko ništa
jedino što mi je sranje sa francuzima, - nemoguće je sam popraviti auto.. doslovno kada sam išao promjeniti filter ulja, ja i brat smo se satrali, ono doslovno je zakopan negdje u motoru, a filter goriva još i gore(to sam promjenio u servisu sa zupčastim remenom)... aj kočinice sam sam promjenio, pogledao na youtubu.. a svjećice, isto tako sjebane, nemožeš ruku zavuć, prvi put dao mehaničaru 100kn, drugi put sam sam na "osjećaj" zavuka ..itd.. to mi je mana, - ali navodno je to sa svim novim autima, nemoguće ih je više iz garaže popravljati, moraš sve voditi u servis
Guest- Guest
Istovremeno Audi A6 visi po servisu nakon 7 godina :D Samo crossoveri su im ružni osim ovog novog 3008.Pinochet wrote:moj 2013godište, francuz 170 000km, prezadovoljan. prominio upravo zupčasti remen, sam mjenjam ulje i kočinice, netreba bi mi više nikakav servis , osim ulja, idućih 5godina. ta auta se i ne kvare baš , HDI motori izdrže pola milijuna kilometara bez generalke, inače nebi svako drugo auto na cesti bio francuz.. firme su im bile pred propadanjem, ali su izbacili pegout 206, koji je bio hit auto prije 15ak godina.. spasilo francusku autoindustriju.. nakon toga sve vrhunski automobili.. zapravo imaju svoj cjenovni model.. gađaju srednju kategoriju, ono puno su jeftiniji od švaba, jeftiniji za održavanje, pa i nekvare se.. doma imamo još stari citrone saxo iz 2001 godine, taj auto u 17godina.. jedino se sjećam.. promjene baterije, jedan dio što prenosi struju(200kn trošak) i bogami se nesićam ničega drugoga.. kada se sjetim nismo mu niti kočinice niti ulje mjenjali ahaha(to je od staroga valjda se on brine), auto vozi kao zmaj... a troši 4-5litara dizela po gradu.. nakon 18godina auto se ne kvari, ne troši se, netrebaš ništa popravljati, ako i šta trebaš jeftini su djelovi, itd..
jedino što mi je sranje sa francuzima, - nemoguće je sam popraviti auto.. doslovno kada sam išao promjeniti filter ulja, ja i brat smo se satrali, ono doslovno je zakopan negdje u motoru, a filter goriva još i gore(to sam promjenio u servisu sa zupčastim remenom)... aj kočinice sam sam promjenio, pogledao na youtubu.. a svjećice, isto tako sjebane, nemožeš ruku zavuć, prvi put dao mehaničaru 100kn, drugi put sam sam na "osjećaj" zavuka ..itd.. to mi je mana, - ali navodno je to sa svim novim autima, nemoguće ih je više iz garaže popravljati, moraš sve voditi u servis
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Peugeot je još najbolja od njihovih marki, Citroen je svjesno u nižoj razini... A Renault je baš nekako jadan.
2018-04-10
c5 je koma, nasljednik xantie, ja sam imao xantiu 2.0hdi, napravio 700 000km, da se neisam zabio na semaforu u lika vjerovatno bi dosao do milijuna, osim redovnog servisa jedino sam promjenio centralnu kuglu za hidraulikumarcellus wrote:Pinochet wrote:francuska auta su zadnjih 15godina postala zakon. ali odrenja nisu više :pcatabbath wrote:Leviathan2 wrote:koji ce mu kurac francusko smece :)
probao sam c4, ajme krame
c5 je udoban al je kvalitet ukurcu koliko sam cuo od poznanika
peugeot je smece, renault prosjek
mene baš ti francuski krosoveri pale, 2008 i 3008, ali OK, to možda u bližoj budućnosti :DHektorović wrote:Istovremeno Audi A6 visi po servisu nakon 7 godina :D Samo crossoveri su im ružni osim ovog novog 3008.Pinochet wrote:moj 2013godište, francuz 170 000km, prezadovoljan. prominio upravo zupčasti remen, sam mjenjam ulje i kočinice, netreba bi mi više nikakav servis , osim ulja, idućih 5godina. ta auta se i ne kvare baš , HDI motori izdrže pola milijuna kilometara bez generalke, inače nebi svako drugo auto na cesti bio francuz.. firme su im bile pred propadanjem, ali su izbacili pegout 206, koji je bio hit auto prije 15ak godina.. spasilo francusku autoindustriju.. nakon toga sve vrhunski automobili.. zapravo imaju svoj cjenovni model.. gađaju srednju kategoriju, ono puno su jeftiniji od švaba, jeftiniji za održavanje, pa i nekvare se.. doma imamo još stari citrone saxo iz 2001 godine, taj auto u 17godina.. jedino se sjećam.. promjene baterije, jedan dio što prenosi struju(200kn trošak) i bogami se nesićam ničega drugoga.. kada se sjetim nismo mu niti kočinice niti ulje mjenjali ahaha(to je od staroga valjda se on brine), auto vozi kao zmaj... a troši 4-5litara dizela po gradu.. nakon 18godina auto se ne kvari, ne troši se, netrebaš ništa popravljati, ako i šta trebaš jeftini su djelovi, itd..
Guest- Guest
marcellus wrote:Pinochet wrote:francuska auta su zadnjih 15godina postala zakon. ali odrenja nisu više :pcatabbath wrote:Leviathan2 wrote:koji ce mu kurac francusko smece :)
Višr je moj skuter proša
audi je dobra makina, narocito 6tica, velika mana su im automatski mjenjaci nakon 5 godina al s manualnim mjenjacem ide ko podmazan, nema brigeHektorović wrote:Istovremeno Audi A6 visi po servisu nakon 7 godina :D Samo crossoveri su im ružni osim ovog novog 3008.Pinochet wrote:moj 2013godište, francuz 170 000km, prezadovoljan. prominio upravo zupčasti remen, sam mjenjam ulje i kočinice, netreba bi mi više nikakav servis , osim ulja, idućih 5godina. ta auta se i ne kvare baš , HDI motori izdrže pola milijuna kilometara bez generalke, inače nebi svako drugo auto na cesti bio francuz.. firme su im bile pred propadanjem, ali su izbacili pegout 206, koji je bio hit auto prije 15ak godina.. spasilo francusku autoindustriju.. nakon toga sve vrhunski automobili.. zapravo imaju svoj cjenovni model.. gađaju srednju kategoriju, ono puno su jeftiniji od švaba, jeftiniji za održavanje, pa i nekvare se.. doma imamo još stari citrone saxo iz 2001 godine, taj auto u 17godina.. jedino se sjećam.. promjene baterije, jedan dio što prenosi struju(200kn trošak) i bogami se nesićam ničega drugoga.. kada se sjetim nismo mu niti kočinice niti ulje mjenjali ahaha(to je od staroga valjda se on brine), auto vozi kao zmaj... a troši 4-5litara dizela po gradu.. nakon 18godina auto se ne kvari, ne troši se, netrebaš ništa popravljati, ako i šta trebaš jeftini su djelovi, itd..
2008 je premalen, više za ženskice... 3008 je solidan i ozbiljno izgleda, dobra dodatna oprema.
Al opet za tu lovu možeš B klasu...
2018-04-10
Leviathan2 wrote:audi je dobra makina, narocito 6tica, velika mana su im automatski mjenjaci nakon 5 godina al s manualnim mjenjacem ide ko podmazan, nema brige
6tica ima prostora i udobnost za dulja putovanja. Ovaj je polovan iz Njemačke gdje prešao 220.000...
2018-04-10
Moj je osobni utisak da je zadnjih 10tak godina opao kvalitet u čitavom Porsche koncernu...
2018-04-10
ja sam zadovoljan s audijem, odrzavanje goli kurac, udoban za duge puteve i s obzirom da je ipak mrcina ne trosi puno,Hektorović wrote:Moj je osobni utisak da je zadnjih 10tak godina opao kvalitet u čitavom Porsche koncernu...
inace sam imao stari a6, onaj koji je vukao liniju od 100tke, bio sam ga prepravio na struju i bio prezadovoljan, steta sto sam ga ubio, sad sam kupio 2005 isto a6 i slazem struju u njega, prodao sam motor i hrpu drugih djelova pa sam prakticki skoljku dobio za badava, momentalno vozim isto a6 talijanske table koji cu poklonit nekom s posla kad elektricni bude gotov, zadovoljan sam s njim, osim servisa u 2 godine nisam ulozio nista, a i servis sam dvaput radio svega, manji
Fenomeni.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
assad francuska citroen, jel ne vidis poveznicu :)Serbinho-3 wrote:Tema o Assadu a neki o automobilima.
Fenomeni.
» MOSKVA, Stiže Bandić po Putinov orden
» predsedniku srbije orden grada atine
» HNS časti Sanadera sa VIP ložom
» Titu oduzeti orden
» MOSKVA, Stiže Bandić po Putinov orden
» predsedniku srbije orden grada atine
» HNS časti Sanadera sa VIP ložom
Page 1 of 1