Šešelj sve goropadniji i prijeteči:Da vidim koji će me sud osuditi za gaženje ustaške zastave
Page 1 of 1
Šešelj sve goropadniji i prijeteči:Da vidim koji će me sud osuditi za gaženje ustaške zastave
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/seselj-dan-poslije-da-vidim-koji-ce-me-to-sud-osuditi-jer-sam-gazio-ustasku-zastavu-foto-20180419
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šešelj sve goropadniji i prijeteči:Da vidim koji će me sud osuditi za gaženje ustaške zastave
šeki je car... ....tko mu sto moze zna da je okruzen misevima...ovaj put ako se nisu uvjerili oni koji nikad ne vjeruju da ostavri ono sto obeca onda ode ovaj svijet u kurac....kako ej krenulo jos ce seki izvesti puč u srbiji i zasjesti na valst..ko ga moze sprijeciti osim metkom..
2015-09-08
Re: Šešelj sve goropadniji i prijeteči:Da vidim koji će me sud osuditi za gaženje ustaške zastave
vuksadinare wrote:šeki je car... ....tko mu sto moze zna da je okruzen misevima...ovaj put ako se nisu uvjerili oni koji nikad ne vjeruju da ostavri ono sto obeca onda ode ovaj svijet u kurac....kako ej krenulo jos ce seki izvesti puč u srbiji i zasjesti na valst..ko ga moze sprijeciti osim metkom..
Tvoje nade vidim ne umiru :D Samo Šešelj je danas Vučićev priljepak, a ovo sa zastavom je izmislio.
Njonjo zagrizao kost.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Suljo ce morati biti siroke ruke prema sekiju od uobicajnog.... ...jer kako je seki krenuo nece vucku biti svejedno u belim dvorima...morat cemu ponuditi neku jebenu funckiju da ga primiri nema druge inace...ode njuska
2015-09-08
vuksadinare wrote:Suljo ce morati biti siroke ruke prema sekiju od uobicajnog.... ...jer kako je seki krenuo nece vucku biti svejedno u belim dvorima...morat cemu ponuditi neku jebenu funckiju da ga primiri nema druge inace...ode njuska
Koliko ja vidim srbi se više uopće ne pale na šešelja... onako klaun, zabavljać i cirkusant. Pa više je po HR medijima nego srpskim.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
i ti vjerujes da seki izmislja da je pacer... ....pa nije da pali i trga zastave prvi put...nisu ni srbi onomad vjerovali mu u benkovcu 1991 kad im je govorio da ako ne budu njega slusali..'da on zna kud ce otici? a vi a vi gdje cete vi otici'Hektorović wrote:vuksadinare wrote:šeki je car... ....tko mu sto moze zna da je okruzen misevima...ovaj put ako se nisu uvjerili oni koji nikad ne vjeruju da ostavri ono sto obeca onda ode ovaj svijet u kurac....kako ej krenulo jos ce seki izvesti puč u srbiji i zasjesti na valst..ko ga moze sprijeciti osim metkom..
Tvoje nade vidim ne umiru :D Samo Šešelj je danas Vučićev priljepak, a ovo sa zastavom je izmislio.
Njonjo zagrizao kost.
2015-09-08
nije stvar u paljenju....stvar je d amu ne mogu njista..u tome je poanta...da ga se boje..i boje ga se...on ne bi ovo cinio d aga se na jedan nacin ne boje..umjesto da ga strpaju u ludaru,bajbuk jer cini kaznena djela...po tebi oni neka okrecu glavu na to..pa to je cin kukavicluka i to seki zna..mislis d abi mu to tolerirali u nekim drugim drzavama..pa d aje sto puta klaun..onda ides direkt u ludaru gdje ej mjesto takvima a ne da i dalje paradiras,maltretiras,prijetis,fizicki nasrcesHektorović wrote:vuksadinare wrote:Suljo ce morati biti siroke ruke prema sekiju od uobicajnog.... ...jer kako je seki krenuo nece vucku biti svejedno u belim dvorima...morat cemu ponuditi neku jebenu funckiju da ga primiri nema druge inace...ode njuska
Koliko ja vidim srbi se više uopće ne pale na šešelja... onako klaun, zabavljać i cirkusant. Pa više je po HR medijima nego srpskim.
2015-09-08
fefelju su ovi koji kontroliraju haag oslobodili i dali mu ulogu koju igra dobro
praljak je također odigrao dobro, samo što mu je uletila tragedija....
...mozda djelomicno..ali ipak mislim da seselj puno toga zna o vucicu,dacicu,vulinu i jso nekima o njihovim ulogama u devdesetima koji ne znaju drugi i time ih za jajca drzi..pa se ide po onoj..'ne vuci konja za rep mogao bi se ritnuti'...i seki to obilato koristi...a nije da ni ovima ne pasu u određenoj mjeri sekijevi ispadi...no sve je to lijepo dok se konj ne pocne doista ritati kad vidi da mu nitko nista ne moze i onda pomisli pa nema te prepreke koju ja ne mogu preskociti ili jahaca zbaciti...e sad dolazimo tu i do onog...da prvenstveno srbiji treba jedna vrst trzavica u 'regionu' a ponajprije sa najvecim rivalom ili neprijateljom kako ko voli hrvatskom...jer kako god pokusali protumaciti hrvatska i je najveci suparnik srbiji na ovim prostorima...i kako je rekao jedan srbijanski oporbeni politicar..'Suljo vodi politiku prema hravtskoj kao da s eradi o derbijima nekad 'velike cetvorke' tj hravtskih i srpskih klubova gdje vlada neviđeni rivalitet i mrznja narocito navijacka...uostalom Suljo i je nekad bio aktivni delija pa bi s emoglo reci da vodi politiku dijelom i sa takvih stajalista narocito prema hrvatskojmutava baštarda wrote:fefelju su ovi koji kontroliraju haag oslobodili i dali mu ulogu koju igra dobro
2015-09-08
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:Suljo ce morati biti siroke ruke prema sekiju od uobicajnog.... ...jer kako je seki krenuo nece vucku biti svejedno u belim dvorima...morat cemu ponuditi neku jebenu funckiju da ga primiri nema druge inace...ode njuska
ne pale se. ali misle isto što i on. samo to ne pokazuju odveć. trenutačno nije trendi.
uostalom predsjednik srbije je bivši šešeljev gajbonoša.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Similar topics
» Index.hr: Šešelj izmislio gaženje zastave, a njonjo je nasjeo
» Šešelj zapalio naše zastave
» DO KAD GAŽENJE HRVATA, HRVATSKE BOLI PRED SRBIMA KOJI SU SVE ZAKUHALI
» Kadirov kao Seselj:'Spremite bijele zastave.Zauzet cemo ne samo Kijev vec i NATO drzave'
» Francuz koji je '91 branio Petrinju:"Srce mi krvari kada vidim da je ovaj grad ponovno uništen"
» Šešelj zapalio naše zastave
» DO KAD GAŽENJE HRVATA, HRVATSKE BOLI PRED SRBIMA KOJI SU SVE ZAKUHALI
» Kadirov kao Seselj:'Spremite bijele zastave.Zauzet cemo ne samo Kijev vec i NATO drzave'
» Francuz koji je '91 branio Petrinju:"Srce mi krvari kada vidim da je ovaj grad ponovno uništen"
Page 1 of 1