Što je ostalo od Sirijske Armije? Skoro ništa...
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Što je ostalo od Sirijske Armije? Skoro ništa...
ma znam i ja par osoba, propali u privatnom životu, i onda veza i lagano u vojsku.. i napreduje se u RH vojsci isto tako pomoću veze.. zato kažem, nedaj bože da nas netko napadne, trebalo bi opet da pogine 10 - 20 000 mladih momaka, da se situacija ustroji, samo RH ako bi poginulo 10 000 mladih ljudi, bila katastrofa kao kada SSSRu pogine 5milijuna vojnikakic wrote:Pinochet wrote:ne samo da tehnološki i brojačno današnja RH nije sjena one iz 1995 , nego i kvalitativno došlo je do negativne selekcije u RH vojsci, napreduje se pomoću veze (HDZ i regionalne) , a ne pomoći sposobnosti, zato nedaj bog da nas netko sposobniji napadne
znam lika, doslovno nije ništa radio nakon srednje i samo pokušavao u vojsku unić, za egzistenciju se nije morao brinuti jer: mama+tata
na kraju upadne u vojsku nakon par godina, oni znači imaju predviđeno vrijeme za tjelovježbu i teretanu: on ne ide
i šta se dogodi, doma je pomicao kauč i istegnuo leđa, jer ima slaba leđa..
bokte..
Guest- Guest
Branim ja neke vojnike, kaže to su ti klanovi samo takvi, imaš par generala koji kadroviraju cijela svoja sela jebu majku,ostali mogu da šute i trpe, ma no kako je u upravi ili općinama tako je i tu, ako ne i gore jer je sve vojna tajna, malo tko u biti zna što i kako se radikic wrote:Pinochet wrote:ne samo da tehnološki i brojačno današnja RH nije sjena one iz 1995 , nego i kvalitativno došlo je do negativne selekcije u RH vojsci, napreduje se pomoću veze (HDZ i regionalne) , a ne pomoći sposobnosti, zato nedaj bog da nas netko sposobniji napadne
znam lika, doslovno nije ništa radio nakon srednje i samo pokušavao u vojsku unić, za egzistenciju se nije morao brinuti jer: mama+tata
na kraju upadne u vojsku nakon par godina, oni znači imaju predviđeno vrijeme za tjelovježbu i teretanu: on ne ide
bokte..
Kermit-
2014-04-17
znaš već koliko RH ima generala itd :D mi smo po vojsci, tamo 1995 bili kao werhmacht 1941 jebački efikasni, a danas 2018 ličimo na arapske armijeHektorović wrote:Pinochet wrote:
plus i postoji drugi problem, kompetetni pojedinci se nesmiju isticati, jer često budu smaknuti/smjenjeni jer se režim plaši konkurencije. napreduje se po političkom ključu. inače nije to samo problem arapa, bilo je toga i u europi.. tako je staljinova crvena armija funkcionirala do 1941 /42, nazi njemačka vojska je tako funkcionirala od 1943, JNA je tako funkcionirala nakon smrti Tita(zato je ispala kurac na biciklu), Hrvatska vojska tako danas poprilično funkcionira , doslovno napreduje se prema političkom opredjeljenju , ne samo da tehnološki i brojačno današnja RH nije sjena one iz 1995 , nego i kvalitativno došlo je do negativne selekcije u RH vojsci, napreduje se pomoću veze (HDZ i regionalne) , a ne pomoći sposobnosti, zato nedaj bog da nas netko sposobniji napadne
a to je za arapske armije nešto kao dobar dan
Za arapske zemlje vojske su prije svega za uhljebljenje... Što se vidi i po Saudijcima u Jemenu. Dalke silne milijarde, proračun veći od Ruskog, a ono raspad sustava... SAA se desetljećima formalno spremala za rat sa Izraelom za što su izgradili ogroman časnički kadar, a u osnovi se radilo o uhljebljenju stotina tisuća nesposobnih kadrova.
Najbolja stvar što je ruska vojska uradila u zadnjih 10 godina, bilo je otpuštanje 100.000+ časnika.
Guest- Guest
Pinochet wrote:ma znam i ja par osoba, propali u privatnom životu, i onda veza i lagano u vojsku.. i napreduje se u RH vojsci isto tako pomoću veze.. zato kažem, nedaj bože da nas netko napadne, trebalo bi opet da pogine 10 - 20 000 mladih momaka, da se situacija ustroji, samo RH ako bi poginulo 10 000 mladih ljudi, bila katastrofa kao kada SSSRu pogine 5milijuna vojnika
čardak vojska.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pinochet wrote:ako misliš na mene, onaj mentalitet koji sam opisao u arapskoj vojsci, pojavljuje se po pričama i u našoj vojsci zadnjih 10ak godina, a sa druge strane takav mentalitet je kod nas u ekonomiji.kic wrote:
kako opisa, i mi imamo takav mentalitet..
u njemačkoj je normalno da pojedinac dijeli stečeno znanje sa kolegama u firmi i tako se pomažu .. kod nas recimo u hrpi poduzeća, pojedinac će kao arap čuvati znanje ljubomorno za sebe, tako da je on "jedini koji zna voziti taj stroj, ili ga popraviti" i tako sebi individualno podiže cijenu ,a smanjuje kvalitetu firme.
dok opet bio sam u par firmi, imaš i suprotni primjer, gdje ti kolege idu pomoći odmah, jer im je u interesu da naučiš što prije posao itd... pa aj nije sve kao kod arapa
zato što je kooperacija najvažniji mehanizam za uštedu resursa i napredovanje..
gdje nema tog, znaš da su ti zaposlenici tu iz drugih razloga: nešto kradu iz firme, tu su za odradit minimum, ne zanima ih ništa više
i s takvim ljudima možeš K postić
Da se zarati u 4 dana bi bio gotovo rat ko i za vrijeme Kraljevine, osim ako bi nas srbi napali, pa tko je lud da brani Sokol Marića, Plenkija, Njonju, Mamića i cijelu vojsku kriminalacaPinochet wrote:ma znam i ja par osoba, propali u privatnom životu, i onda veza i lagano u vojsku.. i napreduje se u RH vojsci isto tako pomoću veze.. zato kažem, nedaj bože da nas netko napadne, trebalo bi opet da pogine 10 - 20 000 mladih momaka, da se situacija ustroji, samo RH ako bi poginulo 10 000 mladih ljudi, bila katastrofa kao kada SSSRu pogine 5milijuna vojnikakic wrote:Pinochet wrote:ne samo da tehnološki i brojačno današnja RH nije sjena one iz 1995 , nego i kvalitativno došlo je do negativne selekcije u RH vojsci, napreduje se pomoću veze (HDZ i regionalne) , a ne pomoći sposobnosti, zato nedaj bog da nas netko sposobniji napadne
bokte..
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Branim ja neke vojnike, kaže to su ti klanovi samo takvi, imaš par generala koji kadroviraju cijela svoja sela jebu majku,ostali mogu da šute i trpe, ma no kako je u upravi ili općinama tako je i tu, ako ne i gore jer je sve vojna tajna, malo tko u biti zna što i kako se radikic wrote:Pinochet wrote:ne samo da tehnološki i brojačno današnja RH nije sjena one iz 1995 , nego i kvalitativno došlo je do negativne selekcije u RH vojsci, napreduje se pomoću veze (HDZ i regionalne) , a ne pomoći sposobnosti, zato nedaj bog da nas netko sposobniji napadne
bokte..
ma išao je moj frend u kamp pokušao upast, kaže na kraju kad je bilo proglašenje tko je upao, sve dolaze generali i časnici i čestitaju svojim kćerima i sinovima.. hah, još on 2 put pokušao
nisam ni rekla da se razumijem...komentirala sam samo kako izgledaju, jer to si i pitao buzdovaneKermit wrote:Pandam Noruki je Zorica Brunclik, a toliko se i razumije u bliski istok i sirijukic wrote:
pandan JNA
tko je ta? neka za kojom sliniš?
Pinochet wrote:znaš već koliko RH ima generala itd :D mi smo po vojsci, tamo 1995 bili kao werhmacht 1941 jebački efikasni, a danas 2018 ličimo na arapske armije
JNA nakon JNA
2018-04-10
Zorice niti zuc protiv predsjednika AssadaNoor wrote:nisam ni rekla da se razumijem...komentirala sam samo kako izgledaju, jer to si i pitao buzdovaneKermit wrote:Pandam Noruki je Zorica Brunclik, a toliko se i razumije u bliski istok i sirijukic wrote:
pandan JNA
Kermit-
2014-04-17
pa niti nisamKermit wrote:Zorice niti zuc protiv predsjednika AssadaNoor wrote:nisam ni rekla da se razumijem...komentirala sam samo kako izgledaju, jer to si i pitao buzdovaneKermit wrote:Pandam Noruki je Zorica Brunclik, a toliko se i razumije u bliski istok i sirijukic wrote:
pandan JNA
a daj, znači i ti se pališ na plastične cajke...i to matore
užas
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kermit wrote:
Pandam JNA???
seljo, nije pandaM nego je pandaN
stvarno si na nivou one tvoje s kosom boje ciklame
ali no
2017-10-06
Tigrovi kod Ruhaybaha, dakle najelitnija postrojba...
2018-04-10
Noor wrote:Kermit wrote:
Pandam JNA???
ali no
Noor ..............ti si previše inteligentna da bi se upuštala u takve provokacije lokalnih landara
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Hektorović wrote:Tigrovi kod Ruhaybaha, dakle najelitnija postrojba...
Levis 4ever
Guest- Guest
Zamisli arapi hehehHektorović wrote:Tigrovi kod Ruhaybaha, dakle najelitnija postrojba...
Kermit-
2014-04-17
MaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:Tigrovi kod Ruhaybaha, dakle najelitnija postrojba...
Levis 4ever
Najjače je što apsolutno ništa nije standardizirano, pa ekipa iz PMU zna nositi i kakav Stg 44 :D :D
2018-04-10
Sjebano je to, pitaj boga koliko im ljudi strada zbog nekih pizdarija. Baš kod tih sitnica bi trebali inzistirati na minimumima nekim osobne zaštite. Pogotovo radi toga jer je gro sranja u urbanim uvjetima a i nemaju ono dotok ljudstva neograničen. Kratki rukavi, onaj u levisicama...nitko kacigu ne nosi. Razumijem ja da je u tom dijelu svijeta primamljiv prelazak na Ahiret ali ovo je već pretjerivanje. Za te stvari je zapovjedni kadar uvijek odgovoran.
Guest- Guest
mislis s Asilom? :)Yehudim wrote:Noor wrote:Kermit wrote:
Pandam JNA???
ali no
Noor ..............ti si previše inteligentna da bi se upuštala u takve provokacije lokalnih landara
2017-10-06
MaximusDecimusMiridije wrote:Sjebano je to, pitaj boga koliko im ljudi strada zbog nekih pizdarija. Baš kod tih sitnica bi trebali inzistirati na minimumima nekim osobne zaštite. Pogotovo radi toga jer je gro sranja u urbanim uvjetima a i nemaju ono dotok ljudstva neograničen. Kratki rukavi, onaj u levisicama...nitko kacigu ne nosi. Razumijem ja da je u tom dijelu svijeta primamljiv prelazak na Ahiret ali ovo je već pretjerivanje. Za te stvari je zapovjedni kadar uvijek odgovoran.
Rusi to zovu inšallah mentalitet, Allah dao Allah će uzeti, sve je u njegovim rukama :) Tvoje je da preseliš na Ahiret ko Šehid.
Disciplina je tu strani pojam.
2018-04-10
105 republikanske u Yarmuku, konačno jedan šljem i jedan pancir... avangarda...
2018-04-10
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Brčkalo: Dodik vlada već 10 godina, od priče o srbovanju nije ostalo ništa
» Sirijske vlasti imaju dokaz o komunikaciji SAD-a i ISIS-a neposredno pred napad na sirijske vojnike u Deir ez-Zoru
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» Sirijske vlasti imaju dokaz o komunikaciji SAD-a i ISIS-a neposredno pred napad na sirijske vojnike u Deir ez-Zoru
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
Page 4 of 7