Danas užas u Srbiji: Šešelj zgazio hrvatsku zastavu
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Danas užas u Srbiji: Šešelj zgazio hrvatsku zastavu
normalno d aovi nece nista uciniti protiv šekija...jer kad bi se šeki razbrbljao o ulogama svojih segrta koji su sada na valsti u ratu...bilo bi svasta..ovako oni njega ne diraju on muči...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šešelj:Neka dođu i drugi put isto ce dobiti...
2015-09-08
Mlogo veliku uslugu je napravio Srbiji.
Skoro ko Puniša ..
Skoro ko Puniša ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..ovo mu je bilo taman...nije pronasao onu jerkov da joj čunku razbije..pa eto taman na volej naletjeli jandrokovic i hrvatska zastavakaja wrote:Mlogo veliku uslugu je napravio Srbiji.
Skoro ko Puniša ..
2015-09-08
a prije toga htio je i canka prebiti..lik nacisto odlepio
2015-09-08
Koliko god da trudimo biti budale ovo je nemoguce dostići..vuksadinare wrote:..ovo mu je bilo taman...nije pronasao onu jerkov da joj čunku razbije..pa eto taman na volej naletjeli jandrokovic i hrvatska zastavakaja wrote:Mlogo veliku uslugu je napravio Srbiji.
Skoro ko Puniša ..
Jedino da stavimo pijanog Božidara Alica za predsjednika sabora..
2015-08-15
A i neku svoju su navodno okružili i vikali joj da je ustaska kurva..vuksadinare wrote:a prije toga htio je i canka prebiti..lik nacisto odlepio
2015-08-15
kaja wrote:Koliko god da trudimo biti budale ovo je nemoguce dostići..vuksadinare wrote:..ovo mu je bilo taman...nije pronasao onu jerkov da joj čunku razbije..pa eto taman na volej naletjeli jandrokovic i hrvatska zastavakaja wrote:Mlogo veliku uslugu je napravio Srbiji.
Skoro ko Puniša ..
Hold my beer...
Guest- Guest
Mi dajemo sve od sebe da ispadnemo kreteni al njima to ide bez truda vidim.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:Koliko god da trudimo biti budale ovo je nemoguce dostići..vuksadinare wrote:..ovo mu je bilo taman...nije pronasao onu jerkov da joj čunku razbije..pa eto taman na volej naletjeli jandrokovic i hrvatska zastavakaja wrote:Mlogo veliku uslugu je napravio Srbiji.
Skoro ko Puniša ..
Hold my beer...
Zamisli sada vuckove jezične vratolomije da objasni Evropi da oni nikoga ne diraju :)
A mozda mu je ovaj to namjerno napravio, tko zna..
2015-08-15
nekako stjecem drugaciji dojam..da ga zapravo vucko pusta da divlja a on u zamenu da cuti o vucku..kaja wrote:Mi dajemo sve od sebe da ispadnemo kreteni al njima to ide bez truda vidim.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:Koliko god da trudimo biti budale ovo je nemoguce dostići..vuksadinare wrote:..ovo mu je bilo taman...nije pronasao onu jerkov da joj čunku razbije..pa eto taman na volej naletjeli jandrokovic i hrvatska zastavakaja wrote:Mlogo veliku uslugu je napravio Srbiji.
Skoro ko Puniša ..
Hold my beer...
Zamisli sada vuckove jezične vratolomije da objasni Evropi da oni nikoga ne diraju :)
2015-09-08
Mi se smijemo, ali ovo nije smiješno.
On to radi kao predstavnik naroda, u Skupštini.
On to radi kao predstavnik naroda, u Skupštini.
2014-04-12
Da i mene je to iznenadilo, ja sam od njega očekivao racionalan pristup i ponašanje u skladu sa položajem koji ima u Skupštini.
Guest- Guest
Nije stvar u iznenađenju, već što prihvaćamo kao normalno nešto što nije normalno.
2014-04-12
Ne znam, kao da Plenkovic pusti Božidara pod gasom da dočeka srpske izaslanike, ok on nije zastupnik kao seselj ... ali kakva je to usluga?! Da pokažeš svima da nisi normalan ili?vuksadinare wrote:nekako stjecem drugaciji dojam..da ga zapravo vucko pusta da divlja a on u zamenu da cuti o vucku..kaja wrote:Mi dajemo sve od sebe da ispadnemo kreteni al njima to ide bez truda vidim.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:Koliko god da trudimo biti budale ovo je nemoguce dostići..vuksadinare wrote:
..ovo mu je bilo taman...nije pronasao onu jerkov da joj čunku razbije..pa eto taman na volej naletjeli jandrokovic i hrvatska zastava
Hold my beer...
2015-08-15
klonirani cetnik
svojim ponasanjem cini sve najgore za srbe i drzavu srbiju
cinio i cini
uništiše nam srbiju !
moj odnos prema zlocinima hrvata nije upitan,
ali treba delati na nacin primeren 21. veku
cinio i cini
uništiše nam srbiju !
moj odnos prema zlocinima hrvata nije upitan,
ali treba delati na nacin primeren 21. veku
Last edited by pizzon on 18/4/2018, 15:53; edited 2 times in total
Guest- Guest
..ili ako nemas debelog putra iz devdesetih za koje se jos ne zna ali šeki zna....sto je dovoljno da ga vucko pusti ..uostalom seki kad je izasao iz haag-a rekao je da kad bi on progovorio o tomi i vucicu oni bi isto bili u haagukaja wrote:Ne znam, kao da Plenkovic pusti Božidara pod gasom da dočeka srpske izaslanike, ok on nije zastupnik kao seselj ... ali kakva je to usluga?! Da pokažeš svima da nisi normalan ili?vuksadinare wrote:nekako stjecem drugaciji dojam..da ga zapravo vucko pusta da divlja a on u zamenu da cuti o vucku..kaja wrote:Mi dajemo sve od sebe da ispadnemo kreteni al njima to ide bez truda vidim.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:
Koliko god da trudimo biti budale ovo je nemoguce dostići..
Hold my beer...
2015-09-08
truju vam narod, javno, legalno i besramno.pizzon wrote:klonirani cetnik
cinio i cini
uništiše nam srbiju !
2014-04-12
Mislim ipak moram priznati da mi takve ogradimo policijom na trgu i ne smiju blizu srpskih predstavnika. Jest da placu kasnije na forumu ali da probaju na gornji grad dobaciti koju dobili bi pendrekom po čelu. A kod njih sjede u skupštini..
2015-08-15
pa bio je Suljo u saboru,na inauguraciji kolinde..setao ulciama..prolazio pokraj bujanca,glasnovica..i nista..jedino ga bulj pitao nesto u saboru u svezi njegovog govora u glini i to je to..ali ovi su totalno luđaci..prvo htjeli istuci canka,pa dosli u skupstinu potraziti jerkov koja srecom nije bila..pa su usput napravili ovo..a sad najavljuju miting u hrtkovcima i prijetnje da ce ponovit isto kao sto su napravili hrvatima u hrtkovcima 1992...a da prije ovog seselj i žigmanovu prijetio da kad ga vidi vidjet ce svoga bogakaja wrote:Mislim ipak moram priznati da mi takve ogradimo policijom na trgu i ne smiju blizu srpskih predstavnika. Jest da placu kasnije na forumu ali da probaju na gornji grad dobaciti koju dobili bi pendrekom po čelu. A kod njih sjede u skupštini..
2015-09-08
..i povrh svega šeki izgleda krenuo ispuniti obecanja
2015-09-08
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ne,nije '91 več 2016:Šešelj i Jelinčić dijele Hrvatsku,kajkavski dio Sloveniji sve ostalo Srbiji
» Užas u Srbiji: četiri leskovačke ulice danas bez vode
» Užas u Srbiji: pripreme za ponovnu agresiju na Kosovo i Hrvatsku?
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Užas u Srbiji: četiri leskovačke ulice danas bez vode
» Užas u Srbiji: pripreme za ponovnu agresiju na Kosovo i Hrvatsku?
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
Page 2 of 8