Izraelski zrakoplovi izazvali pomamu:Svi bi htjeli u pilote
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Izraelski zrakoplovi izazvali pomamu:Svi bi htjeli u pilote
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/izraelski-avioni-izazvali-pomamu-svi-bi-u-vojne-pilote-doznajte-sto-vam-sve-treba-za-taj-posao-foto-20180418
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Izraelski zrakoplovi izazvali pomamu:Svi bi htjeli u pilote
Ko ima jaku vezi, kako je uvek i bilo, Vrsac a verovatno i Rajlovac.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
To možda kod vas u Srbiji, ipak ovdje moraš proći psihozdravstvene preglede i to tako da onoSerbinho-3 wrote:Ko ima jaku vezi, kako je uvek i bilo, Vrsac a verovatno i Rajlovac.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
143 kandidata a ove godine primaju dvadeset a ne deset
Ovih deset od prije to ti je smjer pilot helikoptera a ovih novih deset ti je pilot mlaznih lovačkih aviona
U biti deset kandidata za smjer pilot mlaznih lovačkih aviona ne dvadeset kandidata godišnje za taj smjer
Doduše prve dvije ili tri godine ti je samo osnova aeronautike i teoretska nastava tako da oni tek nakon toga biraju smjer tj pilot helikoptera ili pilot za mlazni lovački avion
Ovih deset od prije to ti je smjer pilot helikoptera a ovih novih deset ti je pilot mlaznih lovačkih aviona
U biti deset kandidata za smjer pilot mlaznih lovačkih aviona ne dvadeset kandidata godišnje za taj smjer
Doduše prve dvije ili tri godine ti je samo osnova aeronautike i teoretska nastava tako da oni tek nakon toga biraju smjer tj pilot helikoptera ili pilot za mlazni lovački avion
2014-04-11
Ovo su sad digli na još deset no u praksi iduće godine broj toga treba još dignit dakle barem na 15 za smjer pilot mlaznih lovačkih aviona jer škola teoretska i osnovna ti je tri godine pa dvije godine praksa ali to još nije mlazni avion nego tek nakon toga opet se biraju najbolji kandidati tako da je deset polaznika godišnje malo nego treba iduće godine to dignit bar na petnaest do dvadeset polaznika godišnje
2014-04-11
To je u biti tehnički fakultet i tu imaš onda i kontrolor zračnog prometa, pilot za putničke avione, aviotehničare, radisti, piloti za vojne avione a tu opet dva smjera samo šta je svima njima prva godina faksa ono osnova tako da to slušaju dosta iste predmete jedino neke predmete neki imaju a drugi nemaju i obratno a onda drugu godinu opet dosta predmeta zajedničko ali sad malo više tih za njihove smjerove i onda tako i treća godina ono jedan dio predmeta je isti ali dosta predmeta je za njihov smjer
Jedino to za pilote ono mora te neke uvjete zadovoljavati nemoš biti ćoro nemoš procjenit udaljenost piste dok slijećeš jelte
Jedino to za pilote ono mora te neke uvjete zadovoljavati nemoš biti ćoro nemoš procjenit udaljenost piste dok slijećeš jelte
2014-04-11
A tko bi se vozija u avionu ono pilot nosi očale staklo ka dno od demejane ono dioptrija minus petnaest, ja bi se posra u gaće da to vidim na pisti kad uđem u avion i odma izletija iz aviona a da kojim slučajem poleti i da ja to vidim izbacija bi ga iz mjesta pilota i daj meni a ti samo govori šta treba radit
Šta ti je čoiče on nezna procjenit jel pista deset metara gori ili doli čorka pa šta bude
Ajd bježi bježi
Šta ti je čoiče on nezna procjenit jel pista deset metara gori ili doli čorka pa šta bude
Ajd bježi bježi
2014-04-11
RayMabus wrote:A tko bi se vozija u avionu ono pilot nosi očale staklo ka dno od demejane ono dioptrija minus petnaest, ja bi se posra u gaće da to vidim na pisti kad uđem u avion i odma izletija iz aviona a da kojim slučajem poleti i da ja to vidim izbacija bi ga iz mjesta pilota i daj meni a ti samo govori šta treba radit
2014-04-11
Srbija se trese.
a sto imas protiv coravaca pilota? Imam poznanika, corav samo tako, ali leti valjda cili zivot sa zmajem, bio bi bi sigurno i dobar pilot samo mu bice nedaju, pa kakve su to diskriminacije & govor mrznje...RayMabus wrote:A tko bi se vozija u avionu ono pilot nosi očale staklo ka dno od demejane ono dioptrija minus petnaest, ja bi se posra u gaće da to vidim na pisti kad uđem u avion i odma izletija iz aviona a da kojim slučajem poleti i da ja to vidim izbacija bi ga iz mjesta pilota i daj meni a ti samo govori šta treba radit
Ajd bježi bježi
A mislim stvarno, sta je bitno jel pilot corav ili nije kad ti je i avion isto corava kanta mislim ono...
Guest- Guest
Zmaj je zmaj, prvo to nije putnički avion niti nečije tuđe vlasništvo koje košta xy para nego očito njegovo i letiš na svoju odgovornost u zonama predviđenim za to
2014-04-11
ko leti vrijedi ...RayMabus wrote:Zmaj je zmaj, prvo to nije putnički avion niti nečije tuđe vlasništvo koje košta xy para nego očito njegovo i letiš na svoju odgovornost u zonama predviđenim za to
Inace lik je faca velika, to ti je inzinjer koji bi mogao i konstruirati avion a ne samo letit s njime...
Guest- Guest
Trebaš to razlikovat to zmajevi i to jer iz toga su se razvili avioni no imaju otvorenu kupolu i nisu brzi onda ti samo proviriš i relativno lako procjeniš gdje je pista ispod tebe
Evo umirovljeni pilot i avion iz 1930 godine
2014-04-11
a sta nismo eskadrilu ovih nabavili, bili bi najvece face u vojnoj avijaciji na svijetu ako nista drugo, ovako smo pusionikus hrvatikus vulgaris...RayMabus wrote:Trebaš to razlikovat to zmajevi i to jer iz toga su se razvili avioni no imaju otvorenu kupolu i nisu brzi onda ti samo proviriš i relativno lako procjeniš gdje je pista ispod tebe
Guest- Guest
Polikarpov
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Polikarpov_Po-2
Brzina krstarenja 110 km na sat
Tako da to nema nit zatvorenu kupolu nego sve otvoreno, nije neka brzina tu pa relativno sporo slijetanje i samo proviriš glavom da vidiš koliko si od tla
Tako da to nema nit zatvorenu kupolu nego sve otvoreno, nije neka brzina tu pa relativno sporo slijetanje i samo proviriš glavom da vidiš koliko si od tla
2014-04-11
Pali ko moja kosilicakic wrote:
propeler ako okrene - okrene :D
2014-04-11
Baš sam jučer iša pokositi travu, naraslo po metra a sedam tisuća kvadratnih metara i sad trideset trišanja tu u cvatu sve bile boje di su trišnje jer će to sad za dvadesetak dana počet berba
To motori ko na koslilici moraš joj naći zub i tek onda potegnit pa ako uvati uvati a ako ne onda ponovi
To motori ko na koslilici moraš joj naći zub i tek onda potegnit pa ako uvati uvati a ako ne onda ponovi
2014-04-11
ma stavis na ovo super moderne radare i rakete dometa 300 kilometara, sta je bitno koliko ide na sat, ionako raketa radi posao, ako posao treba ovavit....RayMabus wrote:Polikarpov
al ono, 100 na sat ti nije malo, jesi kad probao otvorit prozor na autu kad si iso 100 na sat? Propuse te samo tako...
Guest- Guest
lik je onda sjeo u taj avion i jos letio s njime. Na kraju obavezna rakijica, taj dio je skroz razumljiv...kic wrote:
propeler ako okrene - okrene :D
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Je li odlučeno?Izrael će biti taj koji će snabdjevati oružjem HV i obučavati pilote
» Zrakoplovi su prizemljeni, vlakovi su stali ...
» Ruski zrakoplovi gađali prozapadne pobunjenike
» Vučic : Rusija nije više jedina zemlja u kojoj ćemo obučavati pilote aviona
» Erdogan uhitio pilote koji su oborili Ruski avion u siriji.. "navodno" čak i bili pučisti
» Zrakoplovi su prizemljeni, vlakovi su stali ...
» Ruski zrakoplovi gađali prozapadne pobunjenike
» Vučic : Rusija nije više jedina zemlja u kojoj ćemo obučavati pilote aviona
» Erdogan uhitio pilote koji su oborili Ruski avion u siriji.. "navodno" čak i bili pučisti
Page 1 of 2