Jupiter Bem:Mi smo nacija u nestajanju,zvaćemo se Hazari ili tako nekako..
Page 1 of 1
Jupiter Bem:Mi smo nacija u nestajanju,zvaćemo se Hazari ili tako nekako..
https://www.blic.rs/vesti/politika/Suljo-mi-smo-nacija-u-nestajanju-zvacemo-se-hazari-ili-tako-nekako/lgl2sbf
vuksadinare- Posts : 100335
2015-09-08
Re: Jupiter Bem:Mi smo nacija u nestajanju,zvaćemo se Hazari ili tako nekako..
pa sto ce vam onda kosovo ako cete nestati..albanci nece pa bolje d aonda kosovo bude njihovo kad vas vise nece biti...hazari?... ..ovaj je puko
vuksadinare- Posts : 100335
2015-09-08
Nije ni drugdje bolja slika samo tamo osim Beograda i okolice ovo sve okolo zabiti
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
možda baš radi mogućeg rata s albancima prognoziraju da su nacija u nestajanjuvuksadinare wrote:pa sto ce vam onda kosovo ako cete nestati..
immortal-
2014-04-16
RayMabus wrote:Nije ni drugdje bolja slika samo tamo osim Beograda i okolice ovo sve okolo zabiti
zabi ti sebi u goozicu, za pocetak !
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pa sto ce vam onda kosovo ako cete nestati..albanci nece pa bolje d aonda kosovo bude njihovo kad vas vise nece biti...hazari?... ..ovaj je puko
On je barem svjestan toga za razliku od tebe.
RH je isto tako u nestajanju ali sa duplo manje stanovnika
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Palestinci su nestali a sada se Arapi nazivaju " palestincima "
samo zato jer žive na području di su nekada živili Filisteji.
Tako će se u Dalmaciji i nadalje Hrvatskoj ,
Dalmatincima zvati neki drugi narod a samo jer će Hrvati izumrijeti
samo zato jer žive na području di su nekada živili Filisteji.
Tako će se u Dalmaciji i nadalje Hrvatskoj ,
Dalmatincima zvati neki drugi narod a samo jer će Hrvati izumrijeti
Dobro više manje ovo sve okolo zabitpizzon wrote:RayMabus wrote:Nije ni drugdje bolja slika samo tamo osim Beograda i okolice ovo sve okolo zabiti
zabi ti sebi u goozicu, za pocetak !
2014-04-11
To ta demografija to u ciloj Evropi u kurcu, to će padati i dalje a onda dođe do točke kad fali radne snage za domaću ekonomiju pa onda useljavaš nešto i to ta priča,, nema tu neke puno mudrost jer to jednostavno tako
2014-04-11
zar se to već ne dešavaRayMabus wrote:To ta demografija to u ciloj Evropi u kurcu, to će padati i dalje a onda dođe do točke kad fali radne snage za domaću ekonomiju pa onda useljavaš nešto i to ta priča,, nema tu neke puno mudrost jer to jednostavno tako
immortal-
2014-04-16
U Srbiji još ne a o njoj je tema pa je to ono šta im slijedimortal wrote:zar se to već ne dešavaRayMabus wrote:To ta demografija to u ciloj Evropi u kurcu, to će padati i dalje a onda dođe do točke kad fali radne snage za domaću ekonomiju pa onda useljavaš nešto i to ta priča,, nema tu neke puno mudrost jer to jednostavno tako
2014-04-11
Similar topics
» DIO KOSOVA PRIPAST ĆE SRBIJI, DIO SRBIJE KOSOVU! Hoće li Jupiter Bem i Thaçi tako uništiti mir: 'Onda ide BiH, pa Makedonija, Crna Gora, Vojvodina...!'
» Više nisu Vučićevi 'sendvičari' sad su 'paštetari'.Jupiter Bem dijeli pileće paštete a na slici Jupiter Bem i svinjče'
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Nekako sa proljeca...
» Predsjednica o kontroli granice: ‘Čini mi se da sve nekako dolazi na moje’
» Više nisu Vučićevi 'sendvičari' sad su 'paštetari'.Jupiter Bem dijeli pileće paštete a na slici Jupiter Bem i svinjče'
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Nekako sa proljeca...
» Predsjednica o kontroli granice: ‘Čini mi se da sve nekako dolazi na moje’
Page 1 of 1