Usprkos IK: Poznatu folk pjevačicu pretukao suprug
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Usprkos IK: Poznatu folk pjevačicu pretukao suprug
Leviathan2 wrote:
meni nije normalno vise stvari u toj prici, prvo nije normalno da krme vara zeno,
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ne znam čemu u naslovu ono "usprkos IK".
IK nema za cilj spriječiti nasilje nad ženama i u obitelji, nego nešto sasvim drugo...
IK nema za cilj spriječiti nasilje nad ženama i u obitelji, nego nešto sasvim drugo...
Guest- Guest
cuj ove katolibanske ognjistarkekaja wrote:Pa ne jel normalno tebi da krme vara ženu koja je rodila prije mjesec dana i izudara je kada ga provali ?Leviathan2 wrote:ne ljuti se, cisto me zanima tvoje vidjenje
Moje viđenje je da je to dno .
ona misli da neko nekom samim cinom braka postaje svojina
bas ono po cemu nasilnici osjecaju da imaju pravo bit nasilni, jer si valjda njihovo vlasnistvo kad se uzmete, haha
upravo zato sto niko nikom nije svojina u braku nasilnici nemaju pravo da budu nasilni, da kontroliraju, uhode, provjeravaju telefone, verbalno napadaju budu pasivno agresivni i na kraju i fizicki agresivni
cura draga ti ne znas di ti je guzica a di glava, ti promoviras nasilje a kao protiv si
i jos zoves u pomoc vijece 10 leftardskih baba-ludara da sjebu sto se jos sjebat ima
ajme pravnice
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Leviathan2 wrote:meni nije normalno vise stvari u toj prici, prvo nije normalno da krme vara zeno, drugo ni ona nije normalna, nakon sto je saznala da je vara a zna iz kojeg miljea jest, mogla ga je ostavit da spava i poslije to rjesit razvodom a ne skakat u oci sto je vjerojatno ucinila, i jos jedna stvar, bolest u glavi, zelja da seli svet zna kako je dobila batinakaja wrote:Pa ne jel normalno tebi da krme vara ženu koja je rodila prije mjesec dana i izudara je kada ga provali ?Leviathan2 wrote:ne ljuti se, cisto me zanima tvoje vidjenje
a sto ako je bilo onako kako on kaze, da je dobila modrice od masaze
bezvezno je sudit nesto sto ne vidis i ne znas razloge zbog cega se dogodilo
vecina nas se sprda na tu temu, sumnjam da bi iko od nas na forumu postupio tako
ti obicno skaces u kostrijesis se kada je nasilje u pitanju al samo nad zenama, da li si ikad razmisljala o nasilju koje cine zene
Levi, vrlo si to razumno postavio.
Guest- Guest
muškarci nerazumni kao većina... žena ako je rodila nedavno njihovo zajedničko dijete koje je ujedno deformiralo njeno tijelo (privremeno, nekome i trajno) i vidjela živi dokaz da onaj koji bi trebao biti odan i najveća podrška švaleriše okolo, normalno da nije imala trjeznu glavu... tko to može imati u takvom trenutku, napravila je šta je napravila... u njoj krivca ne vidim osim što je vjerovala u konja, a bilo bi joj bolje da je i nakon prvog braka odustala od novih pokušajakofein wrote:Leviathan2 wrote:meni nije normalno vise stvari u toj prici, prvo nije normalno da krme vara zeno, drugo ni ona nije normalna, nakon sto je saznala da je vara a zna iz kojeg miljea jest, mogla ga je ostavit da spava i poslije to rjesit razvodom a ne skakat u oci sto je vjerojatno ucinila, i jos jedna stvar, bolest u glavi, zelja da seli svet zna kako je dobila batinakaja wrote:Pa ne jel normalno tebi da krme vara ženu koja je rodila prije mjesec dana i izudara je kada ga provali ?Leviathan2 wrote:ne ljuti se, cisto me zanima tvoje vidjenje
a sto ako je bilo onako kako on kaze, da je dobila modrice od masaze
bezvezno je sudit nesto sto ne vidis i ne znas razloge zbog cega se dogodilo
vecina nas se sprda na tu temu, sumnjam da bi iko od nas na forumu postupio tako
ti obicno skaces u kostrijesis se kada je nasilje u pitanju al samo nad zenama, da li si ikad razmisljala o nasilju koje cine zene
Levi, vrlo si to razumno postavio.
immortal-
2014-04-16
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Erdogan : Robovi moraju nastaviti provoditi usprkos koronavirusu
» Svećenik izbacio pjevačicu iz crkve, jer pjeva besplatno, umjesto da uzme 450 kuna kao oni
» SRAMOTA Kolinda zapevala poznatu ustašku pesmu "Lepa li si"
» Usprkos svemu Hrvati i dalje obožavaju HDZ
» Poznatu srpsku glumicu Seku Sablic napali Suljini parlamentarci...
» Svećenik izbacio pjevačicu iz crkve, jer pjeva besplatno, umjesto da uzme 450 kuna kao oni
» SRAMOTA Kolinda zapevala poznatu ustašku pesmu "Lepa li si"
» Usprkos svemu Hrvati i dalje obožavaju HDZ
» Poznatu srpsku glumicu Seku Sablic napali Suljini parlamentarci...
Page 6 of 6