ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šampanjac i američke zastave:Ovako je proslavljena pobjeda Mile Đukanovića

Go down

Šampanjac i američke zastave:Ovako je proslavljena pobjeda Mile Đukanovića Empty Šampanjac i američke zastave:Ovako je proslavljena pobjeda Mile Đukanovića

Post by vuksadinare 17/4/2018, 07:40

https://www.blic.rs/vesti/svet/sampanjac-i-americke-zastave-ovako-je-proslavljena-djukanoviceva-pobeda-u-podgorici/h56cfr5
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Šampanjac i američke zastave:Ovako je proslavljena pobjeda Mile Đukanovića Empty Re: Šampanjac i američke zastave:Ovako je proslavljena pobjeda Mile Đukanovića

Post by vuksadinare 17/4/2018, 07:42

jbg mi kakvi god jesmo ali kod nas se nakon izbornih pobjeda ne mase americkim i eu zastavama sto je's je's...ovo je ipak degutatno..mase se americkim zastavama u bh-a,kosovu,crnoj gori...za razliku kod nas..u srbiji s emase ruskim zastavama...tako da ima gorih poltrona i od nas.. :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Šampanjac i američke zastave:Ovako je proslavljena pobjeda Mile Đukanovića Empty Re: Šampanjac i američke zastave:Ovako je proslavljena pobjeda Mile Đukanovića

Post by Kermit 17/4/2018, 07:45

Puni pladnjevi belog i žutog te švercane cigare za dame hehe zanimljivo mi je gledati da desna Slobina ruka, zločinac i kriminalc postane sasvim prihvatljiv ako radi za Buzin
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/4/2018, 07:45

no mi smo vjecne kukmađije pa non stop kukamo kako eto mi najveci poltroni,ulizice jerne zelimo vidjeti oko sebe da ima i gorih guzicara...pa pogledajte samo izjave politicara iz ex yu republika gdje cak javno ulizivacki se uliziju amerima,rusima,eu...istina kod nas je to imalo maha za vrijeme jace,vesne pusic i nesto sad kod plenkija sto se tice eu-a...u srbiji samo sto ne uđu u supak putinu...nigdje suverenisto i bar ako nista formalnog izjasnavanja..'mi smo sebi najvazniji'..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/4/2018, 07:47

vuksadinare wrote:no mi smo vjecne kukmađije pa non stop kukamo kako eto mi najveci poltroni,ulizice jerne zelimo vidjeti oko sebe da ima i gorih guzicara...pa pogledajte samo izjave politicara iz ex yu republika gdje cak javno ulizivacki se uliziju amerima,rusima,eu...istina kod nas je to imalo maha za vrijeme jace,vesne pusic i nesto sad kod plenkija sto se tice eu-a...u srbiji samo sto ne uđu u supak putinu...nigdje suverenisto i bar ako nista formalnog izjasnavanja..'mi smo sebi najvazniji'..
i turcima d ane zaboravim..svako ima svog konja kojem ce se uvlacit u guzicu.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/4/2018, 07:53

...eto Suljo ne izlazi iz merkelove guzice..eto cak ni putinu ne odlazi na inauguraciju nego se šora sa bakirom koji ce vise uci sad u erdoganovu guzicu...pokusao je nedavno u americi Suljo probiti trumpov supak ali ovog ocito ne zanimaju uvlakaci...koli pokusava naci prazninu u putinov supku ali je nesto tamo sad tijesno :D...jer dacic se vise uvukao pa se rita ko konj a istovremeno pokusava pjevati iz erdoganovog supka.. :D...također je pokusao na uvce d apjeva trumpu ali opet je ko i Suljo dobio privremeno kantu...plenki ionako nije prestao viriti pak iz junckerovog supka..jos ga ovaj stipa da uđe u njegov supak sto dublje :D...o ovima u bh-a je izlisno pricati..bakir vise nije u erdoganovo supku on je duboko u njegovom debelom crijevu..a voli se zavlaciti i u americki supak..o mili đukanovicu i albancima znamo sve milo opasno sve dublej u americkom i briselskom debelom crijevu..evo i makedonci ne zaostaju..zaev bi omirisao malo americki malo briselski supak.. lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 17/4/2018, 08:13

Da ti se želudac okrene.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/4/2018, 08:18

rekao bi drug jastreb..'gdje je nestao slobodarski duh nasih naroda i narodnosti' :)...e moj druze jastrebe..u zelji za lagodnim zivotom...kod njih lova... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics