Beljak kod Stankovića: Pušim travu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Beljak kod Stankovića: Pušim travu
U trenutku kad HDZ donosi ključne odluke kontra svih uvjerenja svoje baze, ovaj genijalac ide ulijevo.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa kad je ulijevo..no on se bar ne skriva..Hektorović wrote:U trenutku kad HDZ donosi ključne odluke kontra svih uvjerenja svoje baze, ovaj genijalac ide ulijevo.
vuksadinare- Posts : 100335
2015-09-08
Smece kao i vecina ostalih, pljuc.
dijagram-
2015-08-09
jasambrend wrote:Da, zaista sam provaljivao u tuda vozila, ali samo da se ogradim, kad netko ukrade pokoji milijun nek' se onda kazni s dvadeset godina robije pa makar to bio i samo jedan...znate, bio sam fakin, to vam je navala adrenalina, svi vam tu fazu prolaze, a tu i tamo si i sad priustim pokoju provalu ako mi se nesto jako svidi...ali opet da ponovim, lopove bih streljao najradije da se mene pita...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Jedan jedini put sam nešto ukrao. Kroz Bosnu išli na utakmicu...ukrao bocu pića na pumpi benzinskoj, toliko me grizla savjest da sam par mjeseci kasnije kad sam prolazio tuda dok sam za pogreb jedan išao banuo na toj pumpi, priznao šta sam napravio i ostavio novce.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Jedan jedini put sam nešto ukrao. Kroz Bosnu išli na utakmicu...ukrao bocu pića na pumpi benzinskoj, toliko me grizla savjest da sam par mjeseci kasnije kad sam prolazio tuda dok sam za pogreb jedan išao banuo na toj pumpi, priznao šta sam napravio i ostavio novce.
Kakva grižnja savjesti.
Je li to bilo onda kad ste podjarivali Sarajlije iz kombija, a oni uzvratili bocama i ciglama? :D
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Jedan jedini put sam nešto ukrao. Kroz Bosnu išli na utakmicu...ukrao bocu pića na pumpi benzinskoj, toliko me grizla savjest da sam par mjeseci kasnije kad sam prolazio tuda dok sam za pogreb jedan išao banuo na toj pumpi, priznao šta sam napravio i ostavio novce.
Da, poznati navijacki pohodi...kad se sjetim npr. prodavacica u motelu Borje kako na rubu suza pokusavaju zaustaviti navalu budala/satro navijaca isto mi neugodno bude...mada sam jedini iz cijelog busa platio ono što sam uzeo...onda se ekipa čudi kad dobije po labrnji tu i tamo...a sve cvjetici, ne znas za kojem bi radije ruku kceri dao da je imaš...:)
darth_vader-
2014-04-17
Niti jedna nema veze s kurcemMetuzalem wrote:Beljak nema veze s HSS-om, stranka je totalno ideološki pogubljena, Postali su drugi HNS, otkada su ovi otklizili HDZ-u.
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PROVEO 914 DANA U PRITVORU ZBOG NEDOKAZANIH OPTUŽBI ‘Prijetili su mi smrću, pokušali me silovati i tjerali da pušim travu’
» Pali travu, a mrzi srbe
» Rimac razorio Stankovića
» Pupovac gost kod Stankovića
» Kako je pokojni Aleksandar Tijanić uništio Stankovića u NU2
» Pali travu, a mrzi srbe
» Rimac razorio Stankovića
» Pupovac gost kod Stankovića
» Kako je pokojni Aleksandar Tijanić uništio Stankovića u NU2
Page 2 of 2