Denkverbot
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Denkverbot
http://www.index.hr/black/clanak/19-ljepotica-bori-se-za-titulu-miss-universe-hrvatske-koja-vam-je-najljepsa/1038401.aspx
na kraju nije iz Trogira uopce :^^
nema veze, samo kažem zašto si još živ..odnosno zdrav :)aben wrote:stavi, ali se rastopiNoor wrote:jesi, jer ti ga je žena stavila u hranuaben wrote:jo se ni ne sićun ka sun zanji put poi kristal soli, a još sun živGnječ wrote:aben wrote:jedino ča je gluplje od ignora su kristali.
nemoj solit hranu nikada. sol je kristal.
ali bez tog kristala bi umro.
a ka se pršuta namlatiš...tih kristala imaš u sebi i viška :P
cs, siromasi ne idu pršut
a baš...jadan ne jideš pršut
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
violator wrote:night sky wrote:ne, n ezanm tko, što je.... idemtražitiviolator wrote:Gledala Patersona? :)
Ipak, Dead Man i onaj urbani samuraj najdrazi su mi njegovi..
da, je, dead man je .... pa najbolji iako j emni najdraži samuraj, ghost dog
Ee, taj, da! Nisam se mogla sjetiti tocnog naslova pa rekoh urbani samuraj. Divan!
A Paterson je toliko sladak u toj svojoj jednostavnosti, nenametljivosti i ljupkoj svakodnevnici da ga pratis s osmijehom na licu. O vozacu autobusa Patersonu u gradicu Paterson koji pise poeziju. Ili pjesniku koji vozi autobus. :)
jelda, jednostavno ti j etoplo oko duše i moraš, moraš suosjećati sa svim mukama koje snalaze glavni lik.... jedn apriča, što u stvari život jest, bez uljepšavanja ali i sa svimposljedicama koliko god mi bili n anjegovj strani....
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
ali un govori o kristalima soli, a ne o soli.Noor wrote:nema veze, samo kažem zašto si još živ..odnosno zdrav :)aben wrote:stavi, ali se rastopiNoor wrote:jesi, jer ti ga je žena stavila u hranuaben wrote:jo se ni ne sićun ka sun zanji put poi kristal soli, a još sun živGnječ wrote:
nemoj solit hranu nikada. sol je kristal.
ali bez tog kristala bi umro.
govoin ti, siromasi ne idu pršut.
2014-04-16
a tako...sta je kristal soli, a sta je sol?aben wrote:ali un govori o kristalima soli, a ne o soli.Noor wrote:nema veze, samo kažem zašto si još živ..odnosno zdrav :)aben wrote:stavi, ali se rastopiNoor wrote:jesi, jer ti ga je žena stavila u hranuaben wrote:
jo se ni ne sićun ka sun zanji put poi kristal soli, a još sun živ
2017-10-06
neman pojma, ali kad se otopi sure as fuck ni kristalNoor wrote:a tako...sta je kristal soli, a sta je sol?aben wrote:ali un govori o kristalima soli, a ne o soli.Noor wrote:nema veze, samo kažem zašto si još živ..odnosno zdrav :)aben wrote:stavi, ali se rastopiNoor wrote:
jesi, jer ti ga je žena stavila u hranu
2014-04-16
https://dokaziumedicini.hr/je-li-himalajska-sol-bolja-od-obicne-kuhinjske-soli/PhoebeBuffay wrote:Ja solim hranu himalajskom soli
2014-04-16
Aučaben wrote:https://dokaziumedicini.hr/je-li-himalajska-sol-bolja-od-obicne-kuhinjske-soli/PhoebeBuffay wrote:Ja solim hranu himalajskom soli
Guest- Guest
aben wrote:https://dokaziumedicini.hr/je-li-himalajska-sol-bolja-od-obicne-kuhinjske-soli/PhoebeBuffay wrote:Ja solim hranu himalajskom soli
pomodarstvo.. primijetila sam ga puno na Danas kuham...
što se tiče ignora - aben i ja smo prirodno na ignoru .. nemamo si što jedno drugom reći..
Guest- Guest
violator wrote:Ma ignore je odlicna opcija. Stedi zivce i vrijeme, teme postaju preglednije /ne moras konstantno skrolati ili listati stranice da bi dosao do komentara i sugovornika koji su ti zanimljivi/. I takooo.
mislim da sam kod violatora sada na ignoru pa mogu reći da se malo pravi važna s filmovima koje gleda i knjigama koje čita...
Guest- Guest
ae, al kad posolis pomidore i odmah ides jesti, jedes kristale jer se ne stignu svi otopitiaben wrote:neman pojma, ali kad se otopi sure as fuck ni kristalNoor wrote:a tako...sta je kristal soli, a sta je sol?aben wrote:ali un govori o kristalima soli, a ne o soli.Noor wrote:nema veze, samo kažem zašto si još živ..odnosno zdrav :)aben wrote:
stavi, ali se rastopi
ti to ni ne znas, jer ih ne osjetis...osim slani okus
Metilda ne znam koji ti je.
Nikada ti nisam nista krivo rekla...
Ali ako ces mi se ismijavati, neka, bog ce te spasit...
Ne mozes stvarno vise, a da nikoga ne izvrijedas do temelja I ne podsmjehujes mu se.
Ako ti moji upisi dizu svetu kosu na glavi, zaobilazi ih. Ja se tvojima ne ismijavam.
Amen.
Ne mozes stvarno vise, a da nikoga ne izvrijedas do temelja I ne podsmjehujes mu se.
Ako ti moji upisi dizu svetu kosu na glavi, zaobilazi ih. Ja se tvojima ne ismijavam.
Amen.
Guest- Guest
znaci sad mozes opet bijelu sol...jeftinija jePhoebeBuffay wrote:Aučaben wrote:https://dokaziumedicini.hr/je-li-himalajska-sol-bolja-od-obicne-kuhinjske-soli/PhoebeBuffay wrote:Ja solim hranu himalajskom soli
2017-10-06
Raspitati cu se jos :PNoor wrote:znaci sad mozes opet bijelu sol...jeftinija jePhoebeBuffay wrote:Aučaben wrote:https://dokaziumedicini.hr/je-li-himalajska-sol-bolja-od-obicne-kuhinjske-soli/PhoebeBuffay wrote:Ja solim hranu himalajskom soli
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Metilda ne znam koji ti je.
Amen.
pa ni ja tebi nisam tamo ništa loše rekla.. a da nema pomodarstva sa indijskim kineskim i svakojakim začinima - ima
a pizza je jelo siromašnih talijanskih seljaka
kao i viška pita
kao i soparnik..
Guest- Guest
jo ne volin sirove pomedure :(Noor wrote:ae, al kad posolis pomidore i odmah ides jesti, jedes kristale jer se ne stignu svi otopitiaben wrote:neman pojma, ali kad se otopi sure as fuck ni kristalNoor wrote:a tako...sta je kristal soli, a sta je sol?aben wrote:ali un govori o kristalima soli, a ne o soli.Noor wrote:
nema veze, samo kažem zašto si još živ..odnosno zdrav :)
2014-04-16
meni je divne boje himalajska :)PhoebeBuffay wrote:Raspitati cu se jos :PNoor wrote:znaci sad mozes opet bijelu sol...jeftinija jePhoebeBuffay wrote:Aučaben wrote:https://dokaziumedicini.hr/je-li-himalajska-sol-bolja-od-obicne-kuhinjske-soli/PhoebeBuffay wrote:Ja solim hranu himalajskom soli
eeee...takve je boje ona moja kristalna kvrga, zabb sam slikat
da nije himalajska sol?!
moram liznut :)))
a, ni moj sinaben wrote:jo ne volin sirove pomedure :(Noor wrote:ae, al kad posolis pomidore i odmah ides jesti, jedes kristale jer se ne stignu svi otopitiaben wrote:neman pojma, ali kad se otopi sure as fuck ni kristalNoor wrote:a tako...sta je kristal soli, a sta je sol?aben wrote:
ali un govori o kristalima soli, a ne o soli.
a papriku?
2017-10-06
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50