Denkverbot
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Denkverbot
Smijem se na glas :)Gnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Gnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:
Gnjec je mali ponizni deckic
čuj ti žminjka ćo ala imaš sakramenski zajik. ti bi me asimilirala nisam ti ja kic...
Sta bih ja?
Stimulirala ti ga?
božesačuvaj! tebi je samo seks na pameti.
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Ja nisam jasno rekla koga bih ti stimullirala.Gnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Gnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:
Gnjec je mali ponizni deckic
čuj ti žminjka ćo ala imaš sakramenski zajik. ti bi me asimilirala nisam ti ja kic...
Sta bih ja?
Stimulirala ti ga?
božesačuvaj! tebi je samo seks na pameti.
Moglo je biti koljeno.
Ti si zakljucio da je penis...
Tko je sada perverzan?
da koljeno. šta se na koljenu ima stimulirat da mi je znat???
Guest- Guest
Pa posto.imas 55 godina
Sigurno ti kvrcaju koljena
Mora ih se malo.izmasirat
Da se lakse saginjes, cucens
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Pa posto.imas 55 godina
ne kvrca mi ništa kamoli koljena. zadnja masaža na kojoj sam bio je neka vrsta indijske masaže cura koja mi je radila tu masažu skakakla je po meni punom težinom ko po madracu jebote leđa mi je skršila. trpim i mislim se ako preživim tu torturu odnosno masažu ubit ću je. ispatosirala me kao da patosiraš tepih od prašine onom pletenom toljagom metlom kako li se zove neznam da li uopće više postoji takva ili se ne koristi više. mi tu metlu zovemo battipanni... tako da ne hvala lijepo ne bih nikakve masaže.
battipanni
evo ovime izmasiraj i stimuliraj kica...
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Kica bičem
eto dala si odgovor zašto istrijanke prosječno žive čak sedam godina više od istrijana. sad vi ljudi vidite kako je nama istrijanima s našim istrijankami teško. teško je to teška pokora. samo delaj i delaj dojdeš doma opet delaj pa ti kvoca još ovo još nisi ono a kada ćemo tamo a kada ćemo ovamo ja bin ovo ja bin ono pokvarila mi se makina za prat ala teči ko blago iskat servisera jer ti to neznaš popravit jer si za istrijanku niškoristi, blago nespovidano, triba te mlatit bičem i zavezat pasture, kad ćeš me popeljat na tanac, bi mogli na more, jušto sada mi rabi to i to nu hoj po to hoj po uno hoj u kurac jebeš takav život. pa govore da je nama istrijanima dobro. je kurac dobro kad imamo te štrige.
Guest- Guest
čekoj, ti stvarno živeš u krajini? medju srbima?
2014-04-16
aben wrote:čekoj, ti stvarno živeš u krajini? medju srbima?
Zivi
Kod.kralja zvonimira
Guest- Guest
To mi je jedan od nadimaka ;@Gnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:[size=35] pa govore da je nama istrijanima dobro. je kurac dobro kad imamo te štrige.[/size]
2014-04-12
Tako se i kod nas kaze.kic wrote:
istrijanka? :^^
Ne smijem reci Bosanka.
:-D
2014-04-12
Necu dizat gnjecu zivce.
Taman smo se nedavno pomirili.
:-P
Taman smo se nedavno pomirili.
:-P
2014-04-12
Ja necu, da i imam s cim..da ne pomisli sto krivo :~ >:)
2014-04-12
A, sto drugo..
Pa zna se i on dobro zezat..
Kad nije grintav ;-P
Pa zna se i on dobro zezat..
Kad nije grintav ;-P
2014-04-12
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50