njegovo visocanstvo tod u obracanju naciji s slobodnog teritorija londona
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: njegovo visocanstvo tod u obracanju naciji s slobodnog teritorija londona
a jel se taj blagoslov sta naplacivoKermit wrote:U biti on je radio sve sasvim legano i pod blagoslovom svakog premijera i predsjednika, tako da u biti govori istinu...to je kao da u Africi počneš progoniti korupciju to uopće nema smisla
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Kermit wrote:U biti on je radio sve sasvim legano i pod blagoslovom svakog premijera i predsjednika, tako da u biti govori istinu...to je kao da u Africi počneš progoniti korupciju to uopće nema smisla
Ja ne kužim što je uopće on zbrisao ono....moš mislit što bi ga ovdje itko za išta osudio.
Guest- Guest
pa vidi bivše članove upravaprckov wrote:a jel se taj blagoslov sta naplacivoKermit wrote:U biti on je radio sve sasvim legano i pod blagoslovom svakog premijera i predsjednika, tako da u biti govori istinu...to je kao da u Africi počneš progoniti korupciju to uopće nema smisla
Kermit-
2014-04-17
MaximusDecimusMiridije wrote:Kermit wrote:U biti on je radio sve sasvim legano i pod blagoslovom svakog premijera i predsjednika, tako da u biti govori istinu...to je kao da u Africi počneš progoniti korupciju to uopće nema smisla
Ja ne kužim što je uopće on zbrisao ono....moš mislit što bi ga ovdje itko za išta osudio.
da je imalo inteligentan imao je neponovljivu priliku za napraviti državni udar. da sam na njegovom mjestu ja bih to napravio bio rasturio bi cijelu jebenu državu uzduž i poprijeko letile bi glave političarima, policjotima, kleru i ostalom čardak udbaško ustaško klerofašističkom smeću kao nogometne lopte. oh boy koji bi to blitz krieg bio.
Guest- Guest
Blitzkrieg ti se piše zajedno
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Blitzkrieg ti se piše zajedno
znam hvala na ispravci ali već sam razmišljao i to namjerno napisao razdvojeno jer baš tako brzi rat ne bi bio moguć malo bi se odužio zato blitz krieg. brzi rat ali ne baš turbobrzi jer treba pohvatat sve te zločince veliki je teritorij a mjesta za sakrivanje koliko hoćeš a tek otvorena granica sa BiH a većina političara su baš od tamo...morao bi napravit invaziju i na Hercegbosnu. uglavnom to bi bilo to. do you get my point?
Guest- Guest
opet briješ..Gnječ wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Blitzkrieg ti se piše zajedno
znam hvala na ispravci ali već sam razmišljao i to namjerno napisao razdvojeno jer baš tako brzi rat ne bi bio moguć malo bi se odužio zato blitz krieg. brzi rat ali ne baš turbobrzi jer treba pohvatat sve te zločince veliki je teritorij a mjesta za sakrivanje koliko hoćeš a tek otvorena granica sa BiH a većina političara su baš od tamo...morao bi napravit invaziju i na Hercegbosnu. uglavnom to bi bilo to. do you get my point?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:opet briješ..Gnječ wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Blitzkrieg ti se piše zajedno
njet. it is doable. da je htio i znao mogao je srušiti vladu i sabor brzinom svjetlosti. uostalom para je imao mogao je komotno financirati vlastite paravojne formacije ufurati svoje paralelne insidere u sve državne strukture mup. pravosuđe, vojsku. mogao je šta god je htio. imao je neponovljivu šansu za isfurati državni udar. nije to SF to se moglo dogoditi. da je to napravio čak bih ga i ja amnestirao na rok od 2 godine kušnje.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI
» Ramo i Dalićka uriniraju po naciji
» NU2: Bucka drži slovo naciji
» Tko nađe, njegovo je
» Lider slobodnog svijeta
» Ramo i Dalićka uriniraju po naciji
» NU2: Bucka drži slovo naciji
» Tko nađe, njegovo je
» Lider slobodnog svijeta