Jutarnji: akcija sad-a je dozivjela fijasko
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Jutarnji: akcija sad-a je dozivjela fijasko
..a u posijani otvrov se kladim na engleske SASovce i slicna podmukhla ghovna..
Guest- Guest
110 krstarečih raketa ?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A ovo su rezultati...a sve ostalo je bezveze.Hektorović wrote:Kako stvari stoje, sirijci su ispaljivalite S-200 radi PR...Pinochet wrote:netribaju ti ruski trolovi. dovoljan ti je ispod prosječni IQ ljudi. netko izvali da su sirijci sa s-200 sustavima, obarali krstareće rakete, i automatski pola interneta to piše, da je s-200 oborio 70% krstarećih bez dokaza i bez logike i bez mozga. ima i zapadnih trolova tipa ero itdcatabbath wrote:Nenadjebivi Jihadi Perica na Indexu je rekao da stw svi vi ruski trolovi koji šifre fakenews :)
Satellitary images show the effects of the airstrike conducted by the US, France and UK on Assad positions: - Barzah Research and Development Centre. - CW Bunker. - CW Storage site.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Syria: some "secondary" targets like Air Defense Bases were also bombed last night by US-UK-France. Pictures from Suwayda province (S. Syria).
2016-07-22
Ovo je demnantirano, fanboysi su se malo zanjeli...Eroo wrote:Syria: some "secondary" targets like Air Defense Bases were also bombed last night by US-UK-France. Pictures from Suwayda province (S. Syria).
2018-04-10
Eroo wrote:A ovo su rezultati...
Kažem, rezultat je nevjerojano mlak ako se uzme u obzir broj raketa... Vatromet, i to je to.
2018-04-10
catabbath wrote:Nenadjebivi Jihadi Perica na Indexu je rekao da stw svi vi ruski trolovi koji šifre fakenews :)
evo ja radim za KGB reci mu
Hektorović wrote:Ovo je demnantirano, fanboysi su se malo zanjeli...Eroo wrote:Syria: some "secondary" targets like Air Defense Bases were also bombed last night by US-UK-France. Pictures from Suwayda province (S. Syria).
Di? Ko?
2016-07-22
Sa 70 raketa HDZ-e bi mogao povećati porez 60% i bilo bi jedno 70.000 novih branitelja, a mogli bi se vaditi na napad jedno do 2075Hektorović wrote:Pinochet wrote:pa da, 110 krstarećih raketa pravilno raspoređenih.. pogodiš sa dvije-tri zgradu vlade, sa dvije tri ured predsjednice, par komadnih centara RH vojske, spržiš nekoliko eleketrana, sa nekoliko njih pogodiš luku split, rijeka, zadar, ploče, možda koju važniju tvornicu, doslovno možeš sa 110 raketa poslati državu u kameno doba.. i da ovakav napad sa 110 projektila bi barem par desetaka možda i stotina mrtvih(ako udru po danu).
ovo se Trump ruga sa Deep Stateom u Americi i ratnim lobijima
Još onaj prošli sa 60 raketa, to je ukupno 170. Pa s time bi mogao zbrisati jedno 70% čardak uhljeba u 15 minuta. Samo gađajući banovinu imao bi par stotina kolaterale. Energetska mreža bi se mogla poslati 60 godina unazad sa 20-tak. Doslovno dovoljno da Hrvatska ostane bez ikakve infrastrukture i ima jedno 40-50 milijardi štete.
Kermit-
2014-04-17
Vjekoslav Jurkić ·
Radi u: Posao World Wide
Plačenik novinar ,,zaboravlja"napisati kako to da Rusi nisu unistili mjesta odnosno orudja sa kojih su ispaljeni projektili odnosno podmornice i fregate kako su prijetili prije udara???
Sramota od novinarskoga teksta jer namjerno prešučuje da je zapadna alijansa opalila pljusku Rusima jer su im napali saveznika a da nsu smjeli niti pisnuti....
Sviđa mi se · Odgovor · 7 · 16 h
Kermit-
2014-04-17
Zapadna alijansa opalila pljusku Rusima hehehe to što "zapadna alijansa" stoji iza al qaide i kalifata manje bitno jebeš mi sve ovakvih retarda ko eroslavije ima posvuda, kao neka neizlječiva zaraza idiotlukom
Kermit-
2014-04-17
c/p sa Guardiana i politica to jest svi koji misle drugačije od njih su ruski plaćenici, trolovi, špijuni etc to što su oni CIA sendvičari manje bitno, a đihad perica je lud čovjek, to više nije navijanje on bi al qaidu u Bejrutu i par milijuna izbjeglica na trešnjevci znači vrlo nestabilna osobamarcellus wrote:catabbath wrote:Nenadjebivi Jihadi Perica na Indexu je rekao da stw svi vi ruski trolovi koji šifre fakenews :)
evo ja radim za KGB reci mu
Kermit-
2014-04-17
Njah...ameri spusili. Jopet
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kermit wrote:Zapadna alijansa opalila pljusku Rusima hehehe to što "zapadna alijansa" stoji iza al qaide i kalifata manje bitno jebeš mi sve ovakvih retarda ko eroslavije ima posvuda, kao neka neizlječiva zaraza idiotlukom
U biti meni je nevjerojatno koliko malo uništenja nakon svega... samo 3 objekta sa 110 raketa i to nakon sve one buke... Očito je Mattis odradio posao da ne bude nikakve eskalacije.
2018-04-10
Sa ovim raketama mogli su totalno uništiti energetsku i telekomunikacijsku infrastrukturu, plus sve važnije državne i vojne objekte.
2018-04-10
Eru puca alcajmer i demencija... godine...Kermit wrote: retarda ko eroslavije ima posvuda, kao neka neizlječiva zaraza idiotlukom
2018-04-10
zdrav je ko dren, ima samo hemoroide, al tko to nemaHektorović wrote:Eru puca alcajmer i demencija... godine...Kermit wrote: retarda ko eroslavije ima posvuda, kao neka neizlječiva zaraza idiotlukom
Guest- Guest
ovako trebate ljubiti Plenkovića, tako se voli svog vođu
Guest- Guest
Meni je znakovita jedna izjava iz američkih vojnih krugova, da su se Sadatove PZO rakete aktivirale
tek nakon što su američke rakete pogodile ciljeve.
Razmišljam o čemu se radi, o kakvom elektronskom djelovanju...PZO nije ušutkana, kao što je to inače običaj,
već samo zakašnjelo ispaljivanje, ako sam dobro razumio.
Razmišljam o čemu se radi, o kakvom elektronskom djelovanju...PZO nije ušutkana, kao što je to inače običaj,
2016-07-22
Eroo wrote:Meni je znakovita jedna izjava iz američkih vojnih krugova, da su se Sadatove PZO rakete aktivirale
:D
2018-04-10
A tebe ne znanje, kad su djelovanja eksplozivnih sredstava.Hektorović wrote:Eru puca alcajmer i demencija... godine...Kermit wrote: retarda ko eroslavije ima posvuda, kao neka neizlječiva zaraza idiotlukom
Imaš snimaka na netu pa pogledaj za usporedbu s onim šta vidiš na gornjim snimcima.
2016-07-22
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Zekanovićeva inicijativa za zabranu pobačaja doživjela fijasko
» Foreign Policy: Američka politika prema Rusiji doživjela fijasko!
» Ni blizu praga: Stranka Željke Markić doživjela potpuni fijasko na izborima
» Fijasko stoljeća
» TOTALNI FIJASKO
» Foreign Policy: Američka politika prema Rusiji doživjela fijasko!
» Ni blizu praga: Stranka Željke Markić doživjela potpuni fijasko na izborima
» Fijasko stoljeća
» TOTALNI FIJASKO
Page 4 of 6