''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
Završili smo.hororskop wrote:u što vjeruješ, u znanost ili magiju?red wolf wrote:
O.K. Razumjeli smo se.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
znanost ili magija?red wolf wrote:Završili smo.hororskop wrote:u što vjeruješ, u znanost ili magiju?red wolf wrote:
O.K. Razumjeli smo se.
ne trebaš se sramiti, reci istinu o sebi
Guest- Guest
Nijedno ni drugo...Kad shvatiš tko si ti uistinu...Onda će nestati razlika između onoga što ljudi zovu znanost i onoga što ljudi zovu magija...hororskop wrote:znanost ili magija?red wolf wrote:Završili smo.hororskop wrote:u što vjeruješ, u znanost ili magiju?red wolf wrote:
O.K. Razumjeli smo se.
red wolf-
2016-02-10
Ljubav je temelj...Ali, danas, ljudi ne ljube sebe...Vi mrzite sebe...A onda se to preslikava na Vašu stvarnost, pa svatko svakog mrzi...Doveli ste se na rub propasti...Koji je prekoračen jučer...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nijedno ni drugo...Kad shvatiš tko si ti uistinu...Onda će nestati razlika između onoga što ljudi zovu znanost i onoga što ljudi zovu magija...hororskop wrote:znanost ili magija?red wolf wrote:Završili smo.hororskop wrote:u što vjeruješ, u znanost ili magiju?red wolf wrote:
O.K. Razumjeli smo se.
zašto se sramiš reći da vjeruješ u magiju
nisi jedini, većina vjeruje u to, u čarolije
Guest- Guest
Ja NE VJERUJEM...Ja ZNAM...hororskop wrote:red wolf wrote:Nijedno ni drugo...Kad shvatiš tko si ti uistinu...Onda će nestati razlika između onoga što ljudi zovu znanost i onoga što ljudi zovu magija...hororskop wrote:znanost ili magija?red wolf wrote:Završili smo.hororskop wrote:
u što vjeruješ, u znanost ili magiju?
zašto se sramiš reći da vjeruješ u magiju
nisi jedini, većina vjeruje u to, u čarolije
red wolf-
2016-02-10
Tja..Treba pogledati film Pleme spiljskog coeka..da se vidi primarni odnos izmedju muskaraca i zena,.,treba samo pogoditi kad se zena tjera i onda je zaskociti,nece se buniti previse..ali ne nuzno samo kada se tjera..
Guest- Guest
Jedan asteroid je trebao riješiti ovakvu vrstu u kakvu ste se stvorili...pismejker wrote: Tja..Treba pogledati film Pleme spiljskog coeka..da se vidi primarni odnos izmedju muskaraca i zena,.,treba samo pogoditi kad se zena tjera i onda je zaskociti,nece se buniti previse..ali ne nuzno samo kada se tjera..
red wolf-
2016-02-10
Kozoyebi eto samo kazu da imaju snaznu zelju i libido i svabice im se moraju podati..gerihti se bas previse ne zamaraju time..cojek ima pravo yebati...
Guest- Guest
Sad ste u mraku...Pakao ćete doživjeti...Ali, budite sretni...Oni koji prežive, oni će živjeti u zlatnom dobu...pismejker wrote:Kozoyebi eto samo kazu da imaju snaznu zelju i libido i svabice im se moraju podati..gerihti se bas previse ne zamaraju time..cojek ima pravo yebati...
red wolf-
2016-02-10
Ja sam prilicno Duovan lik,ali i objektivan,jerbo ne prisvajam neke nerealne epitete,koje si ti u masti prisvajas,a u sustini,si vjerovatno n na desetu gori i brutalniji prema zenama od mena...red wolf wrote:Jedan asteroid je trebao riješiti ovakvu vrstu u kakvu ste se stvorili...pismejker wrote: Tja..Treba pogledati film Pleme spiljskog coeka..da se vidi primarni odnos izmedju muskaraca i zena,.,treba samo pogoditi kad se zena tjera i onda je zaskociti,nece se buniti previse..ali ne nuzno samo kada se tjera..
Guest- Guest
Posve si u krivu...pismejker wrote:Ja sam prilicno Duovan lik,ali i objektivan,jerbo ne prisvajam neke nerealne epitete,koje si ti u masti prisvajas,a u sustini,si vjerovatno n na desetu gori i brutalniji prema zenama od mena...red wolf wrote:Jedan asteroid je trebao riješiti ovakvu vrstu u kakvu ste se stvorili...pismejker wrote: Tja..Treba pogledati film Pleme spiljskog coeka..da se vidi primarni odnos izmedju muskaraca i zena,.,treba samo pogoditi kad se zena tjera i onda je zaskociti,nece se buniti previse..ali ne nuzno samo kada se tjera..
red wolf-
2016-02-10
Trebas malo dublje u sushtinu stvari itji,ustvari jako duboko da shvatis sto sam rekao.,..ja sam ono sto vidis,nis bolje nis gore..tako i prema zenama..upravo ono sto jesam to i vide,naravno o reali govorim..a nikad nisam niti pljusnuo yenu u yivotu niti bio grub..osim u seksu..to yene vole,da osjete jakog muzjaka..ehhh...red wolf wrote:Posve si u krivu...pismejker wrote:Ja sam prilicno Duovan lik,ali i objektivan,jerbo ne prisvajam neke nerealne epitete,koje si ti u masti prisvajas,a u sustini,si vjerovatno n na desetu gori i brutalniji prema zenama od mena...red wolf wrote:Jedan asteroid je trebao riješiti ovakvu vrstu u kakvu ste se stvorili...pismejker wrote: Tja..Treba pogledati film Pleme spiljskog coeka..da se vidi primarni odnos izmedju muskaraca i zena,.,treba samo pogoditi kad se zena tjera i onda je zaskociti,nece se buniti previse..ali ne nuzno samo kada se tjera..
Guest- Guest
Ti si prijatelju prošlost...Mali savjet...Uživaj još dok možeš i to ti je to...pismejker wrote:Trebas malo dublje u sushtinu stvari itji,ustvari jako duboko da shvatis sto sam rekao.,..ja sam ono sto vidis,nis bolje nis gore..tako i prema zenama..upravo ono sto jesam to i vide,naravno o reali govorim..a nikad nisam niti pljusnuo yenu u yivotu niti bio grub..osim u seksu..to yene vole,da osjete jakog muzjaka..ehhh...red wolf wrote:Posve si u krivu...pismejker wrote:Ja sam prilicno Duovan lik,ali i objektivan,jerbo ne prisvajam neke nerealne epitete,koje si ti u masti prisvajas,a u sustini,si vjerovatno n na desetu gori i brutalniji prema zenama od mena...red wolf wrote:Jedan asteroid je trebao riješiti ovakvu vrstu u kakvu ste se stvorili...pismejker wrote: Tja..Treba pogledati film Pleme spiljskog coeka..da se vidi primarni odnos izmedju muskaraca i zena,.,treba samo pogoditi kad se zena tjera i onda je zaskociti,nece se buniti previse..ali ne nuzno samo kada se tjera..
red wolf-
2016-02-10
Ma super je meni moj Ezeku..ja sam u Njemuackoj...kad dojde ono st odojde,opet cu uyivati na malo visem levelu...odoh jesti,pa fino maloserijsko piffo popiti...i pogledati neki film dobar..ajde zdravo i svako dobro..red wolf wrote:Ti si prijatelju prošlost...Mali savjet...Uživaj još dok možeš i to ti je to...pismejker wrote:Trebas malo dublje u sushtinu stvari itji,ustvari jako duboko da shvatis sto sam rekao.,..ja sam ono sto vidis,nis bolje nis gore..tako i prema zenama..upravo ono sto jesam to i vide,naravno o reali govorim..a nikad nisam niti pljusnuo yenu u yivotu niti bio grub..osim u seksu..to yene vole,da osjete jakog muzjaka..ehhh...red wolf wrote:Posve si u krivu...pismejker wrote:Ja sam prilicno Duovan lik,ali i objektivan,jerbo ne prisvajam neke nerealne epitete,koje si ti u masti prisvajas,a u sustini,si vjerovatno n na desetu gori i brutalniji prema zenama od mena...red wolf wrote:
Jedan asteroid je trebao riješiti ovakvu vrstu u kakvu ste se stvorili...
Guest- Guest
eh te drugotne
samo izvoljevaju nesto
samo izvoljevaju nesto
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sacete i vi imat obrazovni program u IK gabaritima
na redu su skole
na redu su skole
2014-04-19
2014-04-16
eno djecaci u holandiji nose suknjice poradi sprecavanja silovanja
pitam se jel to oni malom imigrantu nude guzu u zamjenu ili sta
pitam se jel to oni malom imigrantu nude guzu u zamjenu ili sta
2014-04-19
u nas se to uči u kući... samo kod njih je problem što roditelj1 i roditelj2 rada po cijele dane pa ih nema tko naučiti, a oni roditelji koji su stalno kod kuće i primaju socijalu djecu možda odgajaju "tradicionalno" afrički ili azijski...red wolf wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/bbc-djecake-uce-da-bi-pravi-muskarac-sprijecio-silovanje-zene/1038691.aspx
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život
» Pravi muškarac
» Zene sire noge ako im se muskarac svidja
» Žene,ako vam muškarac kaže ovo o vagini,ostavite ga
» Kriterij prioriteta: žene, crni, bijeli muškarac...
» Pravi muškarac
» Zene sire noge ako im se muskarac svidja
» Žene,ako vam muškarac kaže ovo o vagini,ostavite ga
» Kriterij prioriteta: žene, crni, bijeli muškarac...
Page 2 of 2