Najveci sportas ikada
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Najveci sportas ikada
Mea culpa!Noor wrote:di si ti? baci pogled gorefridrih_niche wrote:Ne radi on za Strabag...
Oni rade za njega...
Don Bracala!
:D <3
Guest- Guest
Zavezi drkotino dok spominjes ime najveceg ikada.Браћала wrote:bafalo wrote:dobar je jordan ali ima previše melanina u koži da bi mogao pored schumija i rogera
Tvoj ljubljenj klošar iz bazela takodje ima neki melanin u sebi, s obzirom da mu je keva južnoafrikanka...
U stavu pozor
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pusi kuracfridrih_niche wrote:Senna je uvjerljivo najveci ikad...
Ikona...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Volin te...Desert_fox wrote:Pusi kuracfridrih_niche wrote:Senna je uvjerljivo najveci ikad...
Ikona...
;)
<3
(Ništa gay, cisti Platon)
Guest- Guest
nesrećo jesi li ikad čuo za apartheid gospođi lynette su takvi kad je bila mala nosili sokove i pospremali krevetБраћала wrote:bafalo wrote:dobar je jordan ali ima previše melanina u koži da bi mogao pored schumija i rogera
Tvoj ljubljenj klošar iz bazela takodje ima neki melanin u sebi, s obzirom da mu je keva južnoafrikanka...
bafalo wrote:nesrećo jesi li ikad čuo za apartheid gospođi lynette su takvi kad je bila mala nosili sokove i pospremali krevetБраћала wrote:bafalo wrote:dobar je jordan ali ima previše melanina u koži da bi mogao pored schumija i rogera
Svaka južnoafrikanka je volela da vidi crnog pitona...
Guest- Guest
Desert_fox wrote:1. Michael Schumacher
1. Roger Federer
Da vas nebuni zasto su Oba pod istim brojen nevalja da ih omalovazin sa brojem 2
Svi se slažu osim glupog nichea koji očito ima nekrofilske tendencije.
Guest- Guest
Nije gospdja federer srpkinja nego dama i vidi se po sinovim manirimaБраћала wrote:bafalo wrote:nesrećo jesi li ikad čuo za apartheid gospođi lynette su takvi kad je bila mala nosili sokove i pospremali krevetБраћала wrote:bafalo wrote:dobar je jordan ali ima previše melanina u koži da bi mogao pored schumija i rogera
Svaka južnoafrikanka je volela da vidi crnog pitona...
2015-09-13
Pa, morao bih i ja ici sa Rogerom Federerom.
Vozaci F1 su od sredine 80-ih faktor greske u sustavu bolida, tko od njih manje grijesi i daje bolje povratne informacije, bolji je vozac, tako da ih ja ne bi izdvajao. Uz to, turbomotori su poslali bolide u krasni kurac, nema ni brzine ni onog mitskog vriska. Ipak, fan sam Raikkonena.
Ne mogu isto tako staviti timske igrace. Tim je jak koliko je jak najslabiji igrac na terenu, iako je meni najdrazi strani sportas zapravo Larry Bird. Znam da nije ni najbolji kosarkas, ali eto.
Vozaci F1 su od sredine 80-ih faktor greske u sustavu bolida, tko od njih manje grijesi i daje bolje povratne informacije, bolji je vozac, tako da ih ja ne bi izdvajao. Uz to, turbomotori su poslali bolide u krasni kurac, nema ni brzine ni onog mitskog vriska. Ipak, fan sam Raikkonena.
Ne mogu isto tako staviti timske igrace. Tim je jak koliko je jak najslabiji igrac na terenu, iako je meni najdrazi strani sportas zapravo Larry Bird. Znam da nije ni najbolji kosarkas, ali eto.
Guest- Guest
Desert_fox wrote:
Kakav Ali.... balija
Senna ne los vozac zalosna sudbina a i cinjenica da je vozio u isto vrime kad i Prost ga udaljava od pozicije
I onda nadodaj da je bio peder, a to i nije neka kvaliteta koja se trazi od sportasa.
Bas je vozio da naguzi protivnika.
Ali precijenjen, nesto znaci kmicama i liberalima u SAD-u, inace izgubio je jedno pet meceva, a trebao je i protiv Foremana i Listona za naslov, ali ajd. Od boksaca iz njegove kategorije sigurno su ispred Louis, Marciano, Stevenson, Tyson i Lewis.
Guest- Guest
Desert_fox wrote:Moze biti I on Ali dajem prednost solo sportasima.muckodjubre wrote:
Ako cemo gledati ekipno od Messija I Jordana boljih nema
Jebote Messi, moze jedino donijeti lastilo da Gaynaldo uglanca kopacke gospodinu Maradoni, pa Cruyffu. :)
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najveći sportaš u povijesti
» Najveci ikada
» Najveci nogometasi ikada.
» Najveci nogometasi ikada
» Najveci ubojica ikada
» Najveci ikada
» Najveci nogometasi ikada.
» Najveci nogometasi ikada
» Najveci ubojica ikada