Homoseksualizam na forumu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Homoseksualizam na forumu
Al kako se Scorpija trudi prikazat portugalskog pedercinu ka hetero macho muškarca...
:^O
Ako stvarno virujes da nije pederiko onda nije ni čudo sta si u konstantnoj borbi s Bracalom za GSKK trofej...
:D
Ako stvarno virujes da nije pederiko onda nije ni čudo sta si u konstantnoj borbi s Bracalom za GSKK trofej...
Guest- Guest
I onda ti ideš govorit nekome da je glup Ja sam još davno rekao da me boli kurac za Ronaldovu sexualnu orijentaciju. Gledam ga kao nogometaša koji je prekucao igricu i na tome mu skidam kapu. A hoće li se on jebat sa ženama ili muškarcima je njegova stvar. U ostalom to su tvoje želje i ja nemam ništa sa timfridrih_niche wrote:Al kako se Scorpija trudi prikazat portugalskog pedercinu ka hetero macho muškarca...
A ko je u komisiji za trofej? Ti i spermenko?
fridrih_niche wrote:Da ko je u komisiji...
Opet susramlje osjećan...
Tuga...
:(
niče šta misliš o hercegovcima koji popuju o hrvatskoj i hrvatstvu ljudima koji cijeli život žive u hrvatskoj a ne u bosni kao onifridrih_niche wrote:Da ko je u komisiji...
Tuga...
Niche je gay to nema sumnjebafalo wrote:niče šta misliš o hercegovcima koji popuju o hrvatskoj i hrvatstvu ljudima koji cijeli život žive u hrvatskoj a ne u bosni kao onifridrih_niche wrote:Da ko je u komisiji...
Tuga...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Desert_fox wrote:Niche je gay to nema sumnjebafalo wrote:niče šta misliš o hercegovcima koji popuju o hrvatskoj i hrvatstvu ljudima koji cijeli život žive u hrvatskoj a ne u bosni kao onifridrih_niche wrote:Da ko je u komisiji...
Tuga...
Niche i njegov partner
Guest- Guest
Ko ne plaća porez odi, nema pravo komentirat...bafalo wrote:niče šta misliš o hercegovcima koji popuju o hrvatskoj i hrvatstvu ljudima koji cijeli život žive u hrvatskoj a ne u bosni kao onifridrih_niche wrote:Da ko je u komisiji...
Tuga...
I bratu rodjenom branim to, jer ne živi odi...
;)
Guest- Guest
Sumnje mi se obistinile.Noor wrote:koje?!maggie13 wrote:Uzas.
2014-04-12
??maggie13 wrote:Sumnje mi se obistinile.Noor wrote:koje?!maggie13 wrote:Uzas.
one od prije?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Od uvijek...nisam htjela vidjeti očito.Noor wrote:??maggie13 wrote:Sumnje mi se obistinile.Noor wrote:koje?!maggie13 wrote:Uzas.
one od prije?
2014-04-12
maggie13 wrote:Od uvijek...nisam htjela vidjeti očito.Noor wrote:??maggie13 wrote:Sumnje mi se obistinile.Noor wrote:koje?!maggie13 wrote:Uzas.
one od prije?
Guest- Guest
Nichinjo koga bi radije mrknija kicinja ili glupog srpsog turcinafridrih_niche wrote:maggie13 wrote:Od uvijek...nisam htjela vidjeti očito.Noor wrote:??maggie13 wrote:Sumnje mi se obistinile.Noor wrote:
koje?!
one od prije?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kic nije peder, Bracala je...Desert_fox wrote:Nichinjo koga bi radije mrknija kicinja ili glupog srpsog turcinafridrih_niche wrote:maggie13 wrote:Od uvijek...nisam htjela vidjeti očito.Noor wrote:??maggie13 wrote:
Sumnje mi se obistinile.
one od prije?
Onda bi prije Bracalu, kad bi bija gay...
<3
Guest- Guest
Kic je pederfridrih_niche wrote:Kic nije peder, Bracala je...Desert_fox wrote:Nichinjo koga bi radije mrknija kicinja ili glupog srpsog turcinafridrih_niche wrote:maggie13 wrote:Od uvijek...nisam htjela vidjeti očito.Noor wrote:
??
one od prije?
<3
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Kic nije peder, Bracala je...Desert_fox wrote:Nichinjo koga bi radije mrknija kicinja ili glupog srpsog turcinafridrih_niche wrote:maggie13 wrote:Od uvijek...nisam htjela vidjeti očito.Noor wrote:
??
one od prije?
<3
opet ispastam sto se necija tudja zena lozi na mene...
Guest- Guest
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHASerbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Kic nije peder, Bracala je...Desert_fox wrote:Nichinjo koga bi radije mrknija kicinja ili glupog srpsog turcinafridrih_niche wrote:maggie13 wrote:
Od uvijek...nisam htjela vidjeti očito.
<3
opet ispastam sto se necija tudja zena lozi na mene...
Guest- Guest
To mislim na ove sto nas tjeraju s pdf-a.fridrih_niche wrote:maggie13 wrote:Od uvijek...nisam htjela vidjeti očito.Noor wrote:??maggie13 wrote:Sumnje mi se obistinile.Noor wrote:
koje?!
one od prije?
:-D
2014-04-12
e, ne damo se....baš u inatmaggie13 wrote:To mislim na ove sto nas tjeraju s pdf-a.fridrih_niche wrote:maggie13 wrote:Od uvijek...nisam htjela vidjeti očito.Noor wrote:??maggie13 wrote:
Sumnje mi se obistinile.
one od prije?
:-D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Narkomani na forumu
» SIFILIS NA FORUMU..
» Poruka forumu
» POSLJEDNJI DAN NA FORUMU
» Vrrijedjanje na forumu