U Splitu zagrmila hrvatska Marie Le Pen,dr.Sanja Bilac:'Hocemo hrvatsku suverenisticku politiku,dosta nam je briselskih podguznih muha i izvrsitelja'
Page 1 of 1
U Splitu zagrmila hrvatska Marie Le Pen,dr.Sanja Bilac:'Hocemo hrvatsku suverenisticku politiku,dosta nam je briselskih podguznih muha i izvrsitelja'
https://www.braniteljski-portal.com/u-splitu-zagrmila-hrvatska-marine-le-pen-dr-sanja-bilac-trebamo-suverenisticku-politku-mi-cemo-odlucivati-kako-ce-hrvatska-izgledati
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Re: U Splitu zagrmila hrvatska Marie Le Pen,dr.Sanja Bilac:'Hocemo hrvatsku suverenisticku politiku,dosta nam je briselskih podguznih muha i izvrsitelja'
Idemo organizurat prikuoljanje potpisa za referendum o croexitu..da vidis frke panike onda..
2015-09-08
Re: U Splitu zagrmila hrvatska Marie Le Pen,dr.Sanja Bilac:'Hocemo hrvatsku suverenisticku politiku,dosta nam je briselskih podguznih muha i izvrsitelja'
Plenkoljupci kolumnisti
'Ovaj ili ovi prosvjedi nisu samo protiv IK.Ovo su prosvjedi desnice usmjereni na rusenje premijera Plenkovica kao saveznika Brisela i vrijednosnih nacela EU.Rusenjem Plenkovica zeli se orbanizirat i putinizirat Hrvatska.Nekima je cilj da nas gurnu onima koji ruse temelje na cemu pociva EU'.
'Ovaj ili ovi prosvjedi nisu samo protiv IK.Ovo su prosvjedi desnice usmjereni na rusenje premijera Plenkovica kao saveznika Brisela i vrijednosnih nacela EU.Rusenjem Plenkovica zeli se orbanizirat i putinizirat Hrvatska.Nekima je cilj da nas gurnu onima koji ruse temelje na cemu pociva EU'.
2015-09-08
Totalno glavinjanje hrvatske se nastavlja.
Uđi u jugu. Izađi kz juge.
Uđi u EU , IZAĐI IZ EU .
sta dalje slijedi?
Recimo ujedinjenje sa tumguzijom, nepostojećom drzsvom u kojoj prevladavaju kršćanske vrijednosti
Jer osim tunguzije i nema druge .
Toliko primitivne i konfuzne.
Nase tj moje idkustvo s kršćanskim vrijednostima je da me jedan veliki vjernik uvjeravao da je 11 cm isto kao 22
Uđi u jugu. Izađi kz juge.
Uđi u EU , IZAĐI IZ EU .
sta dalje slijedi?
Recimo ujedinjenje sa tumguzijom, nepostojećom drzsvom u kojoj prevladavaju kršćanske vrijednosti
Jer osim tunguzije i nema druge .
Toliko primitivne i konfuzne.
Nase tj moje idkustvo s kršćanskim vrijednostima je da me jedan veliki vjernik uvjeravao da je 11 cm isto kao 22
A sad ozbiljno
Koja je to katolicka Picka ta dr mr koja bi UZIMALA A NE BI DIJELILA .
OSOBNO DRZIM DA JE UPRAV TO JEDNA KATOLICKA VRIJEDNOST.
ILI NIJE
POPOVI VAS VEC NAUCILI SAMO UZIMATI?
A blaženi socijalizam...tamo sveci sve bili unodnosu na ovu bagru dr mr
Koja je to katolicka Picka ta dr mr koja bi UZIMALA A NE BI DIJELILA .
OSOBNO DRZIM DA JE UPRAV TO JEDNA KATOLICKA VRIJEDNOST.
ILI NIJE
POPOVI VAS VEC NAUCILI SAMO UZIMATI?
A blaženi socijalizam...tamo sveci sve bili unodnosu na ovu bagru dr mr
idemo ka visegradskoj skupini
2015-09-08
Ma dasta
Idemo u Novi Varšavski pakt
Da i to probamo
Mi smo mali uvijek nam nesto fali
Da i to probamo
idemo i vracamo suverenisticku politiku..podguzne muhe mogu u briselSora wrote:Ma dasta
Da i to probamo
2015-09-08
..i drugo usli smo na prijevaru i ucjenu u eu..drugacije ne moze zavrsiti...
2015-09-08
i da..tu s ene radi samo o IK..koja je posljedica svega onog otprije..jednom rijecu izdaja..određene grupacija briselskih podguznih muha...koji c eionako svrsiti u briselu...i neka..bolje tamo nego ovdje..
2015-09-08
Pa da budem iskren i meni je dosta takve politike
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Similar topics
» Milanović: Srbija je "muha", a Hrvatska "orao"
» Švedska mijenja politiku nakon napada: "Dosta je masovne imigracije"
» Puhovski:Hrvatska maltretira Srbiju a HDZ sanja ono što danas radi Milanović
» Hrvatska oprez!Marie Le Pen lobira za Veliku Srbiju
» Plenki napusta hrvatsku politiku?
» Švedska mijenja politiku nakon napada: "Dosta je masovne imigracije"
» Puhovski:Hrvatska maltretira Srbiju a HDZ sanja ono što danas radi Milanović
» Hrvatska oprez!Marie Le Pen lobira za Veliku Srbiju