Puhovski: Crkva je za Hrvate samo folklor
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Puhovski: Crkva je za Hrvate samo folklor
n_razbojnik wrote:U crkvu mogu ili trebaju samo čedni i bezgrešni?MaximusDecimusMiridije wrote:Manje-više nije puno tu fulao. Gro ljudi koji se deklariraju kao tradicionalisti,vjernici itd....to rade samo zato jer su u glavi to povezali s određenom dozom elitizma. Kad nitko ne gleda...kurve&kokain.
Ne, daleko od toga. Ali nekakva pretpostavka je da bi po odlasku u crkvu, i pristupanju ispovjedi ljudi trebali biti ispunjeni na određen način. Biti svjesni propusta koje su do tada radili i za što su dobili eventualno odriješenje i nastojati se držati podalje od rađenja istih krupnih grešaka.
Velika večina to podrazumjeva...."eh dobro je, sad sam čist neko vrijeme...sad imam lufta opet za raditi pizdarije par mjeseci".
Guest- Guest
Otkrio toplu vodu, otkad to govorm.
Koja katolibanija.
Mi smo komunisti po vrijednostima koje kupujemo.
Koja katolibanija.
Mi smo komunisti po vrijednostima koje kupujemo.
2014-04-12
Grešnici ponavljači Kurve&kokain je skup sport, za prosječnog Hrvata grešnika je 'sovanje Boga n puta na dan sasvim dovoljno...jedna od stvari koja mi nikad neće biti jasnaMaximusDecimusMiridije wrote:n_razbojnik wrote:U crkvu mogu ili trebaju samo čedni i bezgrešni?MaximusDecimusMiridije wrote:Manje-više nije puno tu fulao. Gro ljudi koji se deklariraju kao tradicionalisti,vjernici itd....to rade samo zato jer su u glavi to povezali s određenom dozom elitizma. Kad nitko ne gleda...kurve&kokain.
Ne, daleko od toga. Ali nekakva pretpostavka je da bi po odlasku u crkvu, i pristupanju ispovjedi ljudi trebali biti ispunjeni na određen način. Biti svjesni propusta koje su do tada radili i za što su dobili eventualno odriješenje i nastojati se držati podalje od rađenja istih krupnih grešaka.
Velika večina to podrazumjeva...."eh dobro je, sad sam čist neko vrijeme...sad imam lufta opet za raditi pizdarije par mjeseci".
2014-04-15
S obzirom da si se više puta nedvojbeno deklarirao kao ateist, nemoj nam tu sad prditi i palamuditi ;Pmarcellus wrote:Zašto svaki ateist u ovoj jebenoj državi ima potrebu palamuditi o tome što znači biti pravi katolik i kako bi se on trebao ponašati?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Jer je iza Tukija stajala hrvatska Udba, a po direktnom nalogu tada već pokojnog druga Starog ;Pmarcellus wrote:Sora wrote:Je
Toliko ste drzali do 71. Da Savkin HNS na PRVIM izborima nije nitko sljivio
Aj ne seri sa 71 .
jer su ljudi skužili da je koalicija narodnog sporazuma kukavičje jaje ...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
n_razbojnik wrote:Grešnici ponavljači Kurve&kokain je skup sportMaximusDecimusMiridije wrote:n_razbojnik wrote:U crkvu mogu ili trebaju samo čedni i bezgrešni?MaximusDecimusMiridije wrote:Manje-više nije puno tu fulao. Gro ljudi koji se deklariraju kao tradicionalisti,vjernici itd....to rade samo zato jer su u glavi to povezali s određenom dozom elitizma. Kad nitko ne gleda...kurve&kokain.
Ama okej nisam mislio doslovno to kužiš u kojem sam smjeru išao.
Guest- Guest
Nikad ne idem u Crkvu ali Crkva je zakon.
Katolici su zakon.
Najbolji smo i najljepsi, ostali su pickin dim i samo nam zavide.
Katolici su zakon.
Najbolji smo i najljepsi, ostali su pickin dim i samo nam zavide.
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:Zašto svaki ateist u ovoj jebenoj državi ima potrebu palamuditi o tome što znači biti pravi katolik i kako bi se on trebao ponašati?
osjecas se pravokatolicki ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:marcellus wrote:Zašto svaki ateist u ovoj jebenoj državi ima potrebu palamuditi o tome što znači biti pravi katolik i kako bi se on trebao ponašati?
Udahneš, zažmiriš, a ono katolik.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:Zašto svaki ateist u ovoj jebenoj državi ima potrebu palamuditi o tome što znači biti pravi katolik i kako bi se on trebao ponašati?
to bilo pocetkom 90-ih danas moras ic u skolu redovno i jos u crkvu redovno i neke crkvene aktivnosti da bi dobio certifikat pravog katolika
nema vise 200 kuna u malo djepic ako te zaustavi policija s isusom na kapama
2014-04-12
nije tebe pitao...da je, pitanje bi bilo...osjećaš li se pravoslavno?crvenkasti wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:Zašto svaki ateist u ovoj jebenoj državi ima potrebu palamuditi o tome što znači biti pravi katolik i kako bi se on trebao ponašati?
sve ti treba crtati
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
al ti nisi išo u školu redovito?debotoijusto wrote:crvenkasti wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:Zašto svaki ateist u ovoj jebenoj državi ima potrebu palamuditi o tome što znači biti pravi katolik i kako bi se on trebao ponašati?
to bilo pocetkom 90-ih danas moras ic u skolu redovno i jos u crkvu redovno i neke crkvene aktivnosti da bi dobio certifikat pravog katolika
2017-10-06
Noor wrote:al ti nisi išo u školu redovito?debotoijusto wrote:crvenkasti wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:Zašto svaki ateist u ovoj jebenoj državi ima potrebu palamuditi o tome što znači biti pravi katolik i kako bi se on trebao ponašati?
u moje vrime u katolicku skolu si isa za svecenike u medicinsku sestre i doktora gradjevinsku zidjat ...danas ides u katolicku za faks zavrsit da bi radio kao konobar
misli te li vi na svoju djecu i njihovu buducnost ?
2014-04-12
Noor wrote:nije tebe pitao...da je, pitanje bi bilo...osjećaš li se pravoslavno?crvenkasti wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:Zašto svaki ateist u ovoj jebenoj državi ima potrebu palamuditi o tome što znači biti pravi katolik i kako bi se on trebao ponašati?
sve ti treba crtati
Ja sam Hrvat i katolik. Tako se izjašnjavam, a osjećam se kao budala.
Dišem ja, ali ništa ...
crvenkasti-
2014-04-17
debotoijusto wrote:
u moje vrime u katolicku skolu si isa za svecenike u medicinsku sestre i doktora gradjevinsku zidjat ...danas ides u katolicku za faks zavrsit da bi radio kao konobar
Mi smo se i borili za samostalnu i demokratsku Hrvatsku zbog naše djece.
crvenkasti-
2014-04-17
naravno, a ti jel misliš na svoju?debotoijusto wrote:Noor wrote:al ti nisi išo u školu redovito?debotoijusto wrote:crvenkasti wrote:debotoijusto wrote:
2017-10-06
pa jasno kad lažeš sam sebe..budi iskren i reci..ja sam srbin, nećemo ti ništacrvenkasti wrote:Noor wrote:nije tebe pitao...da je, pitanje bi bilo...osjećaš li se pravoslavno?crvenkasti wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:Zašto svaki ateist u ovoj jebenoj državi ima potrebu palamuditi o tome što znači biti pravi katolik i kako bi se on trebao ponašati?
sve ti treba crtati
Dišem ja, ali ništa ...
vidiš da džangu ili stanojku ni las s glave nije pala
2017-10-06
Hektorović wrote:"Ljudi u Hrvatskoj Crkvu doživljavaju kao nešto za nedjelju, Božić, Uskrs, krstitke i vjenčanja. A ono što biskupi govore ide na jedno uho unutra, a na drugo van.
1038310.aspx
Čuli, ljudi u Hrvatskoj...dva vjernika nisu ista, a kamo li "ljudi". Nepismen čovjek, to ti je.
Eroo- Posts : 78895
2016-07-22
Eroo wrote:Hektorović wrote:"Ljudi u Hrvatskoj Crkvu doživljavaju kao nešto za nedjelju, Božić, Uskrs, krstitke i vjenčanja. A ono što biskupi govore ide na jedno uho unutra, a na drugo van.
1038310.aspx
Čuli, ljudi u Hrvatskoj...dva vjernika nisu ista, a kamo li "ljudi". Nepismen čovjek, to ti je.
@eroliki di ti je koly dok se bori za pitanja zena ?
2014-04-12
Noor wrote:pa jasno kad lažeš sam sebe..budi iskren i reci..ja sam srbin, nećemo ti ništacrvenkasti wrote:Noor wrote:nije tebe pitao...da je, pitanje bi bilo...osjećaš li se pravoslavno?crvenkasti wrote:debotoijusto wrote:
sve ti treba crtati
Dišem ja, ali ništa ...
vidiš da džangu ili stanojku ni las s glave nije pala
Teško da ću ja ikad biti pravi Hrvat. Možda tek moja djeca.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ...SAMO ZA TREJA,MIHU i PRIPADAJUCU IM FOXDOJČERKU...JEDINE I NEPATVORENE HRVATE.... :D
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» (VIDEO) HRVATSKI FOLKLOR U LOS ANGELESU Pogledajte nastup 'Kolofornia' u izvedbi nekoliko hrvatskih ansambla iz Amerike
» Esej Viktora Orbána: ‘Domovina, kršćanstvo, obitelj i suverenitet nisu folklor nego srž Srednje Europe”
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» (VIDEO) HRVATSKI FOLKLOR U LOS ANGELESU Pogledajte nastup 'Kolofornia' u izvedbi nekoliko hrvatskih ansambla iz Amerike
» Esej Viktora Orbána: ‘Domovina, kršćanstvo, obitelj i suverenitet nisu folklor nego srž Srednje Europe”
Page 3 of 3