Poruka za nichea
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Poruka za nichea
Dali sad shvacas koliko je Skorpija velik????
On se ovoga srami
za razliku od ovi dvojice idiota drkaca na cr7
On se ovoga srami
za razliku od ovi dvojice idiota drkaca na cr7
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Re: Poruka za nichea
Cast mi je tebe poznavati barem virtualno.scorpion wrote:Sudac sjebo utakmicu. Volim Real, ali jebeš ovakav prolaz
Cast postenje skromnost sve ono sta odlikuje sljedbenika velikog vodje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Desert_fox wrote:Cast mi je tebe poznavati barem virtualno.scorpion wrote:Sudac sjebo utakmicu. Volim Real, ali jebeš ovakav prolaz
Cast postenje skromnost sve ono sta odlikuje sljedbenika velikog vodje
Guest- Guest
Skidan kapu, Scorpiji...
Nije kreten ka Bafalo, Bracala, Zekan i slični...
Sramotan penal za kraj onakve utakmice...
Tragedija...
;)
Nije kreten ka Bafalo, Bracala, Zekan i slični...
Sramotan penal za kraj onakve utakmice...
Tragedija...
;)
Guest- Guest
Uskoro cemo bre u vecitom derbiju da svedocimo suzama ovog kopileta.
2015-09-13
Nije to derbi,nema neizvjesnosti .Desert_fox wrote:Uskoro cemo bre u vecitom derbiju da svedocimo suzama ovog kopileta.
Guest- Guest
Juve storia di una grande amor
2015-09-13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1