VELIKA ANKETA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: VELIKA ANKETA
Teskascorpion wrote:Jel niče komunjara?Desert_fox wrote:Komunjare su sklone narkomaniji.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zato i jest onako glupDesert_fox wrote:Teskascorpion wrote:Jel niče komunjara?Desert_fox wrote:Komunjare su sklone narkomaniji.
Nemoj vise pokopa si gascorpion wrote:Zato i jest onako glupDesert_fox wrote:Teskascorpion wrote:Jel niče komunjara?Desert_fox wrote:Komunjare su sklone narkomaniji.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nisam ja, pokopao se sam. Iako imam određeno poštovanje prema drugu Dzhugashviliju, mora se priznat kako je komunizam ideologija za nisko inteligentneDesert_fox wrote:Nemoj vise pokopa si gascorpion wrote:Zato i jest onako glupDesert_fox wrote:Teskascorpion wrote:Jel niče komunjara?Desert_fox wrote:Komunjare su sklone narkomaniji.
o adolfu je sve rečeno a za pepa ću uvijek i bez greške istaći kakva je to prevara. guardiola = prevara
Similar topics
» Velika anketa
» velika anketa...
» VELIKA I SVETA IZBORNA ANKETA
» Velika anketa u Europi najbolje govori što ljudi misle o ratu: Zelenski bi mogao biti blago šokiran
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» velika anketa...
» VELIKA I SVETA IZBORNA ANKETA
» Velika anketa u Europi najbolje govori što ljudi misle o ratu: Zelenski bi mogao biti blago šokiran
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2