CRO COP jebe majku Čardaku
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: CRO COP jebe majku Čardaku
kaja wrote:Metilda me hakirala da me zamrzite , koja je to udbasica , nemate pojma
:)
drugarica Metilda molim. bila je član SKJ i knjigovođa u preduzeću zamračila pare fakturirala i falsificirala bilance itd. itd. kaže morala sam takvo je bilo vrijeme trebalo je živjet.
to joj je nekakav alibi? danas je turbo katolička fundamentalistica. da se promijeni sistem opet će bit drugarica iz partije i reć će da je morala tako jer bla bla...
Guest- Guest
Gnječ wrote:bila je član SKJ i knjigovođa u preduzeću zamračila pare fakturirala i falsificirala bilance itd. itd. kaže morala sam takvo je bilo vrijeme trebalo je živjet.
to joj je nekakav alibi? danas je turbo katolička fundamentalistica. da se promijeni sistem opet će bit drugarica iz partije i reć će da je morala tako jer bla bla...
SKJ, HZD ista partija. Paraziti su samo promijenili dres, prvo komunjare, sad katolibani a ako nas mujage okupiraju u bliskoj budućnosti, Metilda će se zamotati a sinove dati obrezati
catabbath-
2015-08-22
daj pustite vise Metildu na miru..ko pirane ste krvozedni
Covjek uspio hrvatsku povijest opisati u dva reda .catabbath wrote:Gnječ wrote:bila je član SKJ i knjigovođa u preduzeću zamračila pare fakturirala i falsificirala bilance itd. itd. kaže morala sam takvo je bilo vrijeme trebalo je živjet.
SKJ, HZD ista partija. Paraziti su samo promijenili dres, prvo komunjare, sad katolibani a ako nas mujage okupiraju u bliskoj budućnosti, Metilda će se zamotati a sinove dati obrezati
Nije lose
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Država ti jebe majku
» Putin jebe majku Srbima
» Putin jebe majku Vučiću
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» putin jebe majku milogorcima
» Putin jebe majku Srbima
» Putin jebe majku Vučiću
» Kaja će da vam jebe majku četničku
» putin jebe majku milogorcima