Breaking: Russian MoD confirms Israel attacked Syrian airbase in east Homs, releases details on what happened
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Breaking: Russian MoD confirms Israel attacked Syrian airbase in east Homs, releases details on what happened
dvosjedi F 16...jesu.RayMabus wrote:Pilatuse i dva dvosjeda F 16 jer te u slučaju zračnih napada neće sigurno Bosančerosi gađat a dvosjedi F 16 kao i Pilatusi ti nisu borbena avijacija i samo jedna briga više a ovako ih na brzinu samo vozilom odšlepaš tamoEroo wrote:RayMabus wrote:
Upravo ta 1/5 na ulazu nama sasvim dovoljna za helikoptere plus eventualno sklanjanje na sigurno dijela aviona
Hahaha...nabaviš avione onda ih sklanjaš od neprijatelja...
Bolje da ih maskiraš kao Srbi onomad...i tako pobijediše NATO.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Breaking: Russian MoD confirms Israel attacked Syrian airbase in east Homs, releases details on what happened
Tolika baza za graničnu policiju?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Rekao bih ti sad nešto o avionu F 16 Izraelske avijacije pod serijskim brojem 041 i to je onaj na kojem je danas prvi put letio pilot hrz u IzraeluEroo wrote:dvosjedi F 16...jesu.RayMabus wrote:Pilatuse i dva dvosjeda F 16 jer te u slučaju zračnih napada neće sigurno Bosančerosi gađat a dvosjedi F 16 kao i Pilatusi ti nisu borbena avijacija i samo jedna briga više a ovako ih na brzinu samo vozilom odšlepaš tamoEroo wrote:RayMabus wrote:
Upravo ta 1/5 na ulazu nama sasvim dovoljna za helikoptere plus eventualno sklanjanje na sigurno dijela aviona
Hahaha...nabaviš avione onda ih sklanjaš od neprijatelja...
Bolje da ih maskiraš kao Srbi onomad...i tako pobijediše NATO.
Ali onda će nam se Serbinjo Džango Stanojko i Pizzon smijat
Dragi ja mislim da taj dvosjed nikad neće u borbu a sad ćeš vidjeti zašto
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ili možda nećeš vidjeti zašto
Neda mi se večeras slušati ruganje Serbjnja
Drugi put
Inače to ti je dvosjed koji se Izraelcima srušio pao na leđa a oni su ga oživili i radi
Ali jednostavno dokaz koliko su tu usavršeni kad nakon takvog pada oživje avion
U biti dat ću ti sliku pa ćeš shvatit zašto taj 041 kod nas nikad neće biti borbeni
Neda mi se večeras slušati ruganje Serbjnja
Drugi put
Inače to ti je dvosjed koji se Izraelcima srušio pao na leđa a oni su ga oživili i radi
Ali jednostavno dokaz koliko su tu usavršeni kad nakon takvog pada oživje avion
U biti dat ću ti sliku pa ćeš shvatit zašto taj 041 kod nas nikad neće biti borbeni
2014-04-11
F 16 dvosjed izraelske ratne avijacije
Isti onaj na kojem je danas poletio u zadnjem sjedištu pilot hrz prvi put
Avion potpuno doveden u ispravno stanje nakon ovoga
Gledaj SAD
Isti onaj na kojem je danas poletio u zadnjem sjedištu pilot hrz prvi put
Avion potpuno doveden u ispravno stanje nakon ovoga
Gledaj SAD
2014-04-11
Barak 041 dvosjed je avion koji je imao udes, piloti su se katapultirali a sam avion je pao na leđa kao na slici
Unatoč tome Izraelci su ga vratili u život i radi bez greške
Zato ja pričam o skloništu za dvosjede jer znam da ovaj služi samo za osnovnu obuku a ne fight
Tako da ok
Unatoč tome Izraelci su ga vratili u život i radi bez greške
Zato ja pričam o skloništu za dvosjede jer znam da ovaj služi samo za osnovnu obuku a ne fight
Tako da ok
2014-04-11
Ako je moguće uzeti od njih još kroz dogovore artiljerije nešto....možda par radara, ako je moguće zamjeniti naše nesretne 84-ke sa Merkavama....to bi onda posao bio. Da ne završi samo na avionima :)
Guest- Guest
A jes vidio šta su napravili od barak 041 dvosjed u kojem su danas letili sa hr pilotom iznad IzraelaMaximusDecimusMiridije wrote:Ako je moguće uzeti od njih još kroz dogovore artiljerije nešto....možda par radara, ako je moguće zamjeniti naše nesretne 84-ke sa Merkavama....to bi onda posao bio. Da ne završi samo na avionima :)
Neznam oče li nam taj dvosjed dat jer to je neka legenda kod njih ali ipak treba gledati da dvosjedi ipak nisu čisti lovci te tridesetak i više godina staro tako da je to više borbena pričuva
Nu
2014-04-11
Šta se tiče te Željava to je za mene samo odličan aviobunker za sjevernu Hrvatsku jer baš u situaciji zračnih napada na Hr očito neratuješ sa bih muslimanima i onda Pajperi i to tu odma sklanjaj tamo
Zato ja sve ove bočne prostorije ziđam i treba mi samo ovaj ulazni dio na ulazim 1,2 i 3
I to mi je sasvim dovoljno
Zato ja sve ove bočne prostorije ziđam i treba mi samo ovaj ulazni dio na ulazim 1,2 i 3
I to mi je sasvim dovoljno
2014-04-11
Zagreb i šira okolica , Beograd i šira okolica , Mađarska panonska nizina pa to ti živa kurčina od aviobunkera u slučaju zračnih napada
Ono moš u tunele i tako no to je neko privremeno rješenje ali pravo je aviobunker u stijeni i da ima poletno sletnu stazu do ulaza
U prevodu Srbija ima avion Lasta i to nikakve koristi u slučaju zračnih napada dakle svi lete u tu bazu i sklanjaju se i opet vrlo lako lete nakon napada nazad il drugdje po potrebi
I to je ukratko Željava za Zagreb i okolicu
Ono moš u tunele i tako no to je neko privremeno rješenje ali pravo je aviobunker u stijeni i da ima poletno sletnu stazu do ulaza
U prevodu Srbija ima avion Lasta i to nikakve koristi u slučaju zračnih napada dakle svi lete u tu bazu i sklanjaju se i opet vrlo lako lete nakon napada nazad il drugdje po potrebi
I to je ukratko Željava za Zagreb i okolicu
2014-04-11
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
U Splitu ima aviobunker u sklopu aerodroma a ispod je helikopterska baza plus ima obalu i luku za brodove ali to ni blizu nije kao ovaj kompleks Željava u koji je ulupano hrpa para a na kraju ispala pećina
2014-04-11
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» British Typhoon jets approach Russian airbase in Syria
» Syrian jihadists feud & bomb each other over funds as Russian jets destroy supply lines
» BREAKING!! Russian Nuclear Units On The Move, Non-Essential Civilians Told To Leave, Putin’s Ready To Nuke ISIS!
» Homs je oslobođen
» Pentagon Releases Footage of Raid on Al-Baghdadi
» Syrian jihadists feud & bomb each other over funds as Russian jets destroy supply lines
» BREAKING!! Russian Nuclear Units On The Move, Non-Essential Civilians Told To Leave, Putin’s Ready To Nuke ISIS!
» Homs je oslobođen
» Pentagon Releases Footage of Raid on Al-Baghdadi
Page 5 of 5