NOVA Tv: u Mađarskoj je strahovlada orbanova režima
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: NOVA Tv: u Mađarskoj je strahovlada orbanova režima
catabbath wrote:debotoijusto wrote:ima glupljih od hrvata
Valjda zato Mađari imaju svoju državu stoljećima, valjda jer su glupi, za razliku od vas pametnih.
mađari su trenutno valjda jedini u europi koji imaju svoju državu
ostali uglavnom imaju nešto drugo, sorosevu prćiju, briselski rezervat, kozojebistan na sjeveru itd
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
n_razbojnik wrote:čuj todebotoijusto wrote:madjarski HDZ lovi dvotrecinsku vlast
ima glupljih od hrvata
drž se popova i dječice moj deboto
kod vas u rijeci svi pametni svi glasaju za obersnela
baš sam preko vikenda imao prilike uživati u nenadjebivom riječkom prosperitetu
pogled iz šoping centra na Krnjevu na riječku industriju je nenadjebiv
Pa ovisi valjda kako žive , vi bi valjda i govna jeli na lopatu al bitno da mujica nema .dijagram wrote:Ako vise ne zele biti seljaci nego napredni i ne zele zivot bez uvoznih mujica skinut ce Orbana s vlasti.
A sta ti vrijedi da mujica nema ako nemaš ni ničeg drugoga ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
He he he nema labavo
https://www.klix.ba/vijesti/pobjednici-izbora-u-madjarskoj-najavili-zakon-o-zabrani-rada-nevladinih-organizacija/180409028
https://www.klix.ba/vijesti/pobjednici-izbora-u-madjarskoj-najavili-zakon-o-zabrani-rada-nevladinih-organizacija/180409028
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:He he he nema labavo
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
RayMabus wrote:He he he nema labavo
odlično...priteži
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nezaposlenost u mađarskoj 4%, izvoz skoro 100milijardi $, BDP per capita skoro 30 000$, imaju flat tax porez na plaće, najniži porez na dobit.. zna Orban
Guest- Guest
debotoijusto wrote:madjarski HDZ lovi dvotrecinsku vlast
ima glupljih od hrvata
ne postoji mađarski HDZ. HDZ je rvacki izum i brand i postoji samo u Rvackoj. HDZ je Doomsday machine. da je HDZ u Mađarskoj na vlasti mađari više ne bi postojali.
Guest- Guest
I? Koji ti je logični zaključak iz toga?Gnječ wrote: da je HDZ u Mađarskoj na vlasti mađari više ne bi postojali.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Fašisti.RayMabus wrote:He he he nema labavo
Trinity-
2014-04-17
Eroo wrote:I? Koji ti je logični zaključak iz toga?Gnječ wrote: da je HDZ u Mađarskoj na vlasti mađari više ne bi postojali.
pa to da mađari svojim gripenima od 2014. nadziru slovenski zračni prostor. mađarski air policing uz naravno talijane na slovenskom nebu.
Guest- Guest
Lako za to, tebe žuljaju f-16-ice. Jao tebi, kad ti probiju zvučni zid usrid noći iznad spavaće sobe...Gnječ wrote:Eroo wrote:I? Koji ti je logični zaključak iz toga?Gnječ wrote: da je HDZ u Mađarskoj na vlasti mađari više ne bi postojali.
pa to da mađari svojim gripenima od 2014. nadziru slovenski zračni prostor. mađarski air policing uz naravno talijane na slovenskom nebu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Upravo to, HDZ-e je nakupina bandita i marodera koju vodi napuderisani paun iz Brisela a koji je na vlast došao mini pučem iz američkog konzulata, znači apsoulotno nema nikakve dodirne točke sa domoljubnim patriotskim snagama koje vodi g. Orban, to bi bilo kao da uspoređuješ srednje europsku civilizaciju i kulture hotentota u južnoj namibijiGnječ wrote:debotoijusto wrote:madjarski HDZ lovi dvotrecinsku vlast
ima glupljih od hrvata
ne postoji mađarski HDZ. HDZ je rvacki izum i brand i postoji samo u Rvackoj. HDZ je Doomsday machine. da je HDZ u Mađarskoj na vlasti mađari više ne bi postojali.
Kermit-
2014-04-17
djutureBaprije 1 sat, 11 min
Mongolske hulje,vise od hiljadu godina zive u Evropi, a jos su oni stepski mongolski divljaci..
-7
Mongolske hulje,vise od hiljadu godina zive u Evropi, a jos su oni stepski mongolski divljaci..
Kermit-
2014-04-17
Eroo wrote:Lako za to, tebe žuljaju f-16-ice. Jao tebi, kad ti probiju zvučni zid usrid noći iznad spavaće sobe...Gnječ wrote:Eroo wrote:I? Koji ti je logični zaključak iz toga?Gnječ wrote: da je HDZ u Mađarskoj na vlasti mađari više ne bi postojali.
kad kupiš prastare f16 za 500 milijuna dolara mora da su dobri i ako nisu mi ćemo sami sebe i svie ostale uvjeriti da su odlični. to stanje svijesti ti se zove kognitivna disonanca.
Cognitive dissonance is described this way:
Mental conflict that occurs when beliefs or assumptions are contradicted by new information. The concept was introduced by the psychologist Leon Festinger (1919–89) in the late 1950s. He and later researchers showed that, when confronted with challenging new information, most people seek to preserve their current understanding of the world by rejecting, explaining away, or avoiding the new information or by convincing themselves that no conflict really exists.
Guest- Guest
Jedini problem sa strahovladom je što su izbori bili potpuno legit, nije uskraćeno bilo pravo ni promatračima ni ikome, niti tko tvrdi da je bilo nekakvih neregularosti...stoga tehnički ako i je strahovlada onda ljudima to odgovara, što automatski znači nije strahovlada
Guest- Guest
Zašto mi volimo orbana, padaju mi neke stvari na pamet..ako bi netko bio ljubazan da znam kako da se postavim
A) jer smo madaroni
B) jer se preseravamo kultura, ugarska, kurci palci
C) jer je bio dobar s Franjom
D) jer je digao žicu, zutokosuljasi patroliraju i snimaju nepoćudne , dnevno spomene križ 15 puta i bas je ono čvrsta naci ruka a sto je nas san
A) jer smo madaroni
D) jer je digao žicu, zutokosuljasi patroliraju i snimaju nepoćudne , dnevno spomene križ 15 puta i bas je ono čvrsta naci ruka a sto je nas san
2015-08-15
E) Jer nije picka ko nase picke u politici.kaja wrote:Zašto mi volimo orbana, padaju mi neke stvari na pamet..ako bi netko bio ljubazan da znam kako da se postavim
A) jer smo madaroni
I naravno, vole ga neki, a neki ni pod razno.
dijagram-
2015-08-09
Aha, pa dobro, picka nijedijagram wrote:E) Jer nije picka ko nase picke u politici.kaja wrote:Zašto mi volimo orbana, padaju mi neke stvari na pamet..ako bi netko bio ljubazan da znam kako da se postavim
A) jer smo madaroni
2015-08-15
Eto, ako jos sto nije jasno, pitaj, tko zna znakaja wrote:Aha, pa dobro, picka nijedijagram wrote:E) Jer nije picka ko nase picke u politici.kaja wrote:Zašto mi volimo orbana, padaju mi neke stvari na pamet..ako bi netko bio ljubazan da znam kako da se postavim
A) jer smo madaroni
dijagram-
2015-08-09
Onda cu jos jedno, jel mi volimo i malog Kim Junga onda, on ne hebe živu silu ?dijagram wrote:Eto, ako jos sto nije jasno, pitaj, tko zna znakaja wrote:Aha, pa dobro, picka nijedijagram wrote:E) Jer nije picka ko nase picke u politici.kaja wrote:Zašto mi volimo orbana, padaju mi neke stvari na pamet..ako bi netko bio ljubazan da znam kako da se postavim
A) jer smo madaroni
2015-08-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Prvi rezultati izbora u Mađarskoj: Orbanova stranka uvjerljivo vodi
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Ostvaruje li se Orbanova noćna mora
» Orbanova vlada želi kontrolirati i pozorišta
» Sola:'Orbanova 'sala' smijesna je samo Milanovicu'
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Ostvaruje li se Orbanova noćna mora
» Orbanova vlada želi kontrolirati i pozorišta
» Sola:'Orbanova 'sala' smijesna je samo Milanovicu'
Page 2 of 5