Sve aždaje nagrnule na Srbiju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sve aždaje nagrnule na Srbiju
eh, i ti si se tog sjetio :)vuksadinare wrote:pa vulin pre koju godinu u jadovni i nedavno isto u šibeniku..jos sluzbeni predstavnik vlastipizzon wrote:vuksadinare wrote:Boško J.
'Oj Srbijo stala pod jednu šljivu kad ti ovaj ustaša i đubre šeta tvojom zemljom tebi ispred nosa.Kako bre ovaj ušao i sad nam deli lekcije i preti zajedno sa ovim balijskim smradom'
lepo ti kazem
pustite nekog ranije naseg pred. da kenja protiv hrvatske i tudjmana bilo gde u hrvatskoj
imajte mooda, nemoj da ste picke
https://www.kamenjar.com/video-vulin-u-sibeniku-u-hrvatskoj-je-bio-gradanski-rat/
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pizzon uvijek naleti na volej ko golupce ili pizzon na sacmu..Noor wrote:pa dozvolila je i Vulinu da s oficirom srpske vojske šeta Šibenikom i drži predavanja o Miletu Petardi i njegovom herojstvu...što ne bi i Tadićupizzon wrote:vuksadinare wrote:..ali kad se kaktus prebacio na sanđak nesto grdo se sprema...gdje on dođe dođe a poslije..'krivi drugi..'
uf, ovim je samo demonstrirana njegova nebitnost
plus, da li bi hrvatska dozvolila Tadicu da poseti Istru
i drzi predavanja o zlocincu Tudjmanu ili neka srpska sela
i t.d.
piclke, to bi nastao haos, mi nista, samo vi kenjate o mesicu i sandzaku
bolim me stojko za mesica i njegovu kenjazu po sandzaku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
letele štuke na današnji dan..ali lećeli su i snajperski meci sarajevom
https://www.youtube.com/watch?v=zJDS5AxlSlU
https://www.youtube.com/watch?v=zJDS5AxlSlU
2015-09-08
O Mesiću radije ne bih, to uostalom i nema smisla, ali za Sulejmana Ugljanina mogu reći da je turski čovjek koji je još od samog početka rata u emisiji Slikom na sliku koju je vodio samodopadna plitkoumna budaletina Dubravko Merlić zagovarao: "Stvaranje velike države Balkanije na ovim prostorima."
Prevedeno za one koji ne razumiju, riječ je o povratku turske države na ove prostore u granicama još većim od onih kakve je Bolesnik sa Bospora imao za vrijeme Sulejmana zakonodavca.
I to sve prije Erdogana.
Dakle, kad je Ugljanin u pitanju, u potpunosti podržavam srbijansku stranu.
Prevedeno za one koji ne razumiju, riječ je o povratku turske države na ove prostore u granicama još većim od onih kakve je Bolesnik sa Bospora imao za vrijeme Sulejmana zakonodavca.
I to sve prije Erdogana.
Guest- Guest
nije mi jasno sto ej uopce mesic radio na sanđaku?..ajd u vojvodini gdje zive i hrvati?..hajde pa i na kosovu..ionako mu ej kampanju financirao albanski lobi...i drugo kosovo ej sada jedno od vecih svjetskih kriznih zarista gdje se sukobljavaju interesi vodecih svjetskih sila pa da se i ti nađes u sitnom fokusu i zadovoljis svoju tastinu..alu u sanđaku?..tu jedino je mogao doci ako su ga poslali bakir i sda oni imaju najvise interesa u svezi sanđakaslidingdoorsoperator wrote:O Mesiću radije ne bih, to uostalom i nema smisla, ali za Sulejmana Ugljanina mogu reći da je turski čovjek koji je još od samog početka rata u emisiji Slikom na sliku koju je vodio samodopadna plitkoumna budaletina Dubravko Merlić zagovarao: "Stvaranje velike države Balkanije na ovim prostorima."
I to sve prije Erdogana.
2015-09-08
vuksadinare wrote:nije mi jasno sto ej uopce mesic radio na sanđaku?..ajd u vojvodini gdje zive i hrvati?..hajde pa i na kosovu..ionako mu ej kampanju financirao albanski lobi...i drugo kosovo ej sada jedno od vecih svjetskih kriznih zarista gdje se sukobljavaju interesi vodecih svjetskih sila pa da se i ti nađes u sitnom fokusu i zadovoljis svoju tastinu..alu u sanđaku?..tu jedino je mogao doci ako su ga poslali bakir i sda oni imaju najvise interesa u svezi sanđakaslidingdoorsoperator wrote:O Mesiću radije ne bih, to uostalom i nema smisla, ali za Sulejmana Ugljanina mogu reći da je turski čovjek koji je još od samog početka rata u emisiji Slikom na sliku koju je vodio samodopadna plitkoumna budaletina Dubravko Merlić zagovarao: "Stvaranje velike države Balkanije na ovim prostorima."
I to sve prije Erdogana.
Vjerojatno ni on sam ne zna točno. Uživio se u neku ulogu i misli da njegova još nekog vraga i znači.
Guest- Guest
...mislim da je u ovom slucaju dobro placen...u njegovim godinama danas ici u srbiju na sanđak a bez nekih znacajnijih politickih pozicija je..hm..hm..na to se moze dodatno odluciti ako je dobro papirnato potkusuren...mislim da je lobisticki ovo odigrtao u sanđuku..najvjerojatmnije za bakira i sda..mozda istovrmeno da se iskupi sto ne zeli biti pocasni građanin sarajeva a na prijedlog bakirovog sdaslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:nije mi jasno sto ej uopce mesic radio na sanđaku?..ajd u vojvodini gdje zive i hrvati?..hajde pa i na kosovu..ionako mu ej kampanju financirao albanski lobi...i drugo kosovo ej sada jedno od vecih svjetskih kriznih zarista gdje se sukobljavaju interesi vodecih svjetskih sila pa da se i ti nađes u sitnom fokusu i zadovoljis svoju tastinu..alu u sanđaku?..tu jedino je mogao doci ako su ga poslali bakir i sda oni imaju najvise interesa u svezi sanđakaslidingdoorsoperator wrote:O Mesiću radije ne bih, to uostalom i nema smisla, ali za Sulejmana Ugljanina mogu reći da je turski čovjek koji je još od samog početka rata u emisiji Slikom na sliku koju je vodio samodopadna plitkoumna budaletina Dubravko Merlić zagovarao: "Stvaranje velike države Balkanije na ovim prostorima."
I to sve prije Erdogana.
Vjerojatno ni on sam ne zna točno. Uživio se u neku ulogu i misli da njegova još nekog vraga i znači.
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa vulin pre koju godinu u jadovni i nedavno isto u šibeniku..jos sluzbeni predstavnik vlastipizzon wrote:vuksadinare wrote:Boško J.
'Oj Srbijo stala pod jednu šljivu kad ti ovaj ustaša i đubre šeta tvojom zemljom tebi ispred nosa.Kako bre ovaj ušao i sad nam deli lekcije i preti zajedno sa ovim balijskim smradom'
lepo ti kazem
pustite nekog ranije naseg pred. da kenja protiv hrvatske i tudjmana bilo gde u hrvatskoj
imajte mooda, nemoj da ste picke
https://www.kamenjar.com/video-vulin-u-sibeniku-u-hrvatskoj-je-bio-gradanski-rat/
ne mozes da uporedjujes vulina i mesica
mesic je bivsi pred. republike a vulin je daleko od toga, nemoguce da postane pred.
on je daleko ispod cenzusa, on je volja vucica, odnsono, sta znam koga.
mesiceva uloga u raspadu yuge je impozantna.
srbi u hrvatskoj imaju za sobom i ndh i tudjmana, i nije za cudjenje da se osvrne na ta vremena.
a sta su to sandjaklije prezivele zlo u srbiji ? ne dopustamo da naprave tursku od srbije, da bude ispostava
bhfederacije.
koliko znam nije bilo smrtonosnih " radnih logora " za sandjaklije.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...mislim da je u ovom slucaju dobro placen...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:nije mi jasno sto ej uopce mesic radio na sanđaku?..ajd u vojvodini gdje zive i hrvati?..hajde pa i na kosovu..ionako mu ej kampanju financirao albanski lobi...i drugo kosovo ej sada jedno od vecih svjetskih kriznih zarista gdje se sukobljavaju interesi vodecih svjetskih sila pa da se i ti nađes u sitnom fokusu i zadovoljis svoju tastinu..alu u sanđaku?..tu jedino je mogao doci ako su ga poslali bakir i sda oni imaju najvise interesa u svezi sanđakaslidingdoorsoperator wrote:O Mesiću radije ne bih, to uostalom i nema smisla, ali za Sulejmana Ugljanina mogu reći da je turski čovjek koji je još od samog početka rata u emisiji Slikom na sliku koju je vodio samodopadna plitkoumna budaletina Dubravko Merlić zagovarao: "Stvaranje velike države Balkanije na ovim prostorima."
I to sve prije Erdogana.
Kod njega nikada nije išlo bez toga, a danas vjerojatno i pogotovo.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Ima nade za Srbiju?
» Srbiju što pre primiti u EU
» Kad će Rafali za Srbiju ?
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Ima nade za Srbiju?
» Srbiju što pre primiti u EU
» Kad će Rafali za Srbiju ?
Page 2 of 2