još samo
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
još samo
ronaldo, messi, modrić, de gea, salah i revolucija je spremna. ajmo arapi dajte koju kunu da se popune rupe
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Re: još samo
Pep je revolucija, samo arapi su krivi jer mu nisu dali još 2 milijarde za pojačanja
čekaj malo jel moguće da ovo pišu simpatizeri gaynajteda i loreala strava čega se sve na svijetu nakotilo
End- Posts : 21177
2015-08-25
Moraju dovesti i the enda za pomoćnika Pepaču ili da bude Pepač pomoćnik the endu, isti kurac. Obojica pojma o nogometu nemaju. Najveći svjetski trener jučer je Pepaču pokazao da se može i bez milijarde eura biti veliki trener.scorpion wrote:Pep je revolucija, samo arapi su krivi jer mu nisu dali još 2 milijarde za pojačanja
Zeko-
2015-08-26
moreš ti bit glup nema problema, al brale ne spominji me, nisi dostojan da ti se obraćam..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Čmarend zna o nogometu onoliko koliko se može naučit na igricama.Zeko wrote:Moraju dovesti i the enda za pomoćnika Pepaču ili da bude Pepač pomoćnik the endu, isti kurac. Obojica pojma o nogometu nemaju. Najveći svjetski trener jučer je Pepaču pokazao da se može i bez milijarde eura biti veliki trener.scorpion wrote:Pep je revolucija, samo arapi su krivi jer mu nisu dali još 2 milijarde za pojačanja
Gluperdo forumska.
Zeko-
2015-08-26
Gluperdo forumska.End wrote:moreš ti bit glup nema problema, al brale ne spominji me, nisi dostojan da ti se obraćam..
Zeko-
2015-08-26
Najbolji svjetski trener je na klupi BayernaZeko wrote:Gluperdo forumska.End wrote:moreš ti bit glup nema problema, al brale ne spominji me, nisi dostojan da ti se obraćam..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Govorimo o trenerima nogometne igre,a ne MMA .fridrih_niche wrote:Najbolje trener svijeta je na klupi Atletico Madrida...
;)
Guest- Guest
Desert_fox wrote:Najbolji svjetski trener je na klupi BayernaZeko wrote:Gluperdo forumska.End wrote:moreš ti bit glup nema problema, al brale ne spominji me, nisi dostojan da ti se obraćam..
Bože podari mu još 20 godina života da Bayern i Elf dovede na svjetski tron.
Guest- Guest
10:00 Iako su se ovakve vijesti već nekoliko puta pojavljivale, španjolski mediji tvrde kako je Luka Modrić na korak do potpisa za Real, odnosno da ga do prelaska u "kraljevski" klub dijeli još samo nekoliko sati.
As.com objavio je tekst pod naslovom: "Madrid - Tottenham: Novac nije problem", a u njemu se spominje kako se sapunica oko Modrićeva transfera u Real približila svom kraju.
As.com objavio je tekst pod naslovom: "Madrid - Tottenham: Novac nije problem", a u njemu se spominje kako se sapunica oko Modrićeva transfera u Real približila svom kraju.
Guest- Guest
Similar topics
» Samo jako samo progresivno:'Seksali sa biljkama pred djecom.'
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Samo jako, samo tolerantno
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Suljo:'Svi lazedu,lazedu i samo lazedu samo ja pricam istinu..je'l tako cika Velja'
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Samo jako, samo tolerantno
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Suljo:'Svi lazedu,lazedu i samo lazedu samo ja pricam istinu..je'l tako cika Velja'
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1