Britanci priznali kako nemaju bilo kakvih dokaza protiv Rusije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Britanci priznali kako nemaju bilo kakvih dokaza protiv Rusije
Mislim da ti je tebi trenutno u glavi septička jama...Kermit wrote:hehhe ko prije neki dan kad si rekao ko jebe bolesnu djecu, septička jama je za tebe premija eroslaveEroo wrote:Naravno. Neuračunljivim bi ja zabranio uopće glasovati...Pinochet wrote:Don Anemio i HDZov Čardak se opet obrukali, ali nema veze iduće izbore imaju 80mandata, budu epi i ero dovukli cilu rodbinu na glasovanje
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ne mora se sve dokazivati. Neke stvari se podrazumijevaju.
crvenkasti-
2014-04-17
kmek!
mislim ono ... uopće ne sumnjam da su ga ruje otrovali. ali gle ... dokažite pederčine jebem vam mater!!
mislim ono ... uopće ne sumnjam da su ga ruje otrovali. ali gle ... dokažite pederčine jebem vam mater!!
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
UK Foreign Office denies claiming nerve agent from Russia, despite tweet and Boris Johnson interview
The UK Foreign Office denies claiming the nerve agent used in the Salisbury poisoning of the Skripals came directly from Russia. Despite admitting it sent a tweet saying exactly that, and Boris Johnson making the same claim.
The UK Foreign Office has admitted it deleted the tweet which directly stated that the nerve agent, identified by the UK as A-234 – also known as Novichok, used in the Salisbury poisoning of the Skripals came direct from Russia.
This week British government scientists admitted they couldn’t tell where the poison came from, undermining a number of claims to come out of the Foreign Office.
The British Government directly accuses the Kremlin of being behind the chemical attack on former spy Sergei Skripal and his daughter.
crvenkasti-
2014-04-17
suprajz, suprajzcrvenkasti wrote:This week British government scientists admitted they couldn’t tell where the poison came from, undermining a number of claims to come out of the Foreign Office.
u britansku priču vjerojatno su povjerovali samo oni koji vjeruju u bajke, uskršnjeg zeku i zubić-vilu
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Kavran wrote:kmek!
mislim da čak i nisu.
Možda oni rusi koje je cinkao amerima, ali ne putin, putin ga je držao u zatvoru 10 godina pa protjerao. Mogo ga je zatuć tamo da je htio.
pali su mi Englezi u očima, inače sam ih držao kao najinteligentniji narod..
Da su Putin i njegovi, ne bi ovaj ni video bolnicu. To je stara škola koja je davno ispekla zanat. Ne bi se ovako sramotili.marcellus wrote:Kavran wrote:kmek!
mislim da čak i nisu.
Možda oni rusi koje je cinkao amerima, ali ne putin, putin ga je držao u zatvoru 10 godina pa protjerao. Mogo ga je zatuć tamo da je htio.
možda Englezi i jesu inteligentni, ali im u Foreign Officeu izgleda rade oni najglupljikic wrote:pali su mi Englezi u očima, inače sam ih držao kao najinteligentniji narod..
iako se ni na ono prvo ne bih baš kladila...
2014-04-12
neve wrote:možda Englezi i jesu inteligentni, ali im u Foreign Officeu izgleda rade oni najglupljikic wrote:pali su mi Englezi u očima, inače sam ih držao kao najinteligentniji narod..
iako se ni na ono prvo ne bih baš kladila...
ma jesu, i izgleda da će opet morati probuditi svog malo-glupljeg rođaka Njemce da isprovociraju pravi sukob jer ovako ne ide xD
germany awaken.. xD
prvo moraju malo pročačkati po Austriji, potražiti pitura :)kic wrote:ma jesu, i izgleda da će opet morati probuditi svog malo-glupljeg rođaka Njemce da isprovociraju pravi sukob jer ovako ne ide xD
germany awaken.. xD
2014-04-12
neve wrote:prvo moraju malo pročačkati po Austriji, potražiti pitura :)kic wrote:ma jesu, i izgleda da će opet morati probuditi svog malo-glupljeg rođaka Njemce da isprovociraju pravi sukob jer ovako ne ide xD
germany awaken.. xD
nije ni njihova Hercegovina što je bila..
iako imam kandidata: https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Sellner
Ima i onaj drugi scenario. Da Srbi nekog glavoljnu skenjaju u atentatu.neve wrote:prvo moraju malo pročačkati po Austriji, potražiti pitura :)kic wrote:ma jesu, i izgleda da će opet morati probuditi svog malo-glupljeg rođaka Njemce da isprovociraju pravi sukob jer ovako ne ide xD
germany awaken.. xD
Naravno da nemaju dokaza. Kakve dokaze kad lažno optužuju, kao i uvijek. Razorili su pola Bliskog istoka i odgovorni su s Amerikancima za milijune mrtvih i raseljenih, etnocid, kulturocid itd.
Guest- Guest
dzango wrote:Ima i onaj drugi scenario. Da Srbi nekog glavoljnu skenjaju u atentatu.neve wrote:prvo moraju malo pročačkati po Austriji, potražiti pitura :)kic wrote:ma jesu, i izgleda da će opet morati probuditi svog malo-glupljeg rođaka Njemce da isprovociraju pravi sukob jer ovako ne ide xD
germany awaken.. xD
niste ni pedera u stanju skenjat
Spala knjiga na skenjavanje sendvičadzango wrote:Ima i onaj drugi scenario. Da Srbi nekog glavoljnu skenjaju u atentatu.neve wrote:prvo moraju malo pročačkati po Austriji, potražiti pitura :)kic wrote:ma jesu, i izgleda da će opet morati probuditi svog malo-glupljeg rođaka Njemce da isprovociraju pravi sukob jer ovako ne ide xD
germany awaken.. xD
Kermit-
2014-04-17
uglavnom..'bezobrazno je okrenuti leđa savezniku'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» "SNIJEG NIJE, A NISU NITI LABUDOVI: U Pentagonu priznali da nemaju pojma što im je okružilo ratne brodove, snimka NLO-a doprla do javnosti''
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Rusi nemaju nikakve šanse protiv F-35
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» "SNIJEG NIJE, A NISU NITI LABUDOVI: U Pentagonu priznali da nemaju pojma što im je okružilo ratne brodove, snimka NLO-a doprla do javnosti''
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Rusi nemaju nikakve šanse protiv F-35
Page 2 of 2