Letica i srpski memorandum VII
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Letica i srpski memorandum VII
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/letica-spremaju-li-se-doista-srbija-i-republika-srpska-za-novi-regionalni-rat-1116206/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Letica i srpski memorandum VII
stara vijest..mislim da ima cak i tema ovdje koju su mislim ti bas postavio..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I Letica se priključuje u sveopćoj antisrpskoj hajci.
Proleće je zlo se sprema.
Proleće je zlo se sprema.
2014-04-22
Je.U proljeće 1990-te,vuksadinare wrote:zlo je ionako pocelo..
2014-04-22
a kaje ovo sada oko kosova,bh-a?..badmintonjastreb wrote:Je.U proljeće 1990-te,vuksadinare wrote:zlo je ionako pocelo..
2015-09-08
Zivi od mlacenja prazne slame ...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
epikur37 wrote:Letica je idiot.
Traži nišu pod stare dane. Tako ju je Čičak pronašao u HHO onomad, kad je izvisio u političkoj kombinatorici.
Guest- Guest
kofein wrote:epikur37 wrote:Letica je idiot.
Traži nišu pod stare dane. Tako ju je Čičak pronašao u HHO onomad, kad je izvisio u političkoj kombinatorici.
pa sjajno poređenje
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nije poređenje nego usporedba jebote...epikur37 wrote:kofein wrote:epikur37 wrote:Letica je idiot.
pa sjajno poređenje
2015-09-08
vuksadinare wrote:nije poređenje nego usporedba jebote...epikur37 wrote:kofein wrote:epikur37 wrote:Letica je idiot.
pa sjajno poređenje
Koja je razlika?
2015-08-06
velika..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:nije poređenje nego usporedba jebote...epikur37 wrote:kofein wrote:epikur37 wrote:Letica je idiot.
pa sjajno poređenje
Koja je razlika?
2015-09-08
Ex udbaš i komunista koji je vidio pare i životnu nišu u desnici, inače zlotvor samo takavepikur37 wrote:Letica je idiot.
Kermit-
2014-04-17
vuksadinare wrote:velika..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:nije poređenje nego usporedba jebote...epikur37 wrote:kofein wrote:
pa sjajno poređenje
Koja je razlika?
manemoj :D
2015-08-06
boris se za ravnopravnost hrvatskog jezika a koristis rijeci koje nisu hrvatske..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:velika..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:nije poređenje nego usporedba jebote...epikur37 wrote:
pa sjajno poređenje
Koja je razlika?
2015-09-08
Sve riječi koje hrvatski književnici upotrebljavaju u svom pisanju su hrvatske.vuksadinare wrote:boris se za ravnopravnost hrvatskog jezika a koristis rijeci koje nisu hrvatske..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:velika..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
nije poređenje nego usporedba jebote...
Koja je razlika?
Tako recimo neki čistunci pišu kako je srbizasm ono "da",npr. on je odbio da potpiše. To nije točno. Pa jedan od najboljih hrvatskih romana počinje jednim takvim dakanjem. Ja ću da...
Nadalje,Krleža je pisao hiljadu. I ne samo on. Također u hrvatskim djelima naći ćeš i riječi novembar,oktobar,tačka... Patike.
A nedavno sam kod hrvatskom pisca Josipa Barkovića našao na riječ ovaploćen,koju i ja koristim,a za koju su mi desničari predbacivali da je srbizam.
Srbizmi su u njihovim glavama.
2014-04-22
...patike..nisu ni hrvatska ni srpska rijec kao ni fudbal..lopta je hrvatska rijec...novembar isto nije srpska rijec ni hrvatska...vec univerzalna...zna se koje su hravtske rijeci..moji nikad nisu govorili poređenje vec usporedba..niti su govorili novembar,tačka..bar ne u hravtskoj..nađi mi takve..srbe,muslimane ne racunamjastreb wrote:Sve riječi koje hrvatski književnici upotrebljavaju u svom pisanju su hrvatske.vuksadinare wrote:boris se za ravnopravnost hrvatskog jezika a koristis rijeci koje nisu hrvatske..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:velika..epikur37 wrote:
Koja je razlika?
Tako recimo neki čistunci pišu kako je srbizasm ono "da",npr. on je odbio da potpiše. To nije točno. Pa jedan od najboljih hrvatskih romana počinje jednim takvim dakanjem. Ja ću da...
Nadalje,Krleža je pisao hiljadu. I ne samo on. Također u hrvatskim djelima naći ćeš i riječi novembar,oktobar,tačka... Patike.
A nedavno sam kod hrvatskom pisca Josipa Barkovića našao na riječ ovaploćen,koju i ja koristim,a za koju su mi desničari predbacivali da je srbizam.
Srbizmi su u njihovim glavama.
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» letica , vol. 2
» Letica: Radmanov Medils
» Umro Slaven Letica
» i letica se popisao po kolinci
» letica , vol. 2
» Letica: Radmanov Medils