pitanje za forum
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: pitanje za forum
ma pusti, da je valjalo, sjećala bi se..ahahahfridrih_niche wrote:Teške rijeci padaju...
:D
Al Noor se brani ka i Luka na sudu: ne sjeća se...
:p
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:ma pusti, da je valjalo, sjećala bi se..ahahahfridrih_niche wrote:Teške rijeci padaju...
Ante, Noorka ti je uvalila klasični KO...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Najbolji gol je Rocco zabija Aniti Dark i Aniti Blond...
Eto ti testosterona...
:^O
sad moram googlat
Kao i milan juvetu prije 10 danafridrih_niche wrote:Noor wrote:ma pusti, da je valjalo, sjećala bi se..ahahahfridrih_niche wrote:Teške rijeci padaju...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Desert_fox wrote:Kao i milan juvetu prije 10 danafridrih_niche wrote:Noor wrote:ma pusti, da je valjalo, sjećala bi se..ahahahfridrih_niche wrote:Teške rijeci padaju...
https://www.xnxx.com/video-5cnn01/anita_blond_and_anita_dark?pl=-1bicr1e&pltype=related&plname=beautiful_blondkic wrote:fridrih_niche wrote:Najbolji gol je Rocco zabija Aniti Dark i Aniti Blond...
Eto ti testosterona...
sad moram googlat
<3
Guest- Guest
Juve slomija Milana u zadnjih 7-8 minuta...Desert_fox wrote:Kao i milan juvetu prije 10 danafridrih_niche wrote:Noor wrote:ma pusti, da je valjalo, sjećala bi se..ahahahfridrih_niche wrote:Teške rijeci padaju...
A Real se popisa po lopovima od treće minute pa do kraja...
Guest- Guest
Već si prisa sa Bracalinog, na Antin kurac?scorpion wrote:Desert_fox wrote:Kao i milan juvetu prije 10 danafridrih_niche wrote:Noor wrote:ma pusti, da je valjalo, sjećala bi se..ahahahfridrih_niche wrote:Teške rijeci padaju...
Brz si, moran priznat...
Guest- Guest
Kompleksi hafridrih_niche wrote:Juve slomija Milana u zadnjih 7-8 minuta...Desert_fox wrote:Kao i milan juvetu prije 10 danafridrih_niche wrote:Noor wrote:ma pusti, da je valjalo, sjećala bi se..ahahahfridrih_niche wrote:Teške rijeci padaju...
A Real se popisa po lopovima od treće minute pa do kraja...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:https://www.xnxx.com/video-5cnn01/anita_blond_and_anita_dark?pl=-1bicr1e&pltype=related&plname=beautiful_blondkic wrote:fridrih_niche wrote:Najbolji gol je Rocco zabija Aniti Dark i Aniti Blond...
Eto ti testosterona...
sad moram googlat
<3
vidi se da si diler bio..
Ovo je bila obvezna lektira i klasik veći od Kuma...kic wrote:fridrih_niche wrote:https://www.xnxx.com/video-5cnn01/anita_blond_and_anita_dark?pl=-1bicr1e&pltype=related&plname=beautiful_blondkic wrote:fridrih_niche wrote:Najbolji gol je Rocco zabija Aniti Dark i Aniti Blond...
Eto ti testosterona...
sad moram googlat
<3
Rocco je Marlon i Al i Robert u jednom...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ovo je bila obvezna lektira i klasik veći od Kuma...kic wrote:fridrih_niche wrote:https://www.xnxx.com/video-5cnn01/anita_blond_and_anita_dark?pl=-1bicr1e&pltype=related&plname=beautiful_blondkic wrote:fridrih_niche wrote:Najbolji gol je Rocco zabija Aniti Dark i Aniti Blond...
Eto ti testosterona...
sad moram googlat
<3
Rocco je Marlon i Al i Robert u jednom...
<3
jebeš Rocca gle njih, gladne ko afrika..
Dvi Anite...
Koliko noćnih polucija zbog njih dvi, moj Boze...
<3
Koliko noćnih polucija zbog njih dvi, moj Boze...
<3
Last edited by fridrih_niche on Wed 4 Apr - 22:21; edited 1 time in total (Reason for editing : hjk)
Guest- Guest
Ne mogu pisat poeziju o lipim stvarima...
Ja san ka Bukowski...
Samo vadim kurve i očaj i pobunu iz blatnih dubina moje duše...
<3
Ja san ka Bukowski...
Samo vadim kurve i očaj i pobunu iz blatnih dubina moje duše...
<3
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» pitanje za. forum
» pitanje za forum
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Forum
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» pitanje za forum
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Forum