Denkverbot
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
aben wrote:pa vikend jeGnječ wrote:aben wrote:po čemu forumaši prepoznaju saudade nakon ča premini imemativka wrote:Kakvu anketu?aben wrote:
moremo načiniti anketu,
jebote koje trivije tebe muče u životu...čime se ti baviš kad imaš toliko slobodnog vremena da ti takve totalno besmislene trivijalne pizdarije padaju na pamet i onda od tih pizdarija razviješ cijelu jebenu pseudo filozofiju sofističkog smjera i to onih kasnijih korumpiranih poluidiota kao praznih retora koji su za novac prodavali znanje o tome kako se svaka stvar može braniti i napadati, potvrđivati i negirati.
Guest- Guest
ča ti je sa,Gnječ wrote:aben wrote:pa vikend jeGnječ wrote:aben wrote:po čemu forumaši prepoznaju saudade nakon ča premini imemativka wrote:
Kakvu anketu?
jebote koje trivije tebe muče u životu...čime se ti baviš kad imaš toliko slobodnog vremena da ti takve totalno besmislene trivijalne pizdarije padaju na pamet i onda od tih pizdarija razviješ cijelu jebenu pseudo filozofiju sofističkog smjera i to onih kasnijih korumpiranih poluidiota kao praznih retora koji su za novac prodavali znanje o tome kako se svaka stvar može braniti i napadati, potvrđivati i negirati.
:bash1:
pa saudade je samo predložak,
alteri su u forumskon svitu česta i kontroverzna pojava, neki, ko masovi i metilda, mislu da moru prepoznati aliter sa sto metri, dok drugi, phoebebuffay naprimjer, ne moru ni kad je evidentno. ono ča se tote more istrožiti su osobine ke dolazu u prvi plan, ča ljudi prvo primjetu na drugima, i zoč, more li se osobnost svesti na "big five" i milijun varijanti.
its never about people
2014-04-16
pa vikend jePhoebeBuffay wrote:Jebo vas ja pa sta vi nista u zivotu ne radite da mozete toliko mljet :D
2014-04-16
zanjih šet miseci se tvoje i njene slike ne rozlikujukic wrote:
ja je po avataru poznam, jos napise jedan post i dosta..
a, ot jedun post, neki otrov?
2014-04-16
Umirem od smijeha! :)aben wrote:
pa vikend je
Volim ove kratke, duboke rečenice. :)
Guest- Guest
mativka wrote:Umirem od smijeha! :)aben wrote:
pa vikend je
baš su duboke imao sam neku pri-misao da će mi odgovorit ovakvom nekom genijalnom dubokom rečenicom tipa pa subota je...ili pa neradni je dan ali ono pa vikend je...jebo ga week end.
Guest- Guest
mativka wrote:Umirem od smijeha! :)aben wrote:
pa vikend je
jebiga, kad pokušavan razgovorati o nojvećin problijemu današnjice- socijalizmu- nemo nider nikoga, a kad je neka laka, ženska tema unda gubin vrime,
well fuck
2014-04-16
PhoebeBuffay wrote:Kic koliko zaradujes na nama, crni sine? :D
nema ti ovdje zarade. kicu će presušit sva ušteđevina s vama. vidim ga kako ubilačkim pogledom gleda kasicu prasicu iz đačkih dana punu kovanica...
Guest- Guest
aben wrote:mativka wrote:Umirem od smijeha! :)aben wrote:
pa vikend je
jebiga, kad pokušavan razgovorati o nojvećin problijemu današnjice- socijalizmu- nemo nider nikoga, a kad je neka laka, ženska tema unda gubin vrime,
well fuck
nije problem socijalizam nego ljudi.
Guest- Guest
Gnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Kic koliko zaradujes na nama, crni sine? :D
nema ti ovdje zarade. kicu će presušit sva ušteđevina s vama. vidim ga kako ubilačkim pogledom gleda kasicu prasicu iz đačkih dana punu kovanica...
Jedino mu mi zene i podizemo aktivnost foruma
Guest- Guest
zapravo, problijem je kombinacija toga dvoje: socijalistiGnječ wrote:aben wrote:mativka wrote:Umirem od smijeha! :)aben wrote:
pa vikend je
well fuck
2014-04-16
Vikedn je i provodis ga na forumu ..aben wrote:pa vikend jePhoebeBuffay wrote:Jebo vas ja pa sta vi nista u zivotu ne radite da mozete toliko mljet :D
Asti sunce...
Doci cu u ruzno selo pa da prosecemo uz potok
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Vikedn je i provodis ga na forumu ..aben wrote:pa vikend jePhoebeBuffay wrote:Jebo vas ja pa sta vi nista u zivotu ne radite da mozete toliko mljet :D
Asti sunce...
nezna ti aben di je ružno selo.
Guest- Guest
aben wrote:zapravo, problijem je kombinacija toga dvoje: socijalistiGnječ wrote:aben wrote:mativka wrote:Umirem od smijeha! :)aben wrote:
pa vikend je
well fuck
probljem je u sljadoljed.
Guest- Guest
Kako ne, zivi u njemu?Gnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Vikedn je i provodis ga na forumu ..aben wrote:pa vikend jePhoebeBuffay wrote:Jebo vas ja pa sta vi nista u zivotu ne radite da mozete toliko mljet :D
Asti sunce...
Guest- Guest
ne zun di je grubo selo,Gnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Vikedn je i provodis ga na forumu ..aben wrote:pa vikend jePhoebeBuffay wrote:Jebo vas ja pa sta vi nista u zivotu ne radite da mozete toliko mljet :D
Asti sunce...
ali naravski da vikend provodin na forumu, meni je na forumu super.
2014-04-16
aben wrote:zanjih šet miseci se tvoje i njene slike ne rozlikujukic wrote:
ja bih njene sve stavio na av po ukusu, jel obrnuto isto nezz
jel se tko otrovao na biljcicu?
lipe žinske, klasikakic wrote:aben wrote:zanjih šet miseci se tvoje i njene slike ne rozlikujukic wrote:
ja bih njene sve stavio na av po ukusu, jel obrnuto isto nezz
jel se tko otrovao na biljcicu?
na ku biljčicu?
2014-04-16
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50