Thompson nepoželjan u Kostreni-Lokalna vlast zabranila koncert
Page 1 of 1
Thompson nepoželjan u Kostreni-Lokalna vlast zabranila koncert
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/NEPOZELJAN-U-KOSTRENI-Lokalna-vlast-zabranila-koncert-Thompsona-u-sportskoj-dvorani
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Thompson nepoželjan u Kostreni-Lokalna vlast zabranila koncert
Hrvatske bedastoće se nastavljaju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A gazela? Gdje mu je?
crvenkasti-
2014-04-17
Realno, sad mu vec i rade uslugu zabranom i reklamom.
Da ga puste došlo bi malo djece i starijih na koncert i to je to.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
to ti je vec biznis...malo branis da se ekipa napali..onda eto moramo popustiti demokracija i koncert pun do vrha..kaja wrote:Realno, sad mu vec i rade uslugu zabranom i reklamom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
crvenkasti wrote:A gazela? Gdje mu je?
Evo je:
crvenkasti-
2014-04-17
kim u koreji zavidi plenkiju, ovdje je potrebna suglasnost općine da održiš koncert
to ni u jugi za tite nije bilo
to ni u jugi za tite nije bilo
debilizam, država nema pravo zabranjivati išta, osim ako koncert nije nekog visokog sigurnosnog rizika, ovako krše ustav i ljudska prava, iako to je u RH ionako mrtvo slovo na papiru
Guest- Guest
a vidi, novih hitova nema. oni stari nisu više zabavni, pripadaju prošlom vremenu, ono što je skinuo od abbe je ok ali s obzirom na lik i djelo pušta se samo na radionicama zeljke markić.vuksadinare wrote:to ti je vec biznis...malo branis da se ekipa napali..onda eto moramo popustiti demokracija i koncert pun do vrha..kaja wrote:Realno, sad mu vec i rade uslugu zabranom i reklamom.
tako da, pokušava valjda na ovu foru, da bude mučenik i i ne daju mu pa sada će iz protesta baš netko doći..
moš misliti koncerta..u kostreni!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pinochet wrote:debilizam, država nema pravo zabranjivati išta, osim ako koncert nije nekog visokog sigurnosnog rizika, ovako krše ustav i ljudska prava, iako to je u RH ionako mrtvo slovo na papiru
oni ne žele manifestacije koje "unose podjele u društvo"
koje podjele, kome smeta MPT, u kostreni su sami hrvati i nema četnika ni srba kolko ja znam.
a da je ceca onda bi ovaj gradonačelnik svakako pristao i zgražao se nad netolerantnim ljudima i rekao kog ne zanima nek ne dođe na koncert
marcellus wrote:Pinochet wrote:debilizam, država nema pravo zabranjivati išta, osim ako koncert nije nekog visokog sigurnosnog rizika, ovako krše ustav i ljudska prava, iako to je u RH ionako mrtvo slovo na papiru
koje podjele, kome smeta MPT, u kostreni su sami hrvati i nema četnika ni srba kolko ja znam.
a da je ceca onda bi ovaj gradonačelnik svakako pristao i zgražao se nad netolerantnim ljudima i rekao kog ne zanima nek ne dođe na koncert
politički motiviran ustaški dernek. i ja bih ga zabranio. pročitaj tekst prije nego sereš na usta. inače bilježim ti + za ustašku agitaciju. drugim riječima pazi da se nikad ne sretnemo.
Guest- Guest
On je već postao dosadan ko proljev.
Osobno nemam ništa protiv njega i njegovih umotvorina i koncerata, ali taj fol je prošao i danas njegovo patetično kvazidomoljubno revanje je postalo otužno.
Zaradio je dovoljno, i nek sad uživa i ostavi ljude i narod na miru. Danas više nije vrijeme za njegova teatralna izdrkavanja.
Osobno nemam ništa protiv njega i njegovih umotvorina i koncerata, ali taj fol je prošao i danas njegovo patetično kvazidomoljubno revanje je postalo otužno.
Zaradio je dovoljno, i nek sad uživa i ostavi ljude i narod na miru. Danas više nije vrijeme za njegova teatralna izdrkavanja.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Gnječ wrote:marcellus wrote:Pinochet wrote:debilizam, država nema pravo zabranjivati išta, osim ako koncert nije nekog visokog sigurnosnog rizika, ovako krše ustav i ljudska prava, iako to je u RH ionako mrtvo slovo na papiru
politički motiviran ustaški dernek. i ja bih ga zabranio. pročitaj tekst prije nego sereš na usta. inače bilježim ti + za ustašku agitaciju. drugim riječima pazi da se nikad ne sretnemo.
ne zalazim u bolnicu na rabu
» Ministar pojasnio zašto je Thompson nepoželjan u Mostaru
» Amsterdam 'New's kid's on the Block's' Bahtijarevic:'Srbija u EU,migranti dobrodosli a Thompson nepozeljan
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Jedna lokalna tema za Mihu
» Stjuardese Lufthansa-e sa Ade Ciganlije i lokalna przenica
» Amsterdam 'New's kid's on the Block's' Bahtijarevic:'Srbija u EU,migranti dobrodosli a Thompson nepozeljan
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Jedna lokalna tema za Mihu
» Stjuardese Lufthansa-e sa Ade Ciganlije i lokalna przenica
Page 1 of 1