ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

POMUĆEN UM Albanaca

Go down

POMUĆEN UM Albanaca Empty POMUĆEN UM Albanaca

Post by Guest 30/3/2018, 14:17

POMUĆEN UM Albanac nožem izbo ćerku zbog veze sa Srbinom
DATUM I VREME: 30.03.2018. 12:33 - 30.03.2018. 12:4

Sud u Lucernu, u Švajcarskoj, osudio je na dve godine uslovnog zatvora Albanca s Kosova (55) koji je nožem izbo ćerku jer joj je branio ljubav sa Srbinom, kojem je takođe pretio smrću.
POMUĆEN UM Albanaca Profimedia-0040397216_1000x0Ilustracija, Foto: Profi
Albanac, inače švajcarski državljanin mora da plati i sudske troškove u iznosu od 33.000 franaka.
Albanac, koji je u vreme zločina bio nezaposlen, saznao je u leto 2014. da je njegova ćerka (19) u vezi s mladićem "poreklom iz Srbije".
Nekoliko puta je od ćerke tražio da prekine tu vezu, a i njoj i momku je pretio da će im odseći glave!
Pošto par nije hteo da raskine, napao je ćerku nožem.
Dvaput ju je ubo u levu stranu vrata, a tragediju je sprečila majka devojke koja je uletela u sobu, piše "luzernerzeitung.ch".
Tužilaštvo je smatralo da rane koje je otac naneo ćerki nisu bile opasne po život, ali su se nalazile blizu krvnih sudova i nerava.
Iako će kosovski Švajcarac ostati na slobodi, on je posle hapšenja 89 dana proveo u pritvoru.

• SVET
  • ŠVAJCARSKA
  • SUĐENJE

Guest
Guest

Back to top Go down

POMUĆEN UM Albanaca Empty Re: POMUĆEN UM Albanaca

Post by Guest 30/3/2018, 14:17

ajde, 
da covek nategne hrvaticu,
to je ok,
ali da lize siptarku,
to je vec perverzija !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kavran 30/3/2018, 14:21

pametan čo'ek ... tko sa srbinom muti, u raku s njime/njom.

šta problem??

:cleanteeth

ča je život vengo fantazija.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/3/2018, 15:17

ov blizu mene neki marokinac isto zatuko sjekirom kcerku jel je bila u vezi sa siptarom
u insbrucku hrvat izbacio sina iz kuce jer je mali hodao sa bosankom pravoslavkom
jebes ga
mene tast svicarac nije mogo ocima vidjet a sad cim dojdem u svicu odmah se nacrta kod mene

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Kavran 30/3/2018, 15:20

Leviathan2 wrote:ov blizu mene neki marokinac isto zatuko sjekirom kcerku jel je bila u vezi sa siptarom
u insbrucku hrvat izbacio sina iz kuce jer je mali hodao sa bosankom pravoslavkom
jebes ga
mene tast svicarac nije mogo ocima vidjet a sad cim dojdem u svicu odmah se nacrta kod mene

jebi ga ... kad se i kod njih sve popederilo .... pa ''koliko-toliko normalan'' dobro im dođe!!

:D
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/3/2018, 15:50

Kavran wrote:
Leviathan2 wrote:ov blizu mene neki marokinac isto zatuko sjekirom kcerku jel je bila u vezi sa siptarom
jebes ga

jebi ga ... kad se i kod njih sve popederilo .... pa ''koliko-toliko normalan'' dobro im dođe!!

:D
ahah, pa sjetio si me, ozenili se ja i svicarka i naravno, ja ovu u pleme, prvo obuka kod svekrve da nauci kuhat prati shivati i slicno sto svaka dobra zena treba znati a onda usput i obuka za lovce, da joj malo popravi liniju nabije kondiciju i to,
nije je bilo u svici oko godinu i pol, ja sam putovao u pleme svaki vikend a i imao sam slobodnog pun kurac,  e dosla ona u svicu, otisla kod majke oca i slicno i nakon par mjeseci dosli njezini starci na rodjendan od djeteta,  razletila se ona po kuci na sve strane, iznijela ona klopu na stol al ono, po balkanski, nema ceg nema, za ozderavanje, pita je matera a koliko je to platila, da nije bas trebala toliko narucit, veli ova, ma ja to kuhala, mater ne vjeruje, ova mater u kuhinju da joj pokaze ono sto je ostalo od namirnica, stara doslovno u shoku bila a i stari, jos veci shok je bio kad sam je poslao u podrum po jos pive, ahaha, ona bez rjeci trk u podrum i nosi , ono bas fino ohladjena, vidim ja tasta, covjek se doslovno kriza a imam osjecaj i da je mumlao ocenas il nes slicno :)
kad je ona poslije otisla kod njih onda je naravno majka i otac pital da jel je tucem kad je tako poslusna i radi po kuci, veli ona da ne, vele oni da joj ne vjeruju i nek me prijavi policiji,
zategne ona nogom u vrata i doslovno ih izbije van, veli jel sad vjerujete da me ne tuce
:)
od tad tast ko da sam mu sin, a stalno pita kako da i on svoju malo al barem malo dovede u red :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by dzango 30/3/2018, 15:54

Јеdino da mu je ti dovedeš u red. Još ako je držeća...

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/3/2018, 15:55

ma prestaro je to, dis staru kobilu potkivat :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics