ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gulenovi američki Turci istjerani s Kosova

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Gulenovi američki Turci istjerani s Kosova - Page 2 Empty Re: Gulenovi američki Turci istjerani s Kosova

Post by vuksadinare 30/3/2018, 11:58

Stanojko wrote:Nema tu emocije...one iskrene, bratske... :)
nema emocija a pesma pala..i case.. lol!

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Gulenovi američki Turci istjerani s Kosova - Page 2 Empty Re: Gulenovi američki Turci istjerani s Kosova

Post by vuksadinare 30/3/2018, 12:02

pu bre majku mu gde ovaj vucina to sve iskopa i pokvari nam cimanje.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 30/3/2018, 12:02

vuksadinare wrote:
nema emocija a pesma pala..i case.. lol!

Gulenovi američki Turci istjerani s Kosova - Page 2 2Q==

pa tamburica ...
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Noor 30/3/2018, 12:03

kako nema, volite nas više od ikoga :)
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by crvenkasti 30/3/2018, 12:07

Noor wrote:

Nek crknu od ljubomore. Mi volimo Šiptare!
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Noor 30/3/2018, 12:07

crvenkasti wrote:
Noor wrote:

pa što im onda ne date mira na kosovu?
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/3/2018, 12:10

ovako srbin trga latice cvijeta

'hrvati vole vise..nas...siptare..nas..siptare..nas...au majku mu ovo postaje sve zajebanije'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 30/3/2018, 12:11

Noor wrote:
crvenkasti wrote:
Noor wrote:

pa što im onda ne date mira na kosovu?

Ja sam Hrvat, mi Hrvati volimo Šiptare. Sve ti moram nacrtat.

Gulenovi američki Turci istjerani s Kosova - Page 2 Z
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 30/3/2018, 12:15

iskreno šiptari su vaša genetska braća, vi ste dva posvađana brata od iste majke koji se mrze radi podjele kuće.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Piglet 30/3/2018, 12:26

Pinochet wrote:iskreno šiptari su vaša genetska braća, vi ste dva posvađana brata od iste majke koji se mrze radi podjele kuće.
cheers
I još se međusobno tuže, sud presudio u korist Albanca, ali njegov brat Srbin bez ovrhe i prisilnog izvršenja se ne da iz kuće.
Piglet
Piglet

2016-02-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/3/2018, 12:30

Miroslav Lazanski:'iz ovog sukoba sa šiptarskim vlastodrscima jedini koji mogu na ovom prostoru izvuci korist su Hrvati.Zasto?Pa zato jer Amerikanci i NATO na ovom podrucju mogu jedino ozbiljno da racunaju na Hrvatsku kao clanicu NATO-a i saveznicu.Crna Gora jeset clanica NATO-a ali ako ozbiljno politicki i geostrateski razmisljamo nije za uporediti Hrvatsku i Crnu Goru niti po vojnim niti po geostrateskim resursima.Makedonija nije clanica a i oni imaju svojih unutrasnjih problema kao i Bosna i Hercegovina.I zato ce da Amerikanci i NATO u slucaju esklacije krize na Kosovu i Regionu da bace karte na Hrvatsku i time Hrvatska moze da racuna na ozbiljnu vojnu,financijski i logisticku pomoc i time ce jos vise pojacati pritisak na Srbiju koja ce da se iscrpljuje u nadmetanjiam sa siptarskim vlastima i teroristima.verovatno ce na nasu stranu da uskoci Rusija i nastat ce svojevrsna pat pozicija ali Hrvati ce na ovom prostoru izaci kao pobednici iz ove krize mada formalno nemaju doticaja sa sukobom Beograda i pristine jer ce geostrateski opet dobiti na znacaju unutar NATO pakta i Evropske unije'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kavran 30/3/2018, 13:18

crvenkasti wrote:Ja ne znam ni riječi šiptarskog. Jel drugi Hrvati znaju? Oću morat učit?

čifša none.

:cleanteeth
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics