Gulenovi američki Turci istjerani s Kosova
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Gulenovi američki Turci istjerani s Kosova
nema emocija a pesma pala..i case..Stanojko wrote:Nema tu emocije...one iskrene, bratske... :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pu bre majku mu gde ovaj vucina to sve iskopa i pokvari nam cimanje..
2015-09-08
vuksadinare wrote:nema emocija a pesma pala..i case..Stanojko wrote:Nema tu emocije...one iskrene, bratske... :)
pa tamburica ...
crvenkasti-
2014-04-17
kako nema, volite nas više od ikoga :)Stanojko wrote:Nema tu emocije...one iskrene, bratske... :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:kako nema, volite nas više od ikoga :)Stanojko wrote:Nema tu emocije...one iskrene, bratske... :)
Nek crknu od ljubomore. Mi volimo Šiptare!
crvenkasti-
2014-04-17
pa što im onda ne date mira na kosovu?crvenkasti wrote:Noor wrote:kako nema, volite nas više od ikoga :)Stanojko wrote:Nema tu emocije...one iskrene, bratske... :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ovako srbin trga latice cvijeta
'hrvati vole vise..nas...siptare..nas..siptare..nas...au majku mu ovo postaje sve zajebanije'
'hrvati vole vise..nas...siptare..nas..siptare..nas...au majku mu ovo postaje sve zajebanije'
2015-09-08
Noor wrote:pa što im onda ne date mira na kosovu?crvenkasti wrote:Noor wrote:kako nema, volite nas više od ikoga :)Stanojko wrote:Nema tu emocije...one iskrene, bratske... :)
Ja sam Hrvat, mi Hrvati volimo Šiptare. Sve ti moram nacrtat.
crvenkasti-
2014-04-17
iskreno šiptari su vaša genetska braća, vi ste dva posvađana brata od iste majke koji se mrze radi podjele kuće.
Guest- Guest
Pinochet wrote:iskreno šiptari su vaša genetska braća, vi ste dva posvađana brata od iste majke koji se mrze radi podjele kuće.
I još se međusobno tuže, sud presudio u korist Albanca, ali njegov brat Srbin bez ovrhe i prisilnog izvršenja se ne da iz kuće.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Miroslav Lazanski:'iz ovog sukoba sa šiptarskim vlastodrscima jedini koji mogu na ovom prostoru izvuci korist su Hrvati.Zasto?Pa zato jer Amerikanci i NATO na ovom podrucju mogu jedino ozbiljno da racunaju na Hrvatsku kao clanicu NATO-a i saveznicu.Crna Gora jeset clanica NATO-a ali ako ozbiljno politicki i geostrateski razmisljamo nije za uporediti Hrvatsku i Crnu Goru niti po vojnim niti po geostrateskim resursima.Makedonija nije clanica a i oni imaju svojih unutrasnjih problema kao i Bosna i Hercegovina.I zato ce da Amerikanci i NATO u slucaju esklacije krize na Kosovu i Regionu da bace karte na Hrvatsku i time Hrvatska moze da racuna na ozbiljnu vojnu,financijski i logisticku pomoc i time ce jos vise pojacati pritisak na Srbiju koja ce da se iscrpljuje u nadmetanjiam sa siptarskim vlastima i teroristima.verovatno ce na nasu stranu da uskoci Rusija i nastat ce svojevrsna pat pozicija ali Hrvati ce na ovom prostoru izaci kao pobednici iz ove krize mada formalno nemaju doticaja sa sukobom Beograda i pristine jer ce geostrateski opet dobiti na znacaju unutar NATO pakta i Evropske unije'
2015-09-08
crvenkasti wrote:Ja ne znam ni riječi šiptarskog. Jel drugi Hrvati znaju? Oću morat učit?
čifša none.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kosova ‘shkeli’ Finlandën, kjo është dëshmia ..Bravo Kosova! :)
» Albanci ljuti na Plenkovica:'Premijer Plenkovic nema sto razgovarati o buducnosti Kosova sa Vucicem ili srpskim duznosnicima.O buducnosti Kosova razgovara se sa sluzbenom Pristinom.'
» Grci vs Turci
» Turci u šoku:
» Turci na haparatima :)
» Albanci ljuti na Plenkovica:'Premijer Plenkovic nema sto razgovarati o buducnosti Kosova sa Vucicem ili srpskim duznosnicima.O buducnosti Kosova razgovara se sa sluzbenom Pristinom.'
» Grci vs Turci
» Turci u šoku:
» Turci na haparatima :)
Page 2 of 2