Izrael zadovoljan i utišao kritičare:Naši zrakoplovi i zrakoplovstvo su jedni od najboljih u svijetu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Izrael zadovoljan i utišao kritičare:Naši zrakoplovi i zrakoplovstvo su jedni od najboljih u svijetu
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/prva-reakcija-drzave-izrael-zadovoljni-smo-sto-ste-odabrali-nase-avione-nase-zrakoplovstvo-je-jedno-od-najboljih-na-svijetu/7186443/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Izrael zadovoljan i utišao kritičare:Naši zrakoplovi i zrakoplovstvo su jedni od najboljih u svijetu
židi su perfekcionisti za razliku recimo od ukra i 90% drugih...tu u rangu svaba i japanaca
2015-09-08
Re: Izrael zadovoljan i utišao kritičare:Naši zrakoplovi i zrakoplovstvo su jedni od najboljih u svijetu
nisu perfekcionisti nego kod njih nema zahrdjane ratne tehnike,vuksadinare wrote:židi su perfekcionisti za razliku recimo od ukra i 90% drugih...tu u rangu svaba i japanaca
odrzavaju sve i to je jedna od jako vaznih stavki u njihovoj vojsci
grvatska i nije lose izabrala za te aviona, mogu oni gurati jos 20 godina, al ako ih zhidi budu servicirali
ako budu hrvati ili ukrajinci ko migove, moze se ocekivat padaline
2014-04-17
Vuče ti isto sišeš ovu hadeze propagandu ko mutav
Kermit-
2014-04-17
ako su izraelci zadovoljni ne vidim razloga da mi ne budemo zadovoljeni isto
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ne sisem nikakvu propagandu..ja sam militarist...hvalim svako naoruzavanje HV-a tko gtod ucinio a ne razgradnju...hvalio sam i kotromanovica kad je nabavljao one njemacke haubice...vojska je jedan od tri stupa svake drzave..tko je razgrađuje i unsitava za mene je izdajnik bio hdz-ovac,sdp-ovac,sveti petarKermit wrote:Vuče ti isto sišeš ovu hadeze propagandu ko mutav
2015-09-08
mi enmamo vremena cekati sa naoruzanjem..situacioja u svijetu i 'regionu' mjenja se iz minute u minutu...trebalo je po meni nabavljati zrakoplove prije 10,15 gdoina kad nije bilo gusto kao danas..i zato krivim vise one prije nego ove danas..ovi moraju danas sve zurno raditi zbog stiske..taktizirati i birati oko zrakoplova moglo se davno kao sto rekoh...dana s ne..danas smo u enjkoj situaciji kao '91 po sistemu daj sto das bitno bar da trenutno imam
2015-09-08
A tko ce napast koga ? Tebe medicinske sestre ili ?vuksadinare wrote:mi enmamo vremena cekati sa naoruzanjem..situacioja u svijetu i 'regionu' mjenja se iz minute u minutu...trebalo je po meni nabavljati zrakoplove prije 10,15 gdoina kad nije bilo gusto kao danas..i zato krivim vise one prije nego ove danas..ovi moraju danas sve zurno raditi zbog stiske..taktizirati i birati oko zrakoplova moglo se davno kao sto rekoh...dana s ne..danas smo u enjkoj situaciji kao '91 po sistemu daj sto das bitno bar da trenutno imam
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne beri brigu zbog mene kajo....ja ne vjerujem ni sebi a kamoli drugima pa d ami se kune u najmilije da mi je najbolji frend..uvijek sjedim okrenut leđima prema zidu..i zato sam do dana danasnjeg prosao bez vecih ogrebotina u zivotu...majka svih mudrosti je da budes vavijek na oprezu..kaja wrote:A tko ce napast koga ? Tebe medicinske sestre ili ?vuksadinare wrote:mi enmamo vremena cekati sa naoruzanjem..situacioja u svijetu i 'regionu' mjenja se iz minute u minutu...trebalo je po meni nabavljati zrakoplove prije 10,15 gdoina kad nije bilo gusto kao danas..i zato krivim vise one prije nego ove danas..ovi moraju danas sve zurno raditi zbog stiske..taktizirati i birati oko zrakoplova moglo se davno kao sto rekoh...dana s ne..danas smo u enjkoj situaciji kao '91 po sistemu daj sto das bitno bar da trenutno imam
2015-09-08
Aha, al ako pretjeraš to se pretvori u paranoju.vuksadinare wrote:ne beri brigu zbog mene kajo....ja ne vjerujem ni sebi a kamoli drugima pa d ami se kune u najmilije da mi je najbolji frend..uvijek sjedim okrenut leđima prema zidu..i zato sam do dana danasnjeg prosao bez vecih ogrebotina u zivotu...majka svih mudrosti je da budes vavijek na oprezu..kaja wrote:A tko ce napast koga ? Tebe medicinske sestre ili ?vuksadinare wrote:mi enmamo vremena cekati sa naoruzanjem..situacioja u svijetu i 'regionu' mjenja se iz minute u minutu...trebalo je po meni nabavljati zrakoplove prije 10,15 gdoina kad nije bilo gusto kao danas..i zato krivim vise one prije nego ove danas..ovi moraju danas sve zurno raditi zbog stiske..taktizirati i birati oko zrakoplova moglo se davno kao sto rekoh...dana s ne..danas smo u enjkoj situaciji kao '91 po sistemu daj sto das bitno bar da trenutno imam
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nikakva paranoja....zar je 'mudrost' vjerovati 100 odsto onima sa kojima si vavijek na nekom nozu...po meni teska naiva i gubljenje na koncu glave zbog naivekaja wrote:Aha, al ako pretjeraš to se pretvori u paranoju.vuksadinare wrote:ne beri brigu zbog mene kajo....ja ne vjerujem ni sebi a kamoli drugima pa d ami se kune u najmilije da mi je najbolji frend..uvijek sjedim okrenut leđima prema zidu..i zato sam do dana danasnjeg prosao bez vecih ogrebotina u zivotu...majka svih mudrosti je da budes vavijek na oprezu..kaja wrote:A tko ce napast koga ? Tebe medicinske sestre ili ?vuksadinare wrote:mi enmamo vremena cekati sa naoruzanjem..situacioja u svijetu i 'regionu' mjenja se iz minute u minutu...trebalo je po meni nabavljati zrakoplove prije 10,15 gdoina kad nije bilo gusto kao danas..i zato krivim vise one prije nego ove danas..ovi moraju danas sve zurno raditi zbog stiske..taktizirati i birati oko zrakoplova moglo se davno kao sto rekoh...dana s ne..danas smo u enjkoj situaciji kao '91 po sistemu daj sto das bitno bar da trenutno imam
2015-09-08
zato sto nisu ,krucijalni dijelovi svjetskih hajteh industrija,farmacioloskih tvrtki,istrazivackih labova,su upravo smjesteni u Israelu..bas mlatis bedastoce...Leviathan2 wrote:nisu perfekcionisti nego kod njih nema zahrdjane ratne tehnike,vuksadinare wrote:židi su perfekcionisti za razliku recimo od ukra i 90% drugih...tu u rangu svaba i japanaca
grvatska i nije lose izabrala za te aviona, mogu oni gurati jos 20 godina, al ako ih zhidi budu servicirali
Guest- Guest
naravno,ti su vrsno upucen u transfere vojnih tehnologija...Kermit wrote:Naši? Dobili na poklon od amera kako f16 tako doslovce sve od puške do kurtona
Guest- Guest
pismejker wrote:naravno,ti su vrsno upucen u transfere vojnih tehnologija...Kermit wrote:Naši? Dobili na poklon od amera kako f16 tako doslovce sve od puške do kurtona
On je vrsno upućen jedino u šupak šefa svoje stranke Radimira Čačića.
Guest- Guest
A vas dvojica nikako na Zelenu granu...slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:naravno,ti su vrsno upucen u transfere vojnih tehnologija...Kermit wrote:Naši? Dobili na poklon od amera kako f16 tako doslovce sve od puške do kurtona
On je vrsno upućen jedino u šupak šefa svoje stranke Radimira Čačića.
Guest- Guest
s kim se ti boris :)pismejker wrote:zato sto nisu ,krucijalni dijelovi svjetskih hajteh industrija,farmacioloskih tvrtki,istrazivackih labova,su upravo smjesteni u Israelu..bas mlatis bedastoce...Leviathan2 wrote:nisu perfekcionisti nego kod njih nema zahrdjane ratne tehnike,vuksadinare wrote:židi su perfekcionisti za razliku recimo od ukra i 90% drugih...tu u rangu svaba i japanaca
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:vuksadinare wrote:..ja sam militarist..
Militarist sa fetišem na škart oružje i ratnog profitera M-San generala.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vucic porucio onima koji optuzuju Srbiju za ubistvo Ivanovica:Bednici jedni,nesrecnici jedni,sram vas bilo....
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Mate Granic napao kriticare njegovog dokumentarca 'Diplomatska oluja'.
» Švicarsko ratno zrakoplovstvo 'izgubilo' mlažnjak
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Mate Granic napao kriticare njegovog dokumentarca 'Diplomatska oluja'.
» Švicarsko ratno zrakoplovstvo 'izgubilo' mlažnjak
Page 1 of 2