KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: KFOR upozorio Srbiju zbog srpskih aviona nad Preševom:Ostanite mirni...
"SADEJSTVO 2018" Vežba na Pasuljanskim livadama, prisustvuje aleksandar v. predsednik srbije.
Predsednik Srbije Aleksandar ( onaj sto vas yebe u mozak ) prisustvovaće danas Danu visokih zvanica na vežbi "Sadejstvo 2018".
Vežba se održava u podne, na Intervidovskom poligonu "Pasuljanske livade".
Predviđeno je da se predsednik Republike Srbije Aleksandar V. obrati medijima oko 13:30, navodi se u saopštenju Pres službe predsednika Srbije.
Borbeni avioni Vojske Srbije preletali su juče jug Srbije u okviru priprema za ovu taktičku vežbu sa bojevim gađanjem.
Predsednik Srbije Aleksandar ( onaj sto vas yebe u mozak ) prisustvovaće danas Danu visokih zvanica na vežbi "Sadejstvo 2018".
Vežba se održava u podne, na Intervidovskom poligonu "Pasuljanske livade".
Predviđeno je da se predsednik Republike Srbije Aleksandar V. obrati medijima oko 13:30, navodi se u saopštenju Pres službe predsednika Srbije.
Borbeni avioni Vojske Srbije preletali su juče jug Srbije u okviru priprema za ovu taktičku vežbu sa bojevim gađanjem.
Guest- Guest
Skršit vazduhoplovstvo Srbije pri čemu ćeš izgubit faktor iznenadnog napada na Krimslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Samo ćeš onda morat skršit Srbiju pošto je vazduhoplovstvo vojske Srbije u Putinovim rukamaslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Slid aj pročitaj bolje šta pišem U slučaju napada na Krim
I u tom slučaju. Rekao bih pogotovo u tom slučaju. Da ne spominjem da je tako nešto ionako teško zamislivo.
Skršiti što?
To obavi 6 pijanih Švaba sa jednim vučjakom.
Ok
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Skršit vazduhoplovstvo Srbije pri čemu ćeš izgubit faktor iznenadnog napada na Krimslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Samo ćeš onda morat skršit Srbiju pošto je vazduhoplovstvo vojske Srbije u Putinovim rukamaslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Slid aj pročitaj bolje šta pišem U slučaju napada na Krim
I u tom slučaju. Rekao bih pogotovo u tom slučaju. Da ne spominjem da je tako nešto ionako teško zamislivo.
Skršiti što?
Ok
Daj nemoj zezat.
Guest- Guest
Pa nezezam te
Objasnio sam ti sve
Objasnio sam ti sve
2014-04-11
Guest- Guest
Ma
NATO ide na Rusiju, treba im faktor iznenađenja a moraju zaobilazit Srbiju dakle teže je izvest napad na Krim
Ako pak prvo napadneš Srbiju ovi na Krimu će dobit na vremenu i propada faktor iznenađenja
NATO ide na Rusiju, treba im faktor iznenađenja a moraju zaobilazit Srbiju dakle teže je izvest napad na Krim
Ako pak prvo napadneš Srbiju ovi na Krimu će dobit na vremenu i propada faktor iznenađenja
2014-04-11
To su jednostavne stvari, nije neka filozofija
U miru NATO će moći preći a čim Rusija vidi gomilanjegomilanje vojske prema Krimu BLOK
U miru NATO će moći preći a čim Rusija vidi gomilanjegomilanje vojske prema Krimu BLOK
2014-04-11
I sad pošto je Rusija vojni geostrateški saveznik onda sukob Albanaca i Makedonaca u Makedoniji
Albanci NATO a Makedonci protiv Albanaca dakle NATO
Rusija dobija zračnu liniju bloka do granice sa Makedonijim a ja da Erdogan nemože preko njih vojnim avionima
BLOK BLOK
Rusija dobija zračnu liniju bloka do granice sa Makedonijim a ja da Erdogan nemože preko njih vojnim avionima
BLOK BLOK
2014-04-11
Mozes se ti zajbevati, ali sve to moze eskalirati u veliko sranje, koj ce pomesti cijeli Balkan pa i mnogo sire.RayMabus wrote:I sad pošto je Rusija vojni geostrateški saveznik onda sukob Albanaca i Makedonaca u Makedoniji
BLOK BLOK
Previse je danas neuralgicnih mjesta i direktnih sukobljavanja sila a da ne izbije globalni rat.
To je samo pitanje vremena.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
evo pametnog covjeka koji dobro zboriRingo10 wrote:Mozes se ti zajbevati, ali sve to moze eskalirati u veliko sranje, koj ce pomesti cijeli Balkan pa i mnogo sire.RayMabus wrote:I sad pošto je Rusija vojni geostrateški saveznik onda sukob Albanaca i Makedonaca u Makedoniji
BLOK BLOK
Previse je danas neuralgicnih mjesta i direktnih sukobljavanja sila a da ne izbije globalni rat.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pizzon wrote:Serbinho-3 wrote:Presevo sa Kosovom nema nikakve veze a KFOR izlazi iz okvira svoje Misije.
, kad se setim kako su samo podmuklo bojkotvali boravak u jna
jedva sam cekako da ih vrate kuci, jodnog za drugim, ostane 2 ili 3 od njih 10
Ne znam, nisam nikad bio u vojsci ...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
RayMabus wrote:Ako pak prvo napadneš Srbiju ovi na Krimu će dobit na vremenu i propada faktor iznenađenja
Ma gle, pa ne bi u tom slučaju napali Srbiju, samo bi prešli preko njihovog neba kao da ih nema. Ionako im Srbi ništa ne mogu.
No, svejedno je potpuno nevjerojatna opcija u kojoj bi NATO napao Krim koji je Rusija anektirala.
Guest- Guest
Makedoniji je suđeno da eskalira radio ja geostrategiju ili neRingo10 wrote:Mozes se ti zajbevati, ali sve to moze eskalirati u veliko sranje, koj ce pomesti cijeli Balkan pa i mnogo sire.RayMabus wrote:I sad pošto je Rusija vojni geostrateški saveznik onda sukob Albanaca i Makedonaca u Makedoniji
BLOK BLOK
2014-04-11
Vas dvojica ray i shakeru, što ćete prvo skršit srpski PZO ili osloboditi Krim, tamo ero čeka sa zašalovanom bazom
:D
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja neću ništa,, niti u jednom mom vojnom potezu nema rata
Evo sad malo prcamo Albance
Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri
Albanci prijete smrću
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:719346-DOKAZAO-DA-NISU-ILIRI-Albanci-prete-smrcu-istoricaru-iz-Rijeke-zbog-stavova-o-njihovom-poreklu
Ako sam rekao da ću ispolarizirat stvari u Makedoniji na način Albanci za NATO a Makedonci protiv Albanaca dakle NATO onda nisam nigdje spominjalo rat nego preuzimanje antinatovskw vlade u Makedoniji s ciljem blokiranja zračnog prostora Erdoganu prema ovamo
Evo sad malo prcamo Albance
Hrvati naučno dokazali da Albanci nisu Iliri
Albanci prijete smrću
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:719346-DOKAZAO-DA-NISU-ILIRI-Albanci-prete-smrcu-istoricaru-iz-Rijeke-zbog-stavova-o-njihovom-poreklu
Ako sam rekao da ću ispolarizirat stvari u Makedoniji na način Albanci za NATO a Makedonci protiv Albanaca dakle NATO onda nisam nigdje spominjalo rat nego preuzimanje antinatovskw vlade u Makedoniji s ciljem blokiranja zračnog prostora Erdoganu prema ovamo
2014-04-11
Noor wrote:crvenkasti wrote:Ako ništa ne poduzmemo, doći će i Kinezi i napraviti 'Put svile' tuda.
Ajde Šiptari, zašto vas plaćamo?
zakasnio si s editom...vidjela sam da je prvo pisalo preduzmemo
evo..longi je bio brži od tebe, ahah
stariš crveni, stariš...sve te polako izdaje
darth_vader-
2014-04-17
slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Skršit vazduhoplovstvo Srbije pri čemu ćeš izgubit faktor iznenadnog napada na Krimslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Samo ćeš onda morat skršit Srbiju pošto je vazduhoplovstvo vojske Srbije u Putinovim rukamaslidingdoorsoperator wrote:
Skršiti što?
Ok
Daj nemoj zezat.
Ovaj brije kao da ce u eventualnom bilo kakvom napadu, NATO Junkers -87-icama napasti pa im treba takav faktor iznenadenja...:D
U eri radara osjetljivih na kretanje kucne muhe maltene...
darth_vader-
2014-04-17
Nebrijem ja ništa, radari ti nemaju smisla ako te masovno napadaju onda ti igra da im suziš dužinu fronte, zgusneš im flotu i u tu zonu koncentriraš pzo obranu
Nebrijem ja ništa, znam ja jako dobro šta govorim
Nebrijem ja ništa, znam ja jako dobro šta govorim
2014-04-11
vucko izkombinuje reci neke informacije i formira laz po soptvenom htenju.
domasta istu i otvori temu, za nesto sto se uopste nije ni dogodilo.
niko nije upozorio srbiju da ne leti preko juga srbije vac je siptarima
receno da ostanu mirni jer im ne preti bilo kakva opasnost.
uostalom, ako ih uznemiravaju srpski avioni, znaju gde su vrata.
domasta istu i otvori temu, za nesto sto se uopste nije ni dogodilo.
niko nije upozorio srbiju da ne leti preko juga srbije vac je siptarima
receno da ostanu mirni jer im ne preti bilo kakva opasnost.
uostalom, ako ih uznemiravaju srpski avioni, znaju gde su vrata.
Guest- Guest
Radar ti neigra ništa jer masovni napad ti je ovo : sto ratnih brodova ide prema tebi i raširili su se u liniju od sto kilometara a ako im ograničiš tu liniju na pedeset kilometara ti ih vidiš i u prvom i u drugom slučaju
No u drugom ih je lakše popeglat raketama jer su nabijenih na pedesetak kilometara a ne rašireni na sto kilometara linije
Jasno?
No u drugom ih je lakše popeglat raketama jer su nabijenih na pedesetak kilometara a ne rašireni na sto kilometara linije
Jasno?
2014-04-11
I sad ćemo se ubaciti jer smo naučno dokazali da Albanci nisu Iliri
Slom ideologije širenja i uzimanja tuđih teritorija po toj osnovi
Autonomna albanska pokrajina se trebala zvati ILIRIDA
Otvori glavni izbornik
[size=16]
Traži[/size]
Republika Ilirida
[size]
Republika Ilirida trebala je biti upravna jedinica u sklopu Makedoniji, koja je 6. travnja 1992. izrasla iz Albanske zajednice Ilirida utemeljene nakon Referenduma albanaca o teritorijalnoj i političkoj autonomiji u Makedoniji 11. i 12. siječnja 1992., kao političke, kulturne, gospodarske i područne cjelina Albanaca u Makedoniji.[1]
[/size]
[size=14]Zadnji je put uređivao suradnik Man Usk prije 3 mjeseca.[/size]
Slom ideologije širenja i uzimanja tuđih teritorija po toj osnovi
Autonomna albanska pokrajina se trebala zvati ILIRIDA
Otvori glavni izbornik
[size=16]
Traži[/size]
- Uredi
- Prati ovu stranicu
- Čitajte na drugim jezicima
Republika Ilirida
[size]
Republika Ilirida trebala je biti upravna jedinica u sklopu Makedoniji, koja je 6. travnja 1992. izrasla iz Albanske zajednice Ilirida utemeljene nakon Referenduma albanaca o teritorijalnoj i političkoj autonomiji u Makedoniji 11. i 12. siječnja 1992., kao političke, kulturne, gospodarske i područne cjelina Albanaca u Makedoniji.[1]
Povijest
Simboli
Izvori
[/size][size=14]Zadnji je put uređivao suradnik Man Usk prije 3 mjeseca.[/size]
Sadržaji se koriste u skladu s CC BY-SA 3.0osim ako nije drukčije navedeno.
- Privatnost
- Klasični prikaz
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ROGOZIN UPOZORIO SRBIJU Oprezno, ako nećete "Köln 2"
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» PUTIN ŠALJE 200 AVIONA U SRBIJU !
» Nabavka borbenih aviona za Srbiju
» Do kraja tjedna u srbiju stiže još ruskih aviona!!!
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» PUTIN ŠALJE 200 AVIONA U SRBIJU !
» Nabavka borbenih aviona za Srbiju
» Do kraja tjedna u srbiju stiže još ruskih aviona!!!
Page 4 of 5