Glazbena kutijica
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Glazbena kutijica
Noor wrote:speare, poslušaj ovo
Izvanredan glas, zaista.
Rijetko dobra kombinacija snage i raspona. Inače baš i ne pratim te X factore, ali povremeno me netko upozori na pojedine izvedbe i tu stvarno zna biti pozitivnih izvođačkih iznenađenja.
Guest- Guest
ne pratim ni ja, ni naše ni američke, na ovo sam pred par mjeseci doslovno nabasala i od tada tu i tamo to poslušam, baš za gušt...fenomenalna je :)slidingdoorsoperator wrote:
Izvanredan glas, zaista.
Rijetko dobra kombinacija snage i raspona. Inače baš i ne pratim te X factore, ali povremeno me netko upozori na pojedine izvedbe i tu stvarno zna biti pozitivnih izvođačkih iznenađenja.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:ne pratim ni ja, ni naše ni američke, na ovo sam pred par mjeseci doslovno nabasala i od tada tu i tamo to poslušam, baš za gušt...fenomenalna je :)slidingdoorsoperator wrote:
Izvanredan glas, zaista.
Uza sve glasovne kvalitete još je doslovce rasturila pjesmu i to sa nevjerojatnom lakoćom. :)
Guest- Guest
istinaslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:ne pratim ni ja, ni naše ni američke, na ovo sam pred par mjeseci doslovno nabasala i od tada tu i tamo to poslušam, baš za gušt...fenomenalna je :)slidingdoorsoperator wrote:
Izvanredan glas, zaista.
Uza sve glasovne kvalitete još je doslovce rasturila pjesmu i to sa nevjerojatnom lakoćom. :)
Enrique je prestao disati, a Nicole pune oči suza, kao i meni
2017-10-06
2017-10-06
Christina Aguilera - Something's Got a Hold On Me
Noor wrote:istinaslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:ne pratim ni ja, ni naše ni američke, na ovo sam pred par mjeseci doslovno nabasala i od tada tu i tamo to poslušam, baš za gušt...fenomenalna je :)slidingdoorsoperator wrote:
Izvanredan glas, zaista.
Enrique je prestao disati, a Nicole pune oči suza, kao i meni
S razlogom. Koja izvedba!
Guest- Guest
mene je za Božić oduševila ova izvedba i curica je preslatka, svako malo je poslušam..
Irish Schoolgirl Kaylee Rodgers Singing Hallelujah
Irish Schoolgirl Kaylee Rodgers Singing Hallelujah
Guest- Guest
slatka mala frfljica, lijepog zvonkog glasametilda wrote:mene je za Božić oduševila ova izvedba i curica je preslatka, svako malo je poslušam..
2017-10-06
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» Glazbena kutijica
» Glazbena kutijica
» Glazbena kutijica
» Glazbena kutijica
» Glazbena diva Meri Cetinić dala podršku Thompsonu:Uništili su Vicu Vukova,a sada zabranjuju Thompsona
» Glazbena kutijica
» Glazbena kutijica
» Glazbena kutijica
» Glazbena diva Meri Cetinić dala podršku Thompsonu:Uništili su Vicu Vukova,a sada zabranjuju Thompsona
Page 13 of 50