Spektakl ili debakl?
Page 4 of 18
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Re: Spektakl ili debakl?
kaja wrote:tema im baš ne sjeda pa da malo skrenu..Gnječ wrote:Noor wrote:ne.. stavila sam se u datu situaciju...ne glumatajGnječ wrote:Regoč wrote:
Samoobrana nije pjenjenje.
noorku netko napada?
ha? pa i ja se uvijek stavljam u date situacije naravno kad se ti stavljaš to zoveš samoobrana a kad se ja stavljam onda vi to zovete pjenjenje. jebote bog sakati. no dobro vratimo se na temu. ovo je bila samo mala digresija...
skrenuli su oni odavno i bez teme koja im ne sjeda.
Guest- Guest
ne znam koji dio ne kuziskaja wrote::) ne trebaš, al stavljate slike sa prosvjeda od prije 2 godine gdje je lik udario ženuprckov wrote:ponavljamkaja wrote:link je u vezi današnjeg prosvjeda a ne prosvjeda od prije 2 godineprckov wrote:kako nemajukaja wrote:daj nemojte spamati temu kadrovima koji nemaju veze s prosvjedom..
jel ik u vezi nasilja na zenama
sto to ovi koji su za ik nisu osudili nasilje nad zenom
imaju I snimak
nasilje nad zenama je ono protiv cega se nacelno bore ovi sto podrzavaju IK
zasto su ti koji su protiv nasilja nad zenama (a I placeni su za to) sutili nad jasnim nasiljem a podrzavaju ovu konvenciju
Di je tu logika, da ne kazem dosljednost
za koga se onda bore????
pliz nemoj da ponavljam opet
i što se sada netko treba referirati na to a ne na ovo danas, ne kužim..
a pravo da ti kazem nevjerojatno je da ne kuzis proste stvari
sta ti onda u zivotu kuzis
2014-04-19
onda je smio i moro udarit...danas ne smijeprckov wrote:ne znam koji dio ne kuziskaja wrote::) ne trebaš, al stavljate slike sa prosvjeda od prije 2 godine gdje je lik udario ženuprckov wrote:ponavljamkaja wrote:link je u vezi današnjeg prosvjeda a ne prosvjeda od prije 2 godineprckov wrote:
kako nemaju
jel ik u vezi nasilja na zenama
sto to ovi koji su za ik nisu osudili nasilje nad zenom
imaju I snimak
zasto su ti koji su protiv nasilja nad zenama (a I placeni su za to) sutili nad jasnim nasiljem a podrzavaju ovu konvenciju
za koga se onda bore????
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
tko je to rekao..aha ti.Noor wrote:onda je smio i moro udarit...danas ne smijeprckov wrote:ne znam koji dio ne kuziskaja wrote::) ne trebaš, al stavljate slike sa prosvjeda od prije 2 godine gdje je lik udario ženuprckov wrote:ponavljamkaja wrote:
link je u vezi današnjeg prosvjeda a ne prosvjeda od prije 2 godine
za koga se onda bore????
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nisam ja....ti si, izbjegavanjem odgovora prcku.kaja wrote:tko je to rekao..aha ti.Noor wrote:onda je smio i moro udarit...danas ne smijeprckov wrote:ne znam koji dio ne kuziskaja wrote::) ne trebaš, al stavljate slike sa prosvjeda od prije 2 godine gdje je lik udario ženuprckov wrote:
ponavljam
za koga se onda bore????
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
moze je udarat ako nije progresivna ko kaja, debo, gnjeco I soreNoor wrote:onda je smio i moro udarit...danas ne smijeprckov wrote:ne znam koji dio ne kuziskaja wrote::) ne trebaš, al stavljate slike sa prosvjeda od prije 2 godine gdje je lik udario ženuprckov wrote:ponavljamkaja wrote:
link je u vezi današnjeg prosvjeda a ne prosvjeda od prije 2 godine
za koga se onda bore????
ne smijes samo ove progresivne
2014-04-19
dobro je i rekao..pa zar matos nije spominjao jude..slucajno?kaja wrote:‘Mi zastupamo Hrvate, a vi zastupate neprijatelje’, rekao je aktivistici drugi prosvjednik.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
aha ja sam..nemoš vjerovatiNoor wrote:nisam ja....ti si, izbjegavanjem odgovora prcku.kaja wrote:tko je to rekao..aha ti.Noor wrote:onda je smio i moro udarit...danas ne smijeprckov wrote:ne znam koji dio ne kuziskaja wrote:
:) ne trebaš, al stavljate slike sa prosvjeda od prije 2 godine gdje je lik udario ženu
stavljaju slike gdje je lik udario ženu prije 2 godine a ja sam izbjegavanjem odgovora rekla da je on to "moro" ...iako nigdje nije pisalo
i onda će komentirati na sljedeće dvije stranice nešto što sam ja rekla ali nitko nije pročitao jer oni znaju da sam ja to mislila..
2015-08-15
Ni d od debakla..vise nas se skupilo nego agenture prije nekoliko dana sa parolama..'mars van iz moje maternice'...to je moderno jel bagro indexovska?...smece petokolonasko..jos samo malo..
2015-09-08
jel to nasilje nad zenom?kaja wrote:Noor wrote:nisam ja....ti si, izbjegavanjem odgovora prcku.kaja wrote:tko je to rekao..aha ti.Noor wrote:onda je smio i moro udarit...danas ne smijeprckov wrote:
ne znam koji dio ne kuzis
stavljaju slike gdje je lik udario ženu prije 2 godine
2014-04-19
do čega? rat?vuksadinare wrote:Ni d od debakla..vise nas se skupilo nego agenture prije nekoliko dana sa parolama..'mars van iz moje maternice'...to je moderno jel bagro indexovska?...smece petokolonasko..jos samo malo..
2015-08-15
kaja wrote:dobro i..spektakl ili debakl?
debakl preteska rijec , prosvjed urodio s par cinjenica , malo ih i nista su bez logistike HDZ zatim cinjenicu da bi izgubili na ref. i cinjenicu da sad i oni to znaju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa rekla sam, mislim nisam ali to znači da sam ja rekla da je moro iako je noor napisalaprckov wrote:jel to nasilje nad zenom?kaja wrote:Noor wrote:nisam ja....ti si, izbjegavanjem odgovora prcku.kaja wrote:tko je to rekao..aha ti.Noor wrote:
onda je smio i moro udarit...danas ne smije
ona je napisala ono što sam ja rekla, mislim nisam ali ako nisam onda jesam..
2015-08-15
agenturo...polakokaja wrote:do čega? rat?vuksadinare wrote:Ni d od debakla..vise nas se skupilo nego agenture prije nekoliko dana sa parolama..'mars van iz moje maternice'...to je moderno jel bagro indexovska?...smece petokolonasko..jos samo malo..
2015-09-08
kaja wrote:pa rekla sam, mislim nisam ali to znači da sam ja rekla da je moro iako je noor napisalaprckov wrote:jel to nasilje nad zenom?kaja wrote:Noor wrote:nisam ja....ti si, izbjegavanjem odgovora prcku.kaja wrote:
tko je to rekao..aha ti.
ona je napisala ono što sam ja rekla, mislim nisam ali ako nisam onda jesam..
jes ti ono pravo zvrsila
2014-04-19
naravno.debotoijusto wrote:kaja wrote:dobro i..spektakl ili debakl?
debakl preteska rijec , prosvjed urodio s par cinjenica ,malo ih i nista su bez logistike HDZ zatim cinjenicu da bi izgubili na ref. i cinjenicu da sad i oni to znaju
2015-08-15
aaaahNoor wrote:ne..dozvolit ću lajači da mi isfrustrirano sikče u facu.Gnječ wrote:Noor wrote:na videu se vidi da je stao pred nju i rukom na tren dodirnuo transparent...a glupi novinar interpretira kako ga za to i placaju.
iza toga se lajava baba propinje na sve 4 i unosi mu se u lice..pa je jos dobro i prosla, jer da to meni napravi popila bi šamarčinu da bi se izula iz cipela.
e to je prava noorka a ne ona koju želi plasirati u javnost glumatanjem nobl kulture i tako...brzo padaju krinke...
nek to radi doma mužu koji ju lema...zato i prosvjeduje
vidjeh ja baba kojima vi trebalo propisati kod lijecnika svakodnevno batine, mada sumnjam da bi pomogle
ja ne podnosim ni dernjavu a kamoli da mi neko sikce u facu
odmah pitam ocel bez zuba ostat
onda ide ona, jel ti to men prijeti,
naravno, i sledeca opomena idu zubi van, da vidis kak odkevcu
debakl preteska rijec , prosvjed urodio s par cinjenica , malo ih i nista su bez logistike HDZ zatim cinjenicu da bi izgubili na ref. i cinjenicu da sad i oni to znaju [/quote citam i ne vlerujem..bilo nas je ne 'malo'..vdc tri puta vise nego agenture i onih vjestica sa natpisom 'mars van iz maternice'..prije nekoliko dana..i to vise kad se zbroju svi iz prosvjeda u nekoliko gradova
kaja wrote:dobro i..spektakl ili debakl?
debakl preteska rijec , prosvjed urodio s par cinjenica , malo ih i nista su bez logistike HDZ zatim cinjenicu da bi izgubili na ref. i cinjenicu da sad i oni to znaju [/quote citam i ne vlerujem..bilo nas je ne 'malo'..vdc tri puta vise nego agenture i onih vjestica sa natpisom 'mars van iz maternice'..prije nekoliko dana..i to vise kad se zbroju svi iz prosvjeda u nekoliko gradova
2015-09-08
Page 4 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18
Similar topics
» A sada spektakl
» spektakl u Ciboni
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» debakl šiptara u čileu
» Spektakl na nebu-Najveći i najsjajniji mjesec
» spektakl u Ciboni
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» debakl šiptara u čileu
» Spektakl na nebu-Najveći i najsjajniji mjesec
Page 4 of 18